Tendències:

Rioja

Coto de Imaz Reserva XXV Aniversario 2004

75cl

12,03€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2004 Altres anyades
Denominació:Rioja (La Rioja, Espanya)
Celler: El Coto de Rioja
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: Intens color vermell cirera amb rivets grana. Nas: Complexos aromes de fruits vermells madurs barrejats amb elegants notes de cuir i cacau, sobre un fons torrat. Boca: La seva entrada és saborosa, carnosa i potent, amb una textura sedosa que porta records de compota. Al paladar s'evidencia el seu caràcter fruiter, a més de la maduresa dels seus tanins i una extraordinària acidesa. Final dolç i especiat, acompanyat de tocs de vainilla i canyella. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Rioja VINYA: El Coto de Rioja. El seu celler es troba localitzada a la petita població d'Oyón, província d'Àlaba, en la comunitat autònoma del País Basc, a nord d'Espanya. Té 730 hectàrees de vinyes pròpies distribuïts en 8 finques on es destaquen Els Ametllers i Carbonera a la Rioja Baixa per la seva extensió; també compten amb vinyes a la Rioja Alabesa, a prop a les poblacions d'Elvillar d'Àlaba, Yécora i Oyón, ia la Rioja Alta, més exactament en voltants del municipi de Cendrer. RAÏMS: Ull de llebre (100%) ENVELLIMENT: Criança de 18 mesos en bótes de roure americà de 225 litres i posteriorment es deixa reposar altres 18 mesos a l'ampolla abans de sortir a l'mercat. ELABORACIÓ: Verema manual. Fermentació alcohòlica en dipòsits d'acer inoxidable a temperatura controlada. Maceració pel·licular amb remuntats diaris per un període aproximat de 18 dies. MARIDATGE: Ideal per acompanyar carns vermelles a la graella, xai rostit o varietats de caça. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Elaboració de Coto de Imaz Reserva XXV Aniversario 2004

Coto de Imaz Reserva XXV Aniversario 2004

NOTA DE TAST:

  • Vista: Intens color vermell cirera amb rivets grana.
  • Nas: Complexos aromes de fruits vermells madurs barrejats amb elegants notes de cuir i cacau, sobre un fons torrat.
  • Boca: La seva entrada és saborosa, carnosa i potent, amb una textura sedosa que porta records de compota. Al paladar s'evidencia el seu caràcter fruiter, a més de la maduresa dels seus tanins i una extraordinària acidesa. Final dolç i especiat, acompanyat de tocs de vainilla i canyella.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Rioja

VINYA: El Coto de Rioja. El seu celler es troba localitzada a la petita població d'Oyón, província d'Àlaba, en la comunitat autònoma del País Basc, a nord d'Espanya. Té 730 hectàrees de vinyes pròpies distribuïts en 8 finques on es destaquen Els Ametllers i Carbonera a la Rioja Baixa per la seva extensió; també compten amb vinyes a la Rioja Alabesa, a prop a les poblacions d'Elvillar d'Àlaba, Yécora i Oyón, ia la Rioja Alta, més exactament en voltants del municipi de Cendrer.

RAÏMS: Ull de llebre (100%)

ENVELLIMENT: Criança de 18 mesos en bótes de roure americà de 225 litres i posteriorment es deixa reposar altres 18 mesos a l'ampolla abans de sortir a l'mercat.

ELABORACIÓ: Verema manual. Fermentació alcohòlica en dipòsits d'acer inoxidable a temperatura controlada. Maceració pel·licular amb remuntats diaris per un període aproximat de 18 dies.

MARIDATGE: Ideal per acompanyar carns vermelles a la graella, xai rostit o varietats de caça.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Veure més

El Celler

El Coto de Rioja

El Coto de Rioja

Es troba a Oyón (Àlaba), i ocupa avui una superfície total de 110.000 m2, dels quals es troben edificats més de 50.000 m2. El nostre vinya es troba a Cenicero (Rioja Alta), prop del Riu Najerilla, orientat al Nord-oest, i sobre sòl predominantment argilós. La resta de la nostra raïm prové de viticultors seleccionats de Rioja Alabesa.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Coto de Imaz Reserva XXV Aniversario 2004

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Coto de Imaz Reserva XXV Aniversario 2004:Puntua Coto de Imaz Reserva XXV Aniversario 2004:

4 /5

En dipòsits d'acer inoxidable durant 21-30 dies amb un perllongat contacte amb la pell per aconseguir un equilibri harmoniós entre taní acidesa i color suficients per a la seva posterior criança en bóta i ampolla. Criança: 24 mesos en bótes de roure americà de 225 litres i 36 mesos en ampolla previs a sortir del nostre celler.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Coto de Imaz Reserva XXV Aniversario 20042005

4/5

El millor del menjar. Una ampolla d'aquest negre per a dos: no cal res més.
A la vista és vermell robí intens. Aromes a fruites panses. El gust em va recordar a cafè.
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega