Tendències:

Rioja

La Vendimia 2017

75cl

La Vendimia 2017

6,45€
6,45€
Botiga: LaVinateria Preus a altres botigues Lliurament estimat: 3 - 5 díes
Despeses d'enviament: 7,54€

T'agradarà saber que…

Cellers Palacios Remondo es troba situada a Alfaro, una zona de la Rioja oriental, que compta amb la vinya La Montesca, especialitzat principalment en la varietat Garnatxa i caracteritzat per sòls d'argila i carbonat càlcic. Compta amb una llarga trajectòria. Aquest vi és elaborat amb raïms de vinyes pròpies, resulta fàcil de beure i fresc.

Veure més

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2017 Altres anyades
Denominació:Rioja (La Rioja, Espanya)
Celler: Bodegas Palacios Remondo
Volum: 75cl Altres volums
Raïms: Grenache (50%), Garnacha (50%), Tempranillo (50%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14%

Descripció sobre La Vendimia 2017

La Vendimia 2017 (Grenache, Garnacha i Tempranillo)

NOTA DE TAST DE La Vendimia 2017:

  • Vista: La Verema 2017 és de color cirera fosc, vora granat.
  • Nas: Aroma expressió fruiter, tocs silvestres, notes de maceració, varietal, potent.
  • Boca: Boca correcte, elegant, bona acidesa, fruitós, ple, potent.

GRAU D'ALCOHOL: 14%

MARIDATGE:

TEMPERATURA DE SERVEI: entre 14 i 16ºC

ELABORACIÓ: Parcialment macerat amb el raïm sencer (maceració carbònica) i criat durant 5 mesos en tines de fusta i bótes. Envellit durant 5 mesos en bótes de roure francès

RAÏMS: Garnatxa i Ull de llebre

CELLER: Cellers Palacios Remondo

Veure més

El Celler

Bodegas Palacios Remondo

Bodegas Palacios Remondo

Bodegas Palacios Remondo compta amb una gran tradició vitivinícola que es remunta a les últimes quatre generacions. Però va ser José Palacios Remondo el veritable responsable del que és avui el celler, plantant la millor selecció de les varietats tradicionals de la Rioja, i tenint cura de la viticultura amb gran vocació. Amb una gran visió de futur, va preparar els seus fills (actuals responsables de la signatura) en les millors escoles d'enologia i viticultura franceses animant-los a visitar importants cellers de les principals regions productores de vi.

Més sobre el Celler

Opinions sobre La Vendimia 2017

4

9 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    9
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de La Vendimia 2017:Puntua La Vendimia 2017:

4 /5

Palacios Remondo La Vendimia és un fruiter, lineal i vi negre equilibrat. En aquesta anyada les aromes de fruita vermella fresca destaquen, juntament amb notes florals i torrats subtils del procés d'envelliment curt. En boca és viva i dinàmica, amb un final fresc i persistent.
Veure més
,

Bodegas Palacios Remondo Vendimia 2017

4 /5

ORIGEN: D. O. Rioja
CELLER: Palacios Remondo.
ELABORACIÓ:
Vi negre envellit 5 mesos en bótes de roure Francès.
DESCRIPCIÓ:
Un vi fresc, afruitat, sucós. És el vi negre més jove del celler Palacios Remondo.
Varietats: Garnatxa i Ull de llebre
Graduació: 14º
Temperatura de servei: entre 14 i 16ºC.
Veure més
,

4 /5

Vi Negre jove amb criança de Rioja (Espanya) elaborat pel celler Palacios Remondo amb raïm ull de llebre i Garnatxa. Maridarà bé amb bolets, cuits, embotits i llegums. El consum òptim serà des d'ara fins al 2021. Ha servir-se a una temperatura d'entre 12ºC i 16ºC en una copa de tipus ull de llebre per a la seva millor degustació.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de La Vendimia 2017201820162015

4/5

Notes de cafè i fusta. Es notava l'acidesa de l' Bodegas Palacios Remondo, molt bona.
Em va semblar barat per el bo que està.
Veure més
Palacios Remondo Vendimia 2018

4/5

El Herencia Remondo Vendimia me'l van recomanar en un tast.
De color vermell no molt fosc. Bones notes de toffee. En recordo un toc fumat.
El millor negre per a celebrar un aniversari.
Veure més
Herencia Remondo Vendimia 2016

4/5

NOTA DE TAST DE La Vendimia 2015:
- Vista: vermell picota, ribet violaci.
- Nas: fruita vermella silvestre amb un fons de torrats.
- Boca: fruita més compota, exòtics especiats, matisos torrefactes, sotabosc i una fresca mineralitat.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Rioja.

RAÏMS: Ull de llebre 60% i Garnatxa 40%.

ENVELLIMENT: 4 mesos en bótes.
ELABORACIÓ: maceració durant 20 dies. Fermentació alcohòlica espontània en tines d'acer inoxidable amb remuntats.

TEMPERATURA DE CONSUM: 15-17ºC
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega