Lalomba 2017

Ramón Bilbao (Rioja)

32,75€ + 44,00€ Enviament (10 - 14 díes)

196,50€ + 44,00€ Enviament (10 - 14 díes)

393,00€ + 44,00€ Enviament (10 - 14 díes)

32,75/unitat

Enviament: Blanco & Gomez Wine Merchants INT (United Kingdom)

Rebràs 0.44 punts per cada unitat que compris

NOTA DE TAST: Vista: rosa préssec d'intensitat pàl·lida. Brillant, net i amb presència de llàgrimes. Nas: intensitat mitjana, matisos complexos, fruita vermella fresca, pell de fruita d'os (albercoc), aromes a litxi, fruites cítriques (pell de llimona, aranja), records florals (flor de taronger) i delicades notes d'herbes. Boca: bon impacte, perfecte equilibri entre acidesa i greix. En retronasal, de nou notes fruiters i caràcter fruiter com al nas. Un vi harmoniós. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Rioja. VINYA: Nom: Lalomba. RAÏMS: 90% Garnatxa i 10% Viura. ENVELLIMENT: lleugera criança sobre lies. ELABORACIÓ: verema manual dels raïms en petites caixes de 12 quilograms, després, refrigerades i transportades fins al celler amb permanència en ambient fred altres 24 hores, verema començada el 8 de setembre. En atmosfera inert, raïm premsat per recollir el escorregut per gravetat del most. Permanència del most amb les seves mares durant 48 hores abans de desfangar. Després del desfangat, fermentat en dipòsits de formigó. MARIDATGE: verdures rostides, peixos grassos, sushi i musclos. TEMPERATURA DE CONSUM: 10-12ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%
T'agradarà saber que...

La vinoteca de Uvinum es complau a presentar Lalomba 2017 . Venint de Ramón Bilbao no cal esperar més que vins excepcionals .En aquest cas un vi rosat DO Rioja amb perfecta combinació de garnatxa, viura, macabeu i garnatxa negra. Vestit en un rosa préssec pàl·lid, brillant i net . Perfumat amb fruits vermells, albercocs, aroma de litxi, toc de fruits cítrics, notes de flor de taronger i herbes . El resultat és un vi sofisticat, refrescant i harmoniós .Lalomba 2017 serà el teu aliat perfecte per posar el toc d'elegància a un sopar de verdures rostides, peixos, sushi o musclos. Repetiràs, segur.

Fitxa tècnica · Lalomba

Tipus De Vi: Vi rosat
Anyada: 2017 Altres anyades
Denominació:Rioja (La Rioja,Espanya)
Celler: Ramón Bilbao
Volum: 75cl Altres volums
Raïms: Garnacha (90%), Viura (10%), Macabeu, Garnacha negra
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 12.5%

Descripció · Ramón Bilbao

Lalomba 2017 (Garnacha, Viura, Macabeu i Garnacha negra)

NOTA DE TAST:

  • Vista: rosa préssec d'intensitat pàl·lida. Brillant, net i amb presència de llàgrimes.
  • Nas: intensitat mitjana, matisos complexos, fruita vermella fresca, pell de fruita d'os (albercoc), aromes a litxi, fruites cítriques (pell de llimona, aranja), records florals (flor de taronger) i delicades notes d'herbes.
  • Boca: bon impacte, perfecte equilibri entre acidesa i greix. En retronasal, de nou notes fruiters i caràcter fruiter com al nas. Un vi harmoniós.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Rioja.

VINYA: Nom: Lalomba.

RAÏMS: 90% Garnatxa i 10% Viura.

ENVELLIMENT: lleugera criança sobre lies.

ELABORACIÓ: verema manual dels raïms en petites caixes de 12 quilograms, després, refrigerades i transportades fins al celler amb permanència en ambient fred altres 24 hores, verema començada el 8 de setembre. En atmosfera inert, raïm premsat per recollir el escorregut per gravetat del most. Permanència del most amb les seves mares durant 48 hores abans de desfangar. Després del desfangat, fermentat en dipòsits de formigó.

MARIDATGE: verdures rostides, peixos grassos, sushi i musclos.

TEMPERATURA DE CONSUM: 10-12ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Ramón Bilbao

Bodegas Ramón Bilbao va ser fundada el 1924. Ja al segle XIX, la família Bilbao Murga, amb el seu progenitor D. Ramon al capdavant, comercialitzava els vins Ramón Bilbao i Vinya Turzaballa. Bodegas Ramón Bilbao és un celler que preserva el seu futur. El conjunt d'edificis dels cellers Ramón...

Comprar Vi Ramón Bilbao:

Opinions

Opinió destacada sobre Lalomba 2017

Publicat el a les 03.52

4/5

Lalomba 2017

90% Garnatxa, 10% Viura

PAÍS: Espanya
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12.5º

Més comentaris sobre Lalomba 2017

Publicat el a les 11.47

4 /5

Ramón Bilbao Lalomba 2017

NOTA DE TAST:
- Vista: suau rosat to salmó.
- Nas: aromes florals i subtils, una paleta de fruites vermelles fresques, roses i guindes.
- Boca: lleuger i sucós, un conjunt de flors i fruites amb tocs delicats de cítrics sucosos, un final cremós i rodó.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Rioja.

RAÏMS: Garnatxa 90% i Viura 10%.

ELABORACIÓ: verema manual en caixes de 12 kg. En atmosfera inert, raïm premsades per recollir és escorregut per gravetat del most. Permanència en les seves mares durant 48 hores abans de desfangar. Després del desfangat, fermentat en dipòsits de formigó.

MARIDATGE: ideal per prendre en el moment de l'aperitiu, perfecte amb peixos grassos, sushi o musclos.
TEMPERATURA DE CONSUM: 11-13ºC

Publicat el a les 15.21

4 /5

Ramón Bilbao Lalomba Rosado 2017

Rosa clar color préssec. Aromes d'intensitat mitjana al nas, com les fruites vermelles fresques, així com tocs d'albercoc i aranja. tocs florals i delicades notes d'herbes també poden ser detectats. Hi ha un bell equilibri en boca entre la textura del vi, reforçada de moment mares, i la seva acidesa refrescant.

Publicat el a les 13.10

4 /5

Ramón Bilbao Lalomba 2017

- aromes florals fins al nas, baies vermelles, cirera
- En Geschmck una àmplia gamma de flors i fruites amb un toc fina i cremosa
- rodona amb bona longitud. Color: salmó pàl·lid rosa al.lèrgens: Conté sulfits

Publicat el a les 14.16

4 /5

Ramón Bilbao Lalomba 2017

Llum de préssec de color rosa Aromes d'intensitat mitjana al nas, com fruites fresques de color vermell, així com tocs d'albercoc i aranja tocs florals i notes d'herbes delicades també es pot detectar Hi ha un bell equilibri en boca entre la textura del vi, realçat de moment mares, i la seva acidesa refrescant

Publicat el a les 14.40

4 /5

Ramón Bilbao Lalomba 2017

El terme Lomba, que significa lloma o vessant, prové d'una zona d'Alci, on es troba el nostre vinya.
El contorn de la vinya està molt vinculat a la seva qualitat: altitud, sòls poc profunds, factor límit de cultiu.
Encara Ramón Bilbao portava elaborant vins de raïms procedents d'aquesta vinya des de l'any 2000, fins al 2015 no separa les parcel·les i comença a fer un tractament individualitzat als vins. Neix llavors una nova i selecta col·lecció de tan sols 10. 000 ampolles

Resum de puntuacions

(6 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    6
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 6 opinions »

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Lalomba 2018

Elisabeth Banyols
Elisabeth Banyols

3.5/5

Lalomba 2018, un vi rosat de l'estil de la Provença de color pàl·lid. Sec i afruitat, és molt agradable. A més l'ampolla és molt bonica així que la seva etiqueta. Lalomba és el nom de la Finca on aquesta plantat la vinya. Un vi per gaudir en tot moment. 90/100
Serafí Reig
Serafí Reig

4/5

NOTA DE TAST:
- Vista: Rosa pàl·lid, amb tocs salmó.
- Nas: Aromes florals a roses, aromes fruiters a fruita vermella, fruita fresca i cirereta.
- Boca: Lleuger, sucós, amb aromes de fruita, notes cítriques, notes florals. Harmoniós, amb final agradable, cremós i rodó.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Rioja (Espanya).
VINYA: Cellers Ramón Bilbao.
RAÏMS: Garnatxa i Viura.

ENVELLIMENT: 1 mes en tancs d'acer inoxidable.
ELABORACIÓ: Verema manual dels raïms en petites caixes de 15 kgs, que van ser refrigerades i transportades fins al celler on van romandre en ambient fred altres 24 hores. A continuació van passar per la taula de selecció òptica, obtenint la millor selecció d'unes raïms desgranades, senceres i en perfecte estat. Després van ser portades a la premsa, on en ambient inert, es va iniciar la maceració. Al cap de sis hores, i després de diverses preses de mostres, els enòlegs van decidir trasbalsar i es va obtenir el most mitjançant el mètode de sagnat tradicional per gravetat, sense premsat automàtic. Aquest most és transferit a un dipòsit d'acer inoxidable on es deixa desfangar durant 24 hores, al cap de les quals es recull el most net per fermentar durant vint dies a menys de 15ºC per a preservar al màxim les aromes més delicats. Un cop completada la fermentació, el vi és trasbalsat per a una posterior maceració amb les mares fines per espai d'un mes aproximadament.

MARIDATGE: Aperitius, verdures, peixos grassos, sushi o musclos.
TEMPERATURA DE CONSUM: 8-10ºC
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%

Opinions sobre Lalomba 2015

Joao Oliveira
Joao Oliveira

5/5

Un gran vi, disseny encantador
Mateu Bosch
Mateu Bosch

4/5

NOTA DE TAST:
- Vista: suau rosat salmó.
- Nas: aromes florals, subtils, fruita vermella fresca, roses, guindes.
- Boca: lleuger, sucós, cítric, final cremós i rodó.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Rioja
VINYA: Ramón Bilbao
RAÏMS: Garnatxa (90%) i macabeu (10%)

ELABORACIÓ: verema manual en caixes de 15 kgs. Fermentació durant 20 dies a 15ºC. Després de la fermentació, maceració amb lies fines durant un mes aproximat.

MARIDATGE DEL VI: aperitius, peixos, amanides, formatges suaus, arrossos.
TEMPERATURA DE CONSUM: 8ºC
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%

Opinions sobre Lalomba 2016

Bartolomeu Buentello
Bartolomeu Buentello

4/5

Ramón Bilbao Lalomba Rosado 2016
El Ramón Bilbao Lalomba Rosado és brillant de color. Aromes a maduixa àcida.Un Rueda molt equilibrat.
Aquest vi Ramón Bilbao Lalomba Rosado el prenem sol, sense menjar.
El millor vi de la família de Ramón Bilbao.

Top Vendes Rioja