Tendències:

Rioja

Lalomba 2018

75cl

GP93Peñín

Lalomba 2018

21,90€
21,90€
Botiga: Preus a altres botigues Lliurament estimat: 24h - 3 díes
Despeses d'enviament: 4,95€
Enviament gratuït a partir de 80,00€

T'agradarà saber que…

En un dels cellers més prestigioses de la Rioja, les de Ramón Bilbao es produeix l'anyada més recent d'aquest exquisit vi, el Lalomba 2018. És un cupatge en el qual a les varietats Garnatxa i Viura se'ls extreuen els atributs que les fan més vingudes de gust.

La verema és manual, la selecció és minuciosa i la fermentació es realitza a temperatures controlades.

El Lalomba 2018 és un dels vins rosats espanyols més venuts de tots els temps gràcies al seu convenient relació entre qualitat i preu. L'expert britànic Tim Atkin li va donar el reconeixement com a Millor Rosat de Rioja.

Veure més

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi rosat
Color de Escumós: Rosat
Anyada: 2018 Altres anyades
Denominació:Rioja (La Rioja, Espanya)
Celler: Ramón Bilbao
Volum: 75cl Altres volums
Raïms: Garnacha, Macabeu, Viura, Garnacha negra
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció sobre Lalomba 2018

Lalomba 2018 (Garnacha, Macabeu, Viura i Garnacha negra)

NOTA DE TAST:

  • Vista: És un vi d'un color rosa daurat. És molt bonic i clar, transparent.
  • Nas: Hi predomina l'olor de roses i fruits del bosc, entre els quals destaquen la cirera i la maduixa. A més, notes de préssec i fruits orientals.
  • Boca: És un vi molt dolç i agradable. Predominen els fruits vermells. Posseeix un excel·lent balanç entre el nivell gras i d'acidesa de la beguda. A més d'un final cremós.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Catalunya, Espanya.

VINYA: Ramón Bilbao.

RAÏMS: 90% Garnatxa, 10% Viura.

ENVELLIMENT: Aquesta beguda descansa en tancs de formigó per 4 mesos perquè els sabors de les fruites es barregin i la seva dolçor sigui agradable. Aquest tanc és constantment revisat per comprovar la seva temperatura.

ELABORACIÓ: El procés d'elaboració d'aquesta beguda és summament delicat, ja que els seus raïms són recollides minuciosament per després passar pel tradicional procés de premsat costat de les altres baies. Després es deixa reposar el resultat per un dia en un tanc d'acer i posteriorment es retiren els collejos.

MARIDATGE: Marisc, sobretot els musclos. També combina amb sushi.

TEMPERATURA DE CONSUM: 12ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 10%

Veure més

El Celler

Ramón Bilbao

Ramón Bilbao

Bodegas Ramón Bilbao va ser fundada el 1924. Ja al segle XIX, la família Bilbao Murga, amb el seu progenitor D. Ramon al capdavant, comercialitzava els vins Ramón Bilbao i Vinya Turzaballa.

Més sobre el Celler

Punts

GP93Peñín

Opinions sobre Lalomba 2018

3.8

6 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    6
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Lalomba 2018:Puntua Lalomba 2018:

3.5/5

Lalomba 2018, un vi rosat de l'estil de la Provença de color pàl·lid. Sec i afruitat, és molt agradable. A més l'ampolla és molt bonica així que la seva etiqueta. Lalomba és el nom de la Finca on aquesta plantat la vinya. Un vi per gaudir en tot moment. 90/100
Veure més,

Lalomba 2018

4 /5

NOTA DE TAST:
- Vista: Rosa pàl·lid, amb tocs salmó.
- Nas: Aromes florals a roses, aromes fruiters a fruita vermella, fruita fresca i cirereta.
- Boca: Lleuger, sucós, amb aromes de fruita, notes cítriques, notes florals. Harmoniós, amb final agradable, cremós i rodó.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Rioja (Espanya).
VINYA: Cellers Ramón Bilbao.
RAÏMS: Garnatxa i Viura.

ENVELLIMENT: 1 mes en tancs d'acer inoxidable.
ELABORACIÓ: Verema manual dels raïms en petites caixes de 15 kgs, que van ser refrigerades i transportades fins al celler on van romandre en ambient fred altres 24 hores. A continuació van passar per la taula de selecció òptica, obtenint la millor selecció d'unes raïms desgranades, senceres i en perfecte estat. Després van ser portades a la premsa, on en ambient inert, es va iniciar la maceració. Al cap de sis hores, i després de diverses preses de mostres, els enòlegs van decidir trasbalsar i es va obtenir el most mitjançant el mètode de sagnat tradicional per gravetat, sense premsat automàtic. Aquest most és transferit a un dipòsit d'acer inoxidable on es deixa desfangar durant 24 hores, al cap de les quals es recull el most net per fermentar durant vint dies a menys de 15ºC per a preservar al màxim les aromes més delicats. Un cop completada la fermentació, el vi és trasbalsat per a una posterior maceració amb les mares fines per espai d'un mes aproximadament.

MARIDATGE: Aperitius, verdures, peixos grassos, sushi o musclos.
TEMPERATURA DE CONSUM: 8-10ºC
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Lalomba 2018201520192017

5/5

Un gran vi, disseny encantador
Veure més

4/5

L'hi vaig regalar als meus pares i el provem junts.
Té un color molt agradable. Fa olor de maduixa sobretot. Té un final lleugerament salí.
El prenem amb carn.
Veure més

4/5

NOTA DE TAST:
- Vista: suau rosat to salmó.
- Nas: aromes florals i subtils, una paleta de fruites vermelles fresques, roses i guindes.
- Boca: lleuger i sucós, un conjunt de flors i fruites amb tocs delicats de cítrics sucosos, un final cremós i rodó.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Rioja.

RAÏMS: Garnatxa 90% i Viura 10%.

ELABORACIÓ: verema manual en caixes de 12 kg. En atmosfera inert, raïm premsades per recollir és escorregut per gravetat del most. Permanència en les seves mares durant 48 hores abans de desfangar. Després del desfangat, fermentat en dipòsits de formigó.

MARIDATGE: ideal per prendre en el moment de l'aperitiu, perfecte amb peixos grassos, sushi o musclos.
TEMPERATURA DE CONSUM: 11-13ºC
Veure més
Ramón Bilbao Lalomba 2017

Altres productes de la mateixa bodega