Tendències:

Rioja

Lalomba de Ramón Bilbao Ramon Bilbao Lalomba Rosado 2018

75cl

20,79€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi rosat
Anyada: 2018
Denominació:Rioja (La Rioja, Espanya)
Celler: Ramón Bilbao
Volum: 75cl
Raïms: Garnacha, Viura
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13%
NOTA DE TAST: Vista: Té un delicat color rosat, pàl·lid, increïblement net. Nas: L'aroma és a flors vermelles, amb una subtilesa que li dota d'elegància. En el fons hi ha rastres a fruits secs, amb un lleu toc de maduixa i cireres. Boca: Té una textura lleugerament cremosa, refrescant i perfectament equilibrada. Té un final rodó, molt llarg. Els sabors es compaginen amb les aromes. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Rioja. VINYA: Cellers Ramón Bilbao. RAÏMS: Garnatxa i Viura. ENVELLIMENT: Mesos sobre les mares. ELABORACIÓ: Es recol·lecten els raïms a mà i es transporten en caixes, per dur a la selecció. Les millors són escuats i portades a la premsa, amb l'objectiu d'obtenir el most. Es trasllada l'obtingut a dipòsits de formigó, on a temperatura controlada es fermentarà. Reposarà sobre les seves mares per 4 mesos, abans de ser clarificat i embotellat. MARIDATGE: Formatges frescos, dolços, arrossos cremosos, pastes, fruites, amanides i alguns peixos. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-10ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%

Elaboració de Lalomba de Ramón Bilbao Ramon Bilbao Lalomba Rosado 2018

Lalomba de Ramón Bilbao Ramon Bilbao Lalomba Rosado 2018 (Garnacha i Viura)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Té un delicat color rosat, pàl·lid, increïblement net.
  • Nas: L'aroma és a flors vermelles, amb una subtilesa que li dota d'elegància. En el fons hi ha rastres a fruits secs, amb un lleu toc de maduixa i cireres.
  • Boca: Té una textura lleugerament cremosa, refrescant i perfectament equilibrada. Té un final rodó, molt llarg. Els sabors es compaginen amb les aromes.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Rioja.

VINYA: Cellers Ramón Bilbao.

RAÏMS: Garnatxa i Viura.

ENVELLIMENT: Mesos sobre les mares.

ELABORACIÓ: Es recol·lecten els raïms a mà i es transporten en caixes, per dur a la selecció. Les millors són escuats i portades a la premsa, amb l'objectiu d'obtenir el most. Es trasllada l'obtingut a dipòsits de formigó, on a temperatura controlada es fermentarà. Reposarà sobre les seves mares per 4 mesos, abans de ser clarificat i embotellat.

MARIDATGE: Formatges frescos, dolços, arrossos cremosos, pastes, fruites, amanides i alguns peixos.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-10ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%

Veure més

El Celler

Ramón Bilbao

Ramón Bilbao

Bodegas Ramón Bilbao va ser fundada el 1924. Ja al segle XIX, la família Bilbao Murga, amb el seu progenitor D. Ramon al capdavant, comercialitzava els vins Ramón Bilbao i Vinya Turzaballa.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Lalomba de Ramón Bilbao Ramon Bilbao Lalomba Rosado 2018

4

2 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Lalomba de Ramón Bilbao Ramon Bilbao Lalomba Rosado 2018:Puntua Lalomba de Ramón Bilbao Ramon Bilbao Lalomba Rosado 2018:

4 /5

Aromes silvestres, a fruita vermella. Per ser de Rioja era una mica gras o làctic.
Per a mi, el que té més acidesa de Lalomba de Ramón Bilbao, però un bon vi.
Veure més
,

Altres productes de la mateixa bodega