Marqués de Cáceres Crianza 2016

Marqués de Cáceres (Rioja)

8,15€ 6,75€ + 4,95€ Enviament (3 - 4 díes)

48,90€ 40,50€ + 4,95€ Enviament (3 - 4 díes)

97,80€ 81,00€ + 9,95€ Enviament (3 - 4 díes)

8,15€ 6,75/unitat

Estalvia 1,40€! (-17%)

Enviament: My Secret Wine Tarifa plana de 4,95€ fins a 6 ampolles

Rebràs 0.09 punts per cada unitat que compris

Veure més preusOcultar preus

T'agradarà saber que...

El Marqués de Cáceres Crianza 2016 és un vi emblemàtic de la casa Marquès de Càceres. Per la seva altíssima qualitat ha estat elogiat pels crítics i ha rebut destacades puntuacions en diferents competències i publicacions, com la Guia Proensa (92 punts), la Guia Gourmets (90 punts), James Suckling Report (91 punts) i Vinous (90 punts ), entre molts altres reconeixements.

És un vi d'elaboració tradicional en què es fonen tres varietats intenses i diferents: el raïm ull de llebre, Garnatxa i Graciano. El resultat és un vi de colors intensos, aromes penetrants i una sensació estructurada, madura i harmoniosa que es percep al paladar.

Fitxa tècnica · Marqués de Cáceres Crianza

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2016 Altres anyades
Denominació:Rioja (La Rioja,Espanya)
Celler: Marqués de Cáceres
Volum: 75cl Altres volums
Raïms: Tempranillo (85%), Garnacha tinta (15%), Graciano
Maridatge: EntrantsArròsCarnBoletsPernil i embotitsFormatgesRisotto de boletsCarn vermella
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13%
Temp. De Consum: 16ºC
Veure més »

Descripció · Marqués de Cáceres

Marqués de Cáceres Crianza 2016 (Tempranillo, Garnacha tinta i Graciano)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Bella robí brillant.
  • Nas: En nas té un fi bouquet de cireres negres i mores, amb lleus notes d'herbes aromàtiques mediterrànies.
  • Boca: El seu pas per boca és fresc, afruitat i llaminer. La riquesa de la fruita dóna pas a un bonic volum que sosté uns tanins sedosos.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Rioja (Espanya).

VINYA: Marqués de Cáceres.

RAÏMS: Ull de llebre (85%), Garnatxa Negra (10%), Graciano (5%).

ENVELLIMENT: 12 mesos en bótes de roure francès fes (60%) i americà (40%). Es tracten d'un 25% de bótes noves, 25% de bótes de dos anys, 25% de bótes de tres anys i 25% de bótes de quatre anys màxim. 1 any mínim d'afinat en ampolla abans de la data de llançament.

ELABORACIÓ: Raïms rebregats i desrapats. Fermentació alcohòlica a temperatura controlada que arrenca a 10ºC fins a arribar als 28ºC. Maceració amb les pells perllongada fins a 20 dies, per tal d'extreure més color, aromes i estructura tànica.Fermentació malolàctica en bóta nova de roure francès fes o en dipòsit d'acer inoxidable, segons les partides de vi. Un cop acabada la fermentació malolàctica, tots els vins passen a barriques amb trasbalsa cada 6 mesos.

MARIDATGE DE EL VI: arrossos, carns rostides, estofades oa la graella, fregits, pernils i xoriços, llegums, paelles, patés, Perfecte per acompanyar la cuina mediterrània, peixos en salsa de tomàquet, formatges suaus o semicurats, verdures a la graella.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Marqués de Cáceres

Marquès de Càceres: La història. A finals dels anys 60, Enrique Forner, fundador del Celler Marqués de Càceres, amb l'assessorament del il.lustre professor Emile Peynaud, va escollir a la zona de major prestigi de vins fins de la Rioja Alta, la millor ubicació per al celler. Culminaven així una...

Comprar Vi Marqués de Cáceres:

Més comentaris sobre Marqués de Cáceres Crianza 2016

Patrícia Radillo

Publicat el a les 17.06

4 /5

NOTA DE TAST:Vista: Bella robí brillant.Nas: En nas té un fi bouquet de cireres negres i mores, amb lleus notes d'herbes aromàtiques mediterrànies.Boca: El seu pas per boca és fresc, afruitat i llaminer. La riquesa de la fruita es barreja amb uns tocs de canyella per donar un bonic volum que sosté uns tanins sedosos.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Rioja (Espanya).VINYA: Marquès de Càceres.RAÏMS: Ull de llebre (85%), Garnatxa Negra (15%).ENVELLIMENT: Aquest vi no té criança en bóta.ELABORACIÓ: Els raïms fresques passen per taula de selecció i un cop escuats van a dipòsits. Es manté el raïm sencer a la fermentació alcohòlica, la qual es realitza a temperatura moderada (fins a 22ºC) amb maceració relativament curta (8-10 dies). Un cop la fermentació acaba, el vi es descuba i es premsa.MARIDATGE EL VI: Carns rostides, xai, garrí, guisats de caça.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 12 - 14 ° CGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Resum de puntuacions

(2 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    2
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 2 opinions »

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Marqués de Cáceres Crianza 2012

Anònim
Anònim

4/5

- atractiu, color vermell robí brillant.
- ram Re-definit de cireres negres i mores amb un toc suau d'herbes aromàtiques mediterrànies.
- deliciosament fresc i afruitat en boca, on rica fruita (cireres, maduixes, gerds) i notes de canyella es barregen per donar una plenitud agradable, amb una columna vertebral de tanins suaus com la seda.
- De llarga durada, acabat untuosa.
- Una esplèndida època que és vellutat, suau i elegant.
- Un acompanyament perfecte per a la cuina mediterrània, fregits, verdures a la graella, llegums, paella i altres plats d'arròs, pasta, peix amb salsa de tomàquet, pernil, xoriço, paté, carn de res (rostit, guisat oa la planxa) i formatge (lleu o mitjà va madurar ).
- Servir a 16-18 ° C.
- Raïm: Ull de llebre, Graciano, Garnatxa.
- Marquès de Càceres és una de les marques de Rioja més coneguts en el món. El celler va a mesures extraordinàries per garantir que la qualitat d'aquest vi és sempre alta.

Opinions sobre Marqués de Cáceres Crianza 2011

Anònim
Anònim

0.5/5

¿No ha rebut encara! !
Jesus Garcia Egea
Jesus Garcia Egea

5/5

Marques de Càceres per a mi sempre va ser i actualment ho és agradable al paladar espero que aquest de criança 2011 el segueixi complint,
 El 23 d'abril serà el vaig a què podre comprovar-ho. He puntuat sense convicció espere mantenir després del tast. . .

Top Vendes Rioja