“Vi negre elaborat amb ull de llebre, Mazuelo, Garnatxa i Graciano de les vinyes de la Finca Ygay situats a la Rioja Alta, amb una diferència d'altitud des dels 320 als 485 metres.
Els raïms es despalillan i rebreguen suaument. Els raïms fermenten per separat en dipòsits d'acer inoxidable, amb control de temperatura. El encubat té una durada de 9 dies durant els quals es realitzen contínues tasques de remuntats i enfonsament del barret, per afavorir el contacte del most amb les pells i provocar una lenta i natural extracció d'aromes i polifenols. Després de la fermentació les parts sòlides del raïm són premsades en premses verticals, mitjançant un procés suau i lent que afavoreix l'extracció del color i tanins madurs que resideixen al hollej, per passar a realitzar una criança de 24 mesos en bótes de roure americà de 225 litres de capacitat.
El resultat és un elegant vi que uneix complexitat i finor i conjuga els millors atributs de la tradició i antiguitat d'aquest celler amb accents d'actualitat.”