Producte no disponible a Estats Units

6,60€ + 6,00€ Enviament (24h - 6 díes)

6,60/unitat

Enviament: Delitesso (Germany)

Rebràs 0.09 punts per cada unitat que compris

Veure més preus »

NOTA DE TAST: Vista: Color salmó pàl·lid, amb rivet robí. Nas: Aromes intensos de fruits cítrics i madurs, amb tons florals i d'herbes aromàtiques. Boca: Cos elegant, lleuger, fresc, sedós, equilibrat, amb sabors de fruits madurs i tons cítrics. Final persistent i fresc. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Rioja. VINYA: Ramón Bilbao. RAÏMS: Garnatxa. ENVELLIMENT: 4 mesos en bótes d'acer inoxidable. ELABORACIÓ: El raïm van ser collides manualment. Es realitza un premsat suau del raïm per poder obtenir el most, el qual és sotmès a una maceració en fred durant un període de 5 hores, seguit per un sagnat tradicional. La fermentació es realitza en bótes d'acer inoxidable a temperatures controlades de 16 a 18ºC, durant un període de 20 dies. El vi es deixa reposar durant 4 mesos en bótes d'acer inoxidable, per finalment ser embotellat. MARIDATGE: Aperitius, carns blanques, marisc, peix, foie gras, risotto, cremes de vegetals, postres cremosos i fruiters. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 11-13ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%

Fitxa tècnica · Ramon Bilbao el Viaje de Ramon Rosado Granacha

Tipus De Vi: Vi rosat
Anyada: 2018
Denominació:Rioja (La Rioja,Espanya)
Celler: Ramón Bilbao
Volum: 75cl
Raïms: Garnacha
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 12.5%

Descripció · Ramón Bilbao

Ramon Bilbao el Viaje de Ramon Rosado Granacha 2018 (Garnacha)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color salmó pàl·lid, amb rivet robí.
  • Nas: Aromes intensos de fruits cítrics i madurs, amb tons florals i d'herbes aromàtiques.
  • Boca: Cos elegant, lleuger, fresc, sedós, equilibrat, amb sabors de fruits madurs i tons cítrics. Final persistent i fresc.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Rioja.

VINYA: Ramón Bilbao.

RAÏMS: Garnatxa.

ENVELLIMENT: 4 mesos en bótes d'acer inoxidable.

ELABORACIÓ: El raïm van ser collides manualment. Es realitza un premsat suau del raïm per poder obtenir el most, el qual és sotmès a una maceració en fred durant un període de 5 hores, seguit per un sagnat tradicional. La fermentació es realitza en bótes d'acer inoxidable a temperatures controlades de 16 a 18ºC, durant un període de 20 dies. El vi es deixa reposar durant 4 mesos en bótes d'acer inoxidable, per finalment ser embotellat.

MARIDATGE: Aperitius, carns blanques, marisc, peix, foie gras, risotto, cremes de vegetals, postres cremosos i fruiters.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 11-13ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%

Ramón Bilbao

Bodegas Ramón Bilbao va ser fundada el 1924. Ja al segle XIX, la família Bilbao Murga, amb el seu progenitor D. Ramon al capdavant, comercialitzava els vins Ramón Bilbao i Vinya Turzaballa. Bodegas Ramón Bilbao és un celler que preserva el seu futur. El conjunt d'edificis dels cellers Ramón...

Comprar Vi Ramón Bilbao:

Aquest producte encara no té opinions. Sigues el primer a valorar.

Resum de puntuacions

(0 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    0
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0

Top Vendes Rioja