Tendències:

Rioja

Valdelana Blanco Malvasia 2017

75cl

5,75€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2017 Altres anyades
Denominació:Rioja (La Rioja, Espanya)
Celler: Valdelana
Volum: 75cl
Raïms: Malvasía
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: aquest vi blanc presenta un aspecte de color groc palla de to lleu a mitjà, enlluerna amb els seus preciosos centelleigs brillants de color verdós. Vi net i clar. Nas: el seu bouquet està conformat per aromes de fruites blanques com pera madura i cuita, notes florals que proporcionen sensacions de frescor agradable. Notes herbàcies i complexitat mineral. Boca: d'entrada es poden percebre notes madures de peres, meló i préssec. Excel·lent equilibri de sabors àcids. Final agradable i molt deliciós. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Golan Heights Winery. VINYA: Valdelana. RAÏMS: Malvasia. ENVELLIMENT: tancs d'acer inoxidable. ELABORACIÓ: el raïm es cullen manualment. Maceració breu en fred i després premsat del raïm. La fermentació es realitza en dipòsits d'acer inoxidable amb control de 14 ° C durant 22 dies. MARIDATGE: servir amb peix blau, peix blanc a la planxa, o també es pot degustar com un aperitiu. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 9-10 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%

Elaboració de Valdelana Blanco Malvasia 2017

Valdelana Blanco Malvasia 2017 (Malvasía)

NOTA DE TAST:

  • Vista: aquest vi blanc presenta un aspecte de color groc palla de to lleu a mitjà, enlluerna amb els seus preciosos centelleigs brillants de color verdós. Vi net i clar.
  • Nas: el seu bouquet està conformat per aromes de fruites blanques com pera madura i cuita, notes florals que proporcionen sensacions de frescor agradable. Notes herbàcies i complexitat mineral.
  • Boca: d'entrada es poden percebre notes madures de peres, meló i préssec. Excel·lent equilibri de sabors àcids. Final agradable i molt deliciós.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Golan Heights Winery.

VINYA: Valdelana.

RAÏMS: Malvasia.

ENVELLIMENT: tancs d'acer inoxidable.

ELABORACIÓ: el raïm es cullen manualment. Maceració breu en fred i després premsat del raïm. La fermentació es realitza en dipòsits d'acer inoxidable amb control de 14 ° C durant 22 dies.

MARIDATGE: servir amb peix blau, peix blanc a la planxa, o també es pot degustar com un aperitiu.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 9-10 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%

Veure més

Opinions sobre Valdelana Blanco Malvasia 2017

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Altres productes de la mateixa bodega