Tendències:

Rioja

Valenciso Blanco 2018

75cl

Valenciso Blanco 2018

17,90€
17,90€
Botiga: Preus a altres botigues Lliurament estimat: 24h - 3 díes
Despeses d'enviament: 4,95€
Enviament gratuït a partir de 60,00€

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2018 Altres anyades
Denominació:Rioja (La Rioja, Espanya)
Celler: Compañía Bodeguera de Valenciso
Volum: 75cl
Raïms: Garnacha blanca, Viura
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: aquest vi es presenta net quan se serveix en copa, el seu color és groc de tonalitat baixa amb centelleigs brillants verdosos. Nas: és aromàtic i ple de molta vida, frescor que fa recordar flors camp de lavandes, fruita blanca. Boca: bon equilibri de sabors i estructura. Es poden sentir notes de fusta producte del seu procés de maduració. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: D.O.Ca. Rioja. VINYA: Valenciso. RAÏMS: Garnatxa Blanca, Viura. ENVELLIMENT: 9 mesos en bóta de roure. ELABORACIÓ: collita manual del raïm i transport en caixes de 15 Kg, després de premsar el raïm s'obté el most, aquest es col·loca a fermentar en bótes de roure provinents del Caucas, després de la fermentació en aquestes mateixa bótes madura el vi. MARIDATGE: es pot acompanyar amb verdures cuites o en cremes, servir amb bacallà, menjar asiàtic. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 9-11 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Descripció sobre Valenciso Blanco 2018

Valenciso Blanco 2018 (Garnacha blanca i Viura)

NOTA DE TAST:

  • Vista: aquest vi es presenta net quan se serveix en copa, el seu color és groc de tonalitat baixa amb centelleigs brillants verdosos.
  • Nas: és aromàtic i ple de molta vida, frescor que fa recordar flors camp de lavandes, fruita blanca.
  • Boca: bon equilibri de sabors i estructura. Es poden sentir notes de fusta producte del seu procés de maduració.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: D.O.Ca. Rioja.

VINYA: Valenciso.

RAÏMS: Garnatxa Blanca, Viura.

ENVELLIMENT: 9 mesos en bóta de roure.

ELABORACIÓ: collita manual del raïm i transport en caixes de 15 Kg, després de premsar el raïm s'obté el most, aquest es col·loca a fermentar en bótes de roure provinents del Caucas, després de la fermentació en aquestes mateixa bótes madura el vi.

MARIDATGE: es pot acompanyar amb verdures cuites o en cremes, servir amb bacallà, menjar asiàtic.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 9-11 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Veure més

El Celler

Compañía Bodeguera de Valenciso

Només elaborem un únic negre per collita, sempre reserva, amb la nostra única marca, Valenciso, exclusivament d'Ull de Llebre, de vinyes velles, envellit en bótes noves provinents de les millors boteria franceses, que renovem per terços anualment. La nostra filosofia és coherent amb un principi d'alta qualitat que no admet nivells: un celler, una marca, un vi.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Valenciso Blanco 2018

3.5

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Valenciso Blanco 2018:Puntua Valenciso Blanco 2018:

3.5 /5

Veure més
,

Impactant

Opinions sobre altres anyades de Valenciso Blanco 201820172016

4/5

NOTA DE TAST:
- Vista: Groc molt pàl·lid amb reflexos verdosos
- Nas: cítrica amb notes de llimona verda i llima, ametlla amarga i fruites d'os

Tipus: Blanc amb criança
Raïm: 70% Viura / 30% Garnatxa blanca
Vinyes molt velles
Sòl: Arcillo- calcari

D. O. Ca.: Rioja
Celler: Companyia bodeguera de Valenciso
Municipi (Província): Ollauri (La Rioja)
Verema: Manual
Elaboració: Fermentat en bóta de roure Envelliment: 7 mesos en roure del Caucas
Temperatura de servei: 10-12 ºC

Evolució en ampolla: Mitjà termini
Nombre d'ampolles: 10. 000Observaciones: Viticultura sostenible
Presentació: Ampolla 75 cl
Tastat per Andana a agost 2017
Puntuació: 9. 3 sobre 10
La cremositat de la fusta està subtilment present i ben integrada
Bona intensitat, complexitat i finor, delicadament floral i subtil mineralitat
Gran en boca, untuós, saborós i amb gran persistència. Extraordinària riquesa de sensacions i sabors on tots estan presents
La seva acidesa, salinitat i fi amargor contribueixen a donar-li una gran potència i força
Un temps en ampolla farà que millori encara més si és possible
Un gran blanc de luxe, un vi diferent que enamora, imprescindible per als aficionats als grans blancs. Luis Valentí i Carmen Enciso són els propietaris d'aquest celler modèlica de la Rioja
En ella elaboren des de 1998 un únic vi negre reserva
Des de llavors han anat creixent a poc a poc amb passos ferms i segurs i guanyant dia a dia, i any rere any un prestigi ben merescut en el mercat. En el cultiu de la vinya segueixen les pautes de la viticultura sostenible o raonada, una manera de conrear la vinya més respectuosa amb el sòl i la planta
En l'elaboració l'extrema cura és sempre exquisit
Tot l'obstinació està en elaborar un vi que tingui complexitat i equilibri entre fruita i fusta
El que aconsegueixen realitzant una exhaustiva selecció de raïm i triant les millors barriques de les millors boteria de França. Luis és un enòleg inquiet sempre interessat en millorar els seus vins
Viatja amb regularitat a Bordeus per seguir els plans de formació contínua de l'Institut d'Enologia
D'aquest gran vi blanc d'excepcional qualitat procedent de vinyes molt velles de Viura i Garnatxa, només s'han elaborat 10. 000 ampolles. Triomfa en el mercat exterior i és menys conegut a la seva terra
Va ser en 2008 quan va sortir al mercat per primera vegada i, anyada rere anyada ha estat un gran èxit
La clau de la seva extraordinària qualitat està en la seva composició -70% viura i 30% garnatxa blanca-, l'antiguitat de les vinyes i la seva situació en terres altes -entre 507 i 610 metres, en Ollauri i Villalba, en els sòls argilo-calcaris del nord de la Rioja Alta- i en la seva fermentació i envelliment en roure del Caucas que preserva la fruitositat del viura. Era i és molt difícil aconseguir vinyes amb aquestes característiques

Només molt poc a poc han anat incrementant l'elaboració, a mesura que poden disposar dels escassíssims vinyes que s'ajusten als exigents requeriments d'aquest vi
Per això segueixen elaborant una petita producció. Aquest Valenciso blanc 2016 és molt elegant, amb un deliciós finor
Canvia i creix a la copa, amb un ventall d'aromes i sensacions que s'assaboreixen
Resulta molt atractiu, reflecteix la frescor de les zones més atlàntiques de la Rioja Alta
Convida a gaudir-lo. Aquest any han millorat la presentació, que passa a ampolla Borgonya de gamma alta i un nou color a la càpsula
Un disseny que es correspon amb l'elegància del vi i reforça la imatge d'aquest gran blanc
I està disponible, per primer cop, en format Magnum, del qual només han fet 514 ampolles; per als aficionats als que els agrada aquesta mida per la seva presència i millor evolució del vi.
Veure més

4/5

NOTA DE TAST:
- Vista: Aroma a cítrics i fleca, saborós, untuós, viu i fresc
- Nas: i boca, harmonitza perfectament amb les notes fruiters

Tipus: Blanc amb criança
Raïm: 70% Viura / 30% Garnatxa blanca
Vinyes molt velles
Sòl: Arcillo- calcari

D. O. Ca.: Rioja
Celler: Companyia bodeguera de Valenciso
Municipi (Província): Ollauri (La Rioja)
Verema: Manual
Elaboració: Fermentat en bóta de roure Envelliment: 7 mesos en roure del Caucas
Temperatura de servei: 10-12 ºC

Evolució en ampolla: Mitjà termini
Nombre d'ampolles: 10. 000Observaciones: Viticultura sostenible
Presentació: Ampolla 75 cl
Molt llarg, persistent
Un vi diferent que enamora, imprescindible per als aficionats als grans blancs, que es gaudeix. Luis Valentí i Carmen Enciso són els propietaris d'aquest celler modèlica de la Rioja
En ella elaboren des de 1998 un únic vi negre reserva
Des de llavors han anat creixent a poc a poc amb passos ferms i segurs i guanyant dia a dia, i any rere any un prestigi ben merescut en el mercat. En el cultiu de la vinya segueixen les pautes de la viticultura sostenible o raonada, una manera de conrear la vinya més respectuosa amb el sòl i la planta
En l'elaboració l'extrema cura és sempre exquisit
Tot l'obstinació està en elaborar un vi que tingui complexitat i equilibri entre fruita i fusta
El que aconsegueixen realitzant una exhaustiva selecció de raïm i triant les millors barriques de les millors boteria de França. Luis és un enòleg inquiet sempre interessat en millorar els seus vins
Viatja amb regularitat a Bordeus per seguir els plans de formació contínua de l'Institut d'Enologia
D'aquest vi blanc d'excepcional qualitat elabora només 12 bótes
Procedeix de vinyes molt velles de Viura i Garnatxa. El 2008 elaboren el seu primer blanc
Afegiu després anyada ha estat un gran èxit
Per la seva composició -70% viura i 30% garnatxa blanca- per l'antiguitat de les vinyes i la seva situació en terres altes -entre 507 i 610 metres, en Ollauri i Villalba, en els sòls argilo-calcaris del nord de la Rioja Alta- i per la seva fermentació i envelliment en roure del Caucas, que preserva la fruitositat del viura. Era i és molt difícil aconseguir vinyes amb aquestes característiques

Només molt poc a poc han anat incrementant l'elaboració, a mesura que poden disposar dels escassíssims vinyes que s'ajusten als exigents requeriments d'aquest vi
Per això segueixen elaborant una petita producció. Aquest Valenciso blanc 2016 és molt elegant, amb un deliciós finor
Canvia i creix a la copa, amb un ventall d'aromes i sensacions que s'assaboreixen
Resulta molt atractiu, reflecteix la frescor de les zones més atlàntiques de la Rioja Alta
Convida a gaudir-lo. Aquest any han millorat la presentació, que passa a ampolla Borgonya de gamma alta i un nou color a la càpsula
Un disseny que es correspon amb l'elegància del vi i reforça la imatge d'aquest gran blanc
I està disponible, per primer cop, en format Magnum, del qual només han fet 514 ampolles; per als aficionats als que els agrada aquesta mida per la seva presència i millor evolució del vi.
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega