Tendències:

Rueda

V Dulce de Invierno 50cl 2016

50cl

V Dulce de Invierno 50cl 2016

19,90€
19,90€
Botiga: Preus a altres botigues Lliurament estimat: 24h - 3 díes
Despeses d'enviament: 4,95€
Enviament gratuït a partir de 80,00€

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi dolç
Anyada: 2016 Altres anyades
Denominació:Rueda (Castilla y León, Espanya)
Celler: Bodega Javier Sanz Viticultor
Volum: 50cl
Raïms: Verdejo (80%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: Color or viu. Nas: Aromes a orellanes, figues i pell de taronja. Boca: Resulta definitivament dolça amb un cos ampli i sedós que recobreix el paladar de dolçor i d'una acidesa elegant i equilibrada, amb un record subtil de fusta. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Roda. VINYA: Javier Sanz Viticultor. RAÏMS: 80% Verdejo, 20% Grossa de Moldàvia. ENVELLIMENT: Amb el most d'aquestes tres elaboracions es realitza un cupatge que s'arrodoneix amb un pas per bóta de roure francès de torrat mig. ELABORACIÓ: Tres processos permeten concentrar sucre i intensitat aromàtica en aquest vi: Assecat natural de la Verdejo que s'estén al sobrat o golfes. Raïm congelada. La Verdejo es manté a una temperatura sempre inferior als -4ºC durant deu dies. Quan es premsa, l'aigua continua congelada mentre que s'esprem el sucre. Verema tardana de la Grossa de Moldàvia, que roman a la vinya fins a la seva verema al mes de desembre, quan el seu contingut de sucre és més gran. MARIDATGE: Formatges blaus, de pasta tova i foie. També és recomanable consumir-després dels àpats, acompanyant postres amb fruita seca o amb xocolata. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 10%

Descripció sobre V Dulce de Invierno 50cl 2016

V Dulce de Invierno 50cl 2016 (Verdejo)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color or viu.
  • Nas: Aromes a orellanes, figues i pell de taronja.
  • Boca: Resulta definitivament dolça amb un cos ampli i sedós que recobreix el paladar de dolçor i d'una acidesa elegant i equilibrada, amb un record subtil de fusta.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Roda.

VINYA: Javier Sanz Viticultor.

RAÏMS: 80% Verdejo, 20% Grossa de Moldàvia.

ENVELLIMENT: Amb el most d'aquestes tres elaboracions es realitza un cupatge que s'arrodoneix amb un pas per bóta de roure francès de torrat mig.

ELABORACIÓ: Tres processos permeten concentrar sucre i intensitat aromàtica en aquest vi: Assecat natural de la Verdejo que s'estén al sobrat o golfes. Raïm congelada. La Verdejo es manté a una temperatura sempre inferior als -4ºC durant deu dies. Quan es premsa, l'aigua continua congelada mentre que s'esprem el sucre. Verema tardana de la Grossa de Moldàvia, que roman a la vinya fins a la seva verema al mes de desembre, quan el seu contingut de sucre és més gran.

MARIDATGE: Formatges blaus, de pasta tova i foie. També és recomanable consumir-després dels àpats, acompanyant postres amb fruita seca o amb xocolata.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 10%

Veure més

El Celler

Bodega Javier Sanz Viticultor

Bodega Javier Sanz Viticultor

La família de Javier Sanz compta amb quatre generacions viticultores. Va ser el seu besavi, Agustí Nanclares, qui va començar aquesta tradició cultivant raïm en la seva propietat anomenada Villa Narcisa. El coneixement i saber fer són els principals actius d'un celler que té cura amb gran cura tot el procés d'elaboració dels seus vins.

Més sobre el Celler

Opinions sobre V Dulce de Invierno 50cl 2016

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Opinions sobre altres anyades de V Dulce de Invierno 50cl 201620152014

4/5

Té aromes cítrics. En boca recordava cuir, vainilla lleugerament cremada.
El vi top de Bodega Javier Sanz Viticultor.
Veure més

4/5

Recomano comprar-lo aquí.
Color molt bonic. Res més olorar-lo vaig notar olor de flors blanques. Sabors a torrat molt agradables.
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega