55,00€ + 36,00€ Enviament (4 - 8 díes)

165,00€ + 70,00€ Enviament (4 - 8 díes)

165,00€ + 70,00€ Enviament (4 - 8 díes)

55,00/unitat

Enviament: Vintage and Co (France)

Rebràs 0.73 punts per cada unitat que compris

Veure més preus »

NOTA DE TAST: Vista: cirera profund, reflexos de color cirera. Nas: delicat, afruitat, subtils aromes de peònia, lleugers aromes de violeta, de regalèssia, lleugers aromes de cirera, subtils aromes de gerd, de pebre negre, cacau i aromes amaderados. Boca: fresc, generós, notes de peònia, notes de violeta, notes de cirera, taní atapeït, rodó, lleugerament mineral, cos estructurat, bona intensitat, bona longitud. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Sant Émilion Grand Cru. RAÏMS: 65% Merlot, Cabernet Franc 25% i Cabernet Sauvignon 10%. ENVELLIMENT: criança en bótes noves d'un vi, de dos vins i en bótes de ciment. ELABORACIÓ: elaborat segons els preceptes de l'agricultura biològica. Recol·lecció mecànica, Ús de taules de selecció, desrapat total, Fermentació termo-regulada, premsat i fermentació malolàctica. MARIDATGE: filet de pulmó, paupiettes de vedella, guatlles rostides, pintades, formatges de pasta seca. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-17ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Fitxa tècnica · Château Trapaud

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2014
Denominació:Saint-Emilion (Burdeos,França)
Volum: 150cl
Raïms: Merlot (60%), Cabernet Franc (30%)
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció de Château Trapaud Magnum 2014

Château Trapaud Magnum 2014 (Merlot i Cabernet Franc)

NOTA DE TAST:

  • Vista: cirera profund, reflexos de color cirera.
  • Nas: delicat, afruitat, subtils aromes de peònia, lleugers aromes de violeta, de regalèssia, lleugers aromes de cirera, subtils aromes de gerd, de pebre negre, cacau i aromes amaderados.
  • Boca: fresc, generós, notes de peònia, notes de violeta, notes de cirera, taní atapeït, rodó, lleugerament mineral, cos estructurat, bona intensitat, bona longitud.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Sant Émilion Grand Cru.

RAÏMS: 65% Merlot, Cabernet Franc 25% i Cabernet Sauvignon 10%.

ENVELLIMENT: criança en bótes noves d'un vi, de dos vins i en bótes de ciment.

ELABORACIÓ: elaborat segons els preceptes de l'agricultura biològica. Recol·lecció mecànica, Ús de taules de selecció, desrapat total, Fermentació termo-regulada, premsat i fermentació malolàctica.

MARIDATGE: filet de pulmó, paupiettes de vedella, guatlles rostides, pintades, formatges de pasta seca.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-17ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Aquest producte encara no té opinions. Sigues el primer a valorar.

Resum de puntuacions

(0 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    0
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0

Top Vendes Saint-Emilion