Château de Rayne Vigneau Blanc Magnum 1994

Château de Rayne Vigneau (Sauternes)

85,71€ + 24,60€ Enviament (48h - 4 díes)

85,71€ + 24,60€ Enviament (48h - 4 díes)

85,71/unitat

Enviament: Odyssée-Vins ES (France)

Rebràs 1.14 punts per cada unitat que compris

Només queden 1 unitats!

NOTA DE TAST: Vista: daurat intens. Nas: notes d'albercoc madur, fruita fresca i safrà. Boca: suau, concentrat i intens, una gran delicadesa i elegància gràcies a l'equilibri entre la dolçor i l'acidesa. Llarga persistència. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Sauternes. RAÏM: Sémillion, sauvignon blanc i muscadelle. ENVELLIMENT: envellit durant 12 a 18 mesos en bótes de roure. ELABORACIÓ: fermenta en bótes durant aproximadament 2 a 4 setmanes a una temperatura controlada. MARIDATGE: formatges blaus com el Roquefort, el Stilton o el cabrales. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 12-14 ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Fitxa tècnica · Château de Rayne Vigneau Blanc

Tipus De Vi: Vi dolç
Anyada: 1994
Denominació:Sauternes (Burdeos,França)
Celler: Château de Rayne Vigneau
Volum: 150cl
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13.5%

Descripció · Château de Rayne Vigneau

Château de Rayne Vigneau Blanc Magnum 1994

NOTA DE TAST:

  • Vista: daurat intens.
  • Nas: notes d'albercoc madur, fruita fresca i safrà.
  • Boca: suau, concentrat i intens, una gran delicadesa i elegància gràcies a l'equilibri entre la dolçor i l'acidesa. Llarga persistència.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Sauternes.

RAÏM: Sémillion, sauvignon blanc i muscadelle.

ENVELLIMENT: envellit durant 12 a 18 mesos en bótes de roure.

ELABORACIÓ: fermenta en bótes durant aproximadament 2 a 4 setmanes a una temperatura controlada.

MARIDATGE: formatges blaus com el Roquefort, el Stilton o el cabrales.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 12-14 ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Château de Rayne Vigneau

Comprar Vi Château de Rayne Vigneau:

Més comentaris sobre Château de Rayne Vigneau Blanc Magnum 1994

Àngels Ares

Publicat el a les 11.34

4 /5

NOTA DE TAST:Vista: daurat intens.Nas: notes d'albercoc madur, fruita fresca i safrà.Boca: suau, concentrat i intens, una gran delicadesa i elegància gràcies a l'equilibri entre la dolçor i l'acidesa. Llarga persistència.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Sauternes.RAÏM: Sémillion, sauvignon blanc i muscadelle.ENVELLIMENT: envellit durant 12 a 18 mesos en bótes de roure.ELABORACIÓ: fermenta en bótes durant aproximadament 2 a 4 setmanes a una temperatura controlada.MARIDATGE: formatges blaus com el Roquefort, el Stilton o el cabrales.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 12-14 ºCGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Resum de puntuacions

(1 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    1
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 1 opinions »

Top Vendes Sauternes