Tendències:

Setubal

Dona Ermelinda Reserva Brut 2011

75cl

16,85€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi escumós
Anyada: 2011 Altres anyades
Denominació:Setubal (Setubal Peninsula, Portugal)
Celler: Casa Ermelinda Freitas
Volum: 75cl
Raïms: Arinto, Chardonnay
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 12%
Tipus D'escumós: Brut
NOTA DE TAST: Vista: groc brillant. Nas: Aromes de fruites tropicals i cítrics amb lleugeres notes florals. Boca: fresc i agradable, amb un final afruitat; perlatge persistent. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Setubal VINYA: Casa Ermelinda Freitas i les seves vinyes estan situats a Fernando Poo, una zona privilegiada Palmela. Per la quarta enòlegs generació, Casa Ermelinda Freitas posseeix 130 hectàrees de vinyes, de les quals 100 hectàrees de varietat Castelão. Les 30 ha restants van ser plantats recentment amb altres varietats com Touriga Nacional, Trincadeira, Syrah i aragonès. RAÏM: Chardonnay, Arinto ENVELLIMENT: primera fermentació en dipòsits d'acer a una temperatura controlada, seguit de maceració prolongat de 20 dies. L'envelliment en bótes de roure francès durant 12 mesos; envellit durant altres 8 mesos en ampolla segons el mètode tradicional. Recomanat d'envelliment en ampolla durant un mínim de 18 mesos abans del seu consum. ELABORACIÓ: el clima marítim de la Mediterrània i els sòls pobres profunds, aquestes vinyes s'han convertit en un dels pocs llocs a Portugal, on aquestes varietats de raïm poden arribar a la seva plena maduresa, donant al vi de les característiques de qualitat més alts. MARIDATGE: Ideal com a aperitiu; gran per als rics talls de carn. TEMPERATURA: 8-10 ° C ALCOHOL: 12%

Elaboració de Dona Ermelinda Reserva Brut 2011

Dona Ermelinda Reserva Brut 2011 (Arinto i Chardonnay)

NOTA DE TAST:

  • Vista: groc brillant.
  • Nas: Aromes de fruites tropicals i cítrics amb lleugeres notes florals.
  • Boca: fresc i agradable, amb un final afruitat; perlatge persistent.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Setubal

VINYA: Casa Ermelinda Freitas i les seves vinyes estan situats a Fernando Poo, una zona privilegiada Palmela. Per la quarta enòlegs generació, Casa Ermelinda Freitas posseeix 130 hectàrees de vinyes, de les quals 100 hectàrees de varietat Castelão. Les 30 ha restants van ser plantats recentment amb altres varietats com Touriga Nacional, Trincadeira, Syrah i aragonès.

RAÏM: Chardonnay, Arinto

ENVELLIMENT: primera fermentació en dipòsits d'acer a una temperatura controlada, seguit de maceració prolongat de 20 dies. L'envelliment en bótes de roure francès durant 12 mesos; envellit durant altres 8 mesos en ampolla segons el mètode tradicional. Recomanat d'envelliment en ampolla durant un mínim de 18 mesos abans del seu consum.

ELABORACIÓ: el clima marítim de la Mediterrània i els sòls pobres profunds, aquestes vinyes s'han convertit en un dels pocs llocs a Portugal, on aquestes varietats de raïm poden arribar a la seva plena maduresa, donant al vi de les característiques de qualitat més alts.

MARIDATGE: Ideal com a aperitiu; gran per als rics talls de carn.

TEMPERATURA: 8-10 ° C

ALCOHOL: 12%

Veure més

Opinions sobre Dona Ermelinda Reserva Brut 2011

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Dona Ermelinda Reserva Brut 2011:Puntua Dona Ermelinda Reserva Brut 2011:

4 /5

Un vi vermell granat fosc amb un toc de fusta, una mica de conserves i rica en fruita vermella molt madura. Completa i complexa, aquest vi té tanins ben arrodonits i un agradable, final llarg al paladar.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Dona Ermelinda Reserva Brut 20112009

4/5

NOTES DE TAST:
, Bombolles persistents bé. Un vi afruitat brillant de color groc, que recorda als cítrics i fruites tropicals, amb un toc floral que conté notes de flors blanques. Ben estructurat, amb una bona acidesa que li dóna frescor i longevitat. Fresc, molt agradable, i amb un final afruitat.
- Winemaker: Jaume Quendera
- Elaboració: Origen de Vinyes a Fernando Pó, Palmela. Fermentat en bótes de roure francès, seguit per l'envelliment, amb batonnage, durant 6 mesos a la bóta. Segona fermentació duta a terme a l'ampolla utilitzant la méthode traditionnelle, seguit d'un període mínim de 18 mesos a l'ampolla.
- Varietats de raïm: Chardonnay, arinto.
- Maridatge: Ideal com a aperitiu o per acompanyar els talls més rics de carn.
- Emmagatzemar i servir Consells: Beure Temperatura 8 a 10º C.
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega