Tendències:

Setubal

Fsf 2011

75cl

32,30€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2011 Altres anyades
Denominació:Setubal (Setubal Peninsula, Portugal)
Celler: José Maria da Fonseca
Volum: 75cl
Raïms: Tannat, Syrah, Trincadeira
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14%

Elaboració de Fsf 2011

Fsf 2011 (Tannat, Syrah i Trincadeira)

Productor: José Maria da Fonseca

DO: Setubal

Els raïms: Tannat, Syrah i Trincadeira

Veure més

Opinions sobre Fsf 2011

4

3 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    3
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Fsf 2011:Puntua Fsf 2011:

4 /5

El FSF 2011 - Vi Negre, amb 750ml és un Vi Negre elaborat a Portugal Península de Setúbal.
Veure més
,

4 /5

NOTES DE TAST:
Color robí fosc. Aroma de Violetes, baies blaus, arbust i picant. Paladar elegant amb ferm però suau. Final molt llarg
- Winemaker: Diumenges Soares Franco
- Elaboració: Un homenatge a Fernando Soares Franco produeix a partir de les seves varietats de raïm vermella favorits: Syrah, Tannat i Trincadeira. El 1998, José Maria da Fonseca va produir la primera collita de Garrafeira FSF. Després va seguir 2001, 2004 i ara la collita 2005, molt elegant vi negre, afruitat, amb una bona acidesa de la fruita. Això confirma el veritable homenatge a Fernando Soares Franco, pare d'Antonio i Diumenges Soares Franco, els propietaris de José Maria da Fonseca. Produït a partir de les varietats de raïm de Syrah, Tannat i Trincadeira, les varietats de raïm negre favorits de Fernando Soares Franco, la FSF és un vi súper premium, amb un estil molt modern. Vinificació El raïm són el peu trepitjat en obert "cups" superior i fermentat amb ple contacte pell a temperatures de 28ºC durant 6 dies. Abans de la fermentació alcohòlica es va acabar el vi es transfereix a bótes. "Battonage" es realitza durant 3 mesos. Després de la primera rastellar els vins torna a les mateixes bótes. El vi és sense filtrar. Pot tirar de sediments. Noves bótes de roure francès ENVELLIMENT durant 12 mesos.
- Varietats de raïm: Syrah, Tannat i Trincadeira. El 1998, José Maria da Fonseca va produir la primera collita de Garrafeira FSF. Després va seguir 2001, 2004 i ara la collita 2005, molt elegant vi negre, afruitat, amb una bona acidesa de la fruita. Això confirma el veritable homenatge a Fernando Soares Franco, pare d'Antonio i Diumenges Soares Franco, els propietaris de José Maria da Fonseca. Produït a partir de les varietats de raïm de Syrah, Tannat i Trincadeira, les varietats de raïm negre favorits de Fernando Soares Franco, la FSF és un vi súper premium, amb un estil molt modern. Vinificació El raïm són el peu trepitjat en obert "cups" superior i fermentat amb ple contacte pell a temperatures de 28ºC durant 6 dies. Abans de la fermentació alcohòlica es va acabar el vi es transfereix a bótes. "Battonage" es realitza durant 3 mesos. Després de la primera rastellar els vins torna a les mateixes bótes. El vi és sense filtrar. Pot tirar de sediments. Noves bótes de roure francès ENVELLIMENT durant 12 mesos. Varietats de raïm: Syrah, Trincadeira, Tannat.
- Maridatge: Excel·lent amb el joc i el formatge.
- Conservar i servir Consells: Si es decanten i es serveix a una temperatura de 13ºC i es consumeixen en 16ºC.
Veure més
,

4 /5

De color robí molt carregat. aroma mineral, xocolata, violetes, menta, fusta, fruits negres. En bon paladar de fruita, tanins complexos, complets, equilibrats, presents però suaus. Prova final: molt llarg
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Fsf 20112014

4/5

Bon vi que podria anar bé amb una bona carn. El vaig tastar amb la meva familia.
El Fsf té color vermell cirera. Aroma dens a compota de fruits vermells. La veritat és que no li vaig trobar un gust especial, però em va semblar bo.
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega