Tendències:

Setubal

Jmf Moscatel Roxo 20 Years Muscat 50cl

50cl

WS90Wine Spectator

82,65€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi blanc
Denominació:Setubal (Setubal Peninsula, Portugal)
Celler: José Maria da Fonseca
Volum: 50cl
Raïms: Muscat
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 18%
NOTA DE TAST DE Jmf Moscatel Roxo 20 Years Muscat 50cl : Vista: ambre, tints verdosos. Nas: aroma de caramel, taronja i espècies. Boca: paladar rodó, afruitat i molt suau. Final molt llarg DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Setúbal. RAÏMS: Moscatell Roxo. ENVELLIMENT: envelliment en roure uasdo. ELABORACIÓ: barreja de 4 anyades, amb el més jove de 23 anys i el més vell, 80 anys. fermentació detinguda a l'agregar brandi. MARIDATGE: amb postres. TEMPERATURA DE CONSUM: 16ºC

Elaboració de Jmf Moscatel Roxo 20 Years Muscat 50cl

Jmf Moscatel Roxo 20 Years Muscat 50cl (Muscat)

NOTA DE TAST DE Jmf Moscatel Roxo 20 Years Muscat 50cl:

  • Vista: ambre, tints verdosos.
  • Nas: aroma de caramel, taronja i espècies.
  • Boca: paladar rodó, afruitat i molt suau. Final molt llarg

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Setúbal.

RAÏMS: Moscatell Roxo.

ENVELLIMENT: envelliment en roure uasdo.

ELABORACIÓ: barreja de 4 anyades, amb el més jove de 23 anys i el més vell, 80 anys. fermentació detinguda a l'agregar brandi.

MARIDATGE: amb postres.

TEMPERATURA DE CONSUM: 16ºC

Veure més

Puntuació

WS90Wine Spectator

Opinions sobre Jmf Moscatel Roxo 20 Years Muscat 50cl

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Jmf Moscatel Roxo 20 Years Muscat 50cl:Puntua Jmf Moscatel Roxo 20 Years Muscat 50cl:

4 /5

NOTES DE TAST:
Pintar Ambre amb reflexos verdosos. Aroma del Carmel, taronja i espècies. Paladar rodó, afruitat i molt suau. Final molt llarg
- Winemaker: Diumenges Soares Franco
- Elaboració: Setúbal Roxo 20 anys, vi de postres exquisit produït a Portugal a la península de Setúbal, una regió al sud de Lisboa, que es reconeix com un DOC en 1907. Aquesta varietat de raïm és gairebé extint, existent només en una petita vinya en Azeitão. Aquesta és una varietat de raïm negre, amb una aroma picant intens i un paladar molt concentrat i afruitat. Aquest vi és una barreja de 4 anyades, on el vi més jove té 23 anys i, el més vell, 80 anys d'edat. La criança es realitza en bótes de roure usades, ja que el resultat veritablement important és l'oxidació i no l'aroma de roure. ELABORACIÓ La fermentació s'atura després s'afegeix brandi. Contacte amb la pell durant 5 mesos. L'envelliment en roure utilitzat per augmentar el procés d'oxidació. Sense envelliment en ampolla es requereix causa de la seva etapa oxidativa.
- Varietats de raïm: Moscatell Roxo.
- Maridatge: Bé amb les postres.
- Emmagatzemar i servir Consells: A una temperatura de 16ºC
Veure més
,

Altres productes de la mateixa bodega