Tendències:

Setubal

José Maria da Fonseca Alambre Moscatel de Setúbal 2013

Volum 75cl

14,90€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi dolç
Anyada: 2013 Altres anyades
Denominació:Setubal (Setubal Peninsula, Portugal)
Celler: José Maria da Fonseca
Volum: 75cl
Raïms: Arinto, Malvasía, Malvasia Fina, Moscatel de Setubal
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13.5%
NOTA DE TAST: Vista: or. Nas: aromes de taronja, albercoc i caramel. Boca: molt afruitat, bona acidesa fruital, un final molt llarg. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: moscatell de Setúbal. VINYA: les vinyes es planten principalment en pedra calcària i sòl sorrenc. El tipus de clima és mediterrani. Com en altres llocs, el microclima té una gran influència. Aquí, sovint crea humitat nocturna i punt de rosada provinent de la conca del riu Tajo durant l'etapa de maduració tardana del raïm. Aquesta humitat juga un paper important, en termes de contingut d'humitat, ja que poques vegades plou durant l'estiu. RAÏM: moscatell de Setúbal, Arinto, Malvasia i Boais. ENVELLIMENT: envellit en bótes de roure usat. ELABORACIÓ: selecció dels millors lots, fermentació detinguda amb l'addició de brandy, un contacte amb les pells de 5 mesos. MARIDATGE: com a aperitiu o amb postres. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: com a aperitiu a una temperatura de 10ºC, amb postres fins 16ºC. GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 17,5%

Elaboració de José Maria da Fonseca Alambre Moscatel de Setúbal 2013

José Maria da Fonseca Alambre Moscatel de Setúbal 2013 (Arinto, Malvasía, Malvasia Fina i Moscatel de Setubal)

NOTA DE TAST:

  • Vista: or.
  • Nas: aromes de taronja, albercoc i caramel.
  • Boca: molt afruitat, bona acidesa fruital, un final molt llarg.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: moscatell de Setúbal.

VINYA: les vinyes es planten principalment en pedra calcària i sòl sorrenc. El tipus de clima és mediterrani. Com en altres llocs, el microclima té una gran influència. Aquí, sovint crea humitat nocturna i punt de rosada provinent de la conca del riu Tajo durant l'etapa de maduració tardana del raïm. Aquesta humitat juga un paper important, en termes de contingut d'humitat, ja que poques vegades plou durant l'estiu.

RAÏM: moscatell de Setúbal, Arinto, Malvasia i Boais.

ENVELLIMENT: envellit en bótes de roure usat.

ELABORACIÓ: selecció dels millors lots, fermentació detinguda amb l'addició de brandy, un contacte amb les pells de 5 mesos.

MARIDATGE: com a aperitiu o amb postres.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: com a aperitiu a una temperatura de 10ºC, amb postres fins 16ºC.

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 17,5%

Veure més

Opinions sobre José Maria da Fonseca Alambre Moscatel de Setúbal 2013

4

2 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de José Maria da Fonseca Alambre Moscatel de Setúbal 2013:Puntua José Maria da Fonseca Alambre Moscatel de Setúbal 2013:

4 /5

16, 5 pts Vi Grans Escolhas - color or. Aroma de taronja, albercoc, caramel. Paladar Molt afruitat, bona acidesa de la fruita. Final molt llarg
Veure més
,

Alambre Moscatel de Setúbal 2013

4 /5

- dolçor i de fusió, aromes de taronges, figues i fruites exòtiques, al·lèrgens llargues i riques: conté sulfits
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de José Maria da Fonseca Alambre Moscatel de Setúbal 201320122010

4/5

- dolçor i de fusió, aromes de taronges, figues i fruites exòtiques, al·lèrgens llargues i riques: conté sulfits
Veure més
Perbaccowein
José Maria Fonseca Alambre Moscatel de Setúbal 2012

4/5

NOTES DE TAST:
Color Or. Aroma de taronja, albercoc, caramel. Paladar molt fruitós, bona acidesa de la fruita. Final molt llarg
- Winemaker: Diumenges Soares Franco
- Elaboració: Aquest especial Moscatell de Setúbal va ser manejat amb molta cura durant la seva producció es van seleccionar els millors lots, sent el resultat un vi amb un color més profund, amb una alta complexitat i volum en boca, mantenint la seva elegància i suavitat que són l'essència d'aquest producte. Setúbal Moscatell és un vi de postres produït a Portugal a la Península de Setúbal, al sud de Lisboa, que va ser reconegut com un DOC en 1907. Les vinyes estan plantades principalment en pedra calcària i sòl sorrenc. El tipus de clima és mediterrani. Com en altres llocs, el microclima té gran influència. Aquí, sovint crea la humitat nocturna i punt de rosada que ve de la Confederació Hidrogràfica del Tajo durant l'etapa de maduració tardana del raïm. Aquesta humitat juga un paper important, en termes de contingut d'humitat, ja que poques vegades plou durant l'estiu. ELABORACIÓ La fermentació s'atura quan s'afegeix el conyac té un contacte amb la pell de 5 mesos. Envelliment en roure usat. No envelliment en ampolla és necessari a causa de la seva etapa oxidativa.
- Varietats de raïm: Moscatell de Setúbal, arinto, Malvasia, Boais.
- Maridatge: Bé com a aperitiu o amb unes postres.
- Emmagatzemar i servir Consells: Com a aperitiu servir a una temperatura de 10ºC com a vi de postres servir a 16ºC.
Veure més
Portugal Vineyards
Alambre Muscat 2010