Tendències:

Setubal

Jp Branco 2018

Volum 75cl

3,35€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2018 Altres anyades
Denominació:Setubal (Setubal Peninsula, Portugal)
Celler: Bacalhoa
Volum: 75cl
Raïms: Fernao Pires, Moscatel de Setubal
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13%
NOTA DE TAST: Vista: Aquest Jp Branco 2018 té un color groc verdós molt pàlid, de manera que és gairebé transparent. Nas: En nas, notes fruiters destaquen més. Els cítrics, com la taronja i pinya, dominar. notes florals afegeixen lleugeresa a l'aroma d'aquesta beguda. Boca: L'aroma d'aquesta beguda regala el seu perfil de sabor. Els sabors més prometedors d'aquest vi són de color taronja i altres cítrics. Aquest vi és també molt àcida i té un final llarg i fresc. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Setubal Vinya: Els raïms utilitzades en aquest vi es van conrear a la península de Setúbal, Portugal. En 2018, quan es van cultivar el raïm, l'àrea va experimentar un estiu sec. La marca JP és venuda pel Bacalhoa Celler. RAÏMS: 50% Fernao Pires i 50% moscatell de Setúbal ENVELLIMENT: Els raïms utilitzades en aquest vi van ser envellits per separat abans de ser barrejats junts. Com un vi blanc, els clients no necessiten ampolla d'edat aquesta beguda abans de beure-la. ELABORACIÓ: El raïm van ser collides Fernao Pires primera a finals d'agost, mentre que el moscatell de Setúbal van ser collides a principis de setembre. Durant la major part del procés de vinificació, aquestes dues varietats de raïm es van mantenir separats. No va ser fins després de pressionar i la fermentació (a una temperatura baixa constant) que els raïms es van barrejar i el vi es va embotellar. MARIDATGE: Aquest vi blanc parells amb millors aliments que pertanyen a una dieta mediterrània tradicional: peixos, verdures rostides i amanida. TEMPERATURA RECOMANADA DE SERVEI: 10-12ºC ALCOHOL: 13%

Elaboració de Jp Branco 2018

Jp Branco 2018 (Fernao Pires i Moscatel de Setubal)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Aquest Jp Branco 2018 té un color groc verdós molt pàlid, de manera que és gairebé transparent.
  • Nas: En nas, notes fruiters destaquen més. Els cítrics, com la taronja i pinya, dominar. notes florals afegeixen lleugeresa a l'aroma d'aquesta beguda.
  • Boca: L'aroma d'aquesta beguda regala el seu perfil de sabor. Els sabors més prometedors d'aquest vi són de color taronja i altres cítrics. Aquest vi és també molt àcida i té un final llarg i fresc.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Setubal

Vinya: Els raïms utilitzades en aquest vi es van conrear a la península de Setúbal, Portugal. En 2018, quan es van cultivar el raïm, l'àrea va experimentar un estiu sec. La marca JP és venuda pel Bacalhoa Celler.

RAÏMS: 50% Fernao Pires i 50% moscatell de Setúbal

ENVELLIMENT: Els raïms utilitzades en aquest vi van ser envellits per separat abans de ser barrejats junts. Com un vi blanc, els clients no necessiten ampolla d'edat aquesta beguda abans de beure-la.

ELABORACIÓ: El raïm van ser collides Fernao Pires primera a finals d'agost, mentre que el moscatell de Setúbal van ser collides a principis de setembre. Durant la major part del procés de vinificació, aquestes dues varietats de raïm es van mantenir separats. No va ser fins després de pressionar i la fermentació (a una temperatura baixa constant) que els raïms es van barrejar i el vi es va embotellar.

MARIDATGE: Aquest vi blanc parells amb millors aliments que pertanyen a una dieta mediterrània tradicional: peixos, verdures rostides i amanida.

TEMPERATURA RECOMANADA DE SERVEI: 10-12ºC

ALCOHOL: 13%

Veure més

Opinions sobre Jp Branco 2018

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Opinions sobre altres anyades de Jp Branco 20182009

4/5

Al supermercat.
El color groc més fosc que he vist en els vins de Setubal. El Jp Branco em va recordar al gessamí al nas. Lleuger però amb un postgust llarg.
Veure més
Daniel Prous