Tendències:

Setubal

Lancers Brut Rosé

75cl

6,65€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi escumós
Color de Escumós: Rosat
Denominació:Setubal (Setubal Peninsula, Portugal)
Celler: José Maria da Fonseca
Volum: 75cl
Raïms: Syrah
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 11%
Tipus D'escumós: Brut
NOTA DE TAST DE Lancers Brut Rosé : Vista: rosa pàl·lid. Nas: maduixes, gerds, groselles negres i violetes. Boca: afruitat, amb bona acidesa i fines bombolles. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Setubal. VINYA: José Maria da Fonseca RAÏMS: Syrah, Castelão. GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 11%

Elaboració de Lancers Brut Rosé

Lancers Brut Rosé (Syrah)

NOTA DE TAST DE Lancers Brut Rosé:

  • Vista: rosa pàl·lid.
  • Nas: maduixes, gerds, groselles negres i violetes.
  • Boca: afruitat, amb bona acidesa i fines bombolles.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Setubal.

VINYA: José Maria da Fonseca

RAÏMS: Syrah, Castelão.

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 11%

Veure més

Opinions sobre Lancers Brut Rosé

4

2 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Lancers Brut Rosé:Puntua Lancers Brut Rosé:

4 /5

NOTES DE TAST:
De color salmó. Aroma de maduixa, gerd, grosella negra i violeta. Fruita elegant en boca, amb una acidesa equilibrada. Bombolla petita mitjana.
- Winemaker: Diumenges Soares Franco
- Elaboració: llancers es va posar en marxa el 1944, després que Henry Behar va visitar Europa amb l'objectiu de trobar un vi rosat que podria ser particularment atractiva per al paladar americà. La seva recerca va acabar a Portugal, més precisament a la regió de Palmela, a les famoses bodegues de José Maria da Fonseca. Allà, es va trobar amb la moderadament dolç, vi escumós rosat que havia estat buscant. El vi va ser batejat "llancers" en homenatge a una de les pintures favorites del Sr. Behar: "Les Llances" de Velázquez. Produït a partir de les millors varietats de raïm portuguesos, el primer embarcament dels llancers va arribar als EUA a finals de 1944. El distribuïdor va ser Vintages Vins. Llancers vi escumós va ser llançat en 1984. El mètode utilitzat per produir el que es coneix com "Mètode continu", que consta de diversos tancs, interconnectats i amb la temperatura i la pressió controlada, a través del qual el vi base fermenta per segona vegada després de l'addició de most i llevats . Aquest procés triga al voltant d'un mes. Actualment llancers segueix sent un estudi de cas d'èxit, tenir una presència a tot el món i és un dels vins portuguesos més venuts a tot el món. La fermentació es realitza sense pells a 20ºC.
- Varietats de raïm: Castelão, Syrah.
- Maridatge: Excel·lent com a aperetif, i amb els àpats i rostits de llum o fins i tot postres.
- Emmagatzemar i servir Consells: Ha de servir-ben fred a una temperatura de 10ºC.
Veure més
,

4 /5

El Lancers Magnum Rosat NV - Vi Rose, amb 750ml és un Vi Rose elaborat a Portugal Península de Setúbal.
Veure més
,

Lancers Rosado

Altres productes de la mateixa bodega