Tendències:

Setubal

Malo Platinum Reserva 2010

75cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2010
Denominació:Setubal (Setubal Peninsula, Portugal)
Celler: Malo Tojo Malo Group
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST DE Malo Platinum Reserva 2010 : Vista: robí intens. Nas: aromes balsàmics de mentol, eucaliptus, prunes, bones notes vegetals xocolata i fusta torrada. Boca: vellutat, amb elegant estructura. Final llarg i molt agradable. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Setubal. RAÏM: Syrah, Alacant Bouschet, Cabernet Sauvignon. ENVELLIMENT: 14 mesos en bótes de roure francès i americà. ELABORACIÓ: fermentació del raïm en molins amb control de temperatura i trepitjat. MARIDATGE: carn vermella o altres plats especials de carn o formatges tous. TEMPERATURA DE CONSUM: 16-18ºC

Descripció sobre Malo Platinum Reserva 2010

Malo Platinum Reserva 2010

NOTA DE TAST DE Malo Platinum Reserva 2010:

  • Vista: robí intens.
  • Nas: aromes balsàmics de mentol, eucaliptus, prunes, bones notes vegetals xocolata i fusta torrada.
  • Boca: vellutat, amb elegant estructura. Final llarg i molt agradable.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Setubal.

RAÏM: Syrah, Alacant Bouschet, Cabernet Sauvignon.

ENVELLIMENT: 14 mesos en bótes de roure francès i americà.

ELABORACIÓ: fermentació del raïm en molins amb control de temperatura i trepitjat.

MARIDATGE: carn vermella o altres plats especials de carn o formatges tous.

TEMPERATURA DE CONSUM: 16-18ºC

Veure més

Opinions sobre Malo Platinum Reserva 2010

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Malo Platinum Reserva 2010:Puntua Malo Platinum Reserva 2010:

4 /5

NOTES DE TAST:
Pintar robí fosc. Aromes balsàmics aroma de mentol i eucaliptus, prunes i encara bones notes vegetals que feien joc amb la xocolata i el capó llum torrat. Sabor suau i amb una agradable sensació de dolçor
- Winemaker: Nuno Cancel·la d'Abreu i Luis Simões
- Vinificació: Els raïms fermenten en molins amb pisage i control de temperatura. etapa de 14 mesos en bótes de roure francès i americà.
- Varietats de raïm: Syrah, Alacant Bouschet, Cabernet Sauvignon.
- Maridatge: Servir amb acompanyament vermella carn, o altres plats de carn especial o formatges tous.
- Emmagatzemar i servir Consells: Ampolla llançat a una temperatura ambient de 12ºC i una humitat del 60%. Servir a 16 ° C a 18 ° c.
Veure més
,

Altres productes de la mateixa bodega