Producte no disponible a Estats Units

20,48€ + 7,99€ Enviament (4 - 7 díes)

20,48/unitat

Enviament: Winer Shop (Portugal)

Rebràs 0.27 punts per cada unitat que compris

Compra Veure més preus »

NOTA DE TAST: Vista: és de color topazi fosc i brillant. Nas: intens i complex. Amb aromes florals de roses i flor de taronger juntament amb panses, fruits secs, ametlles i mel. Boca: intens, de bon equilibri entre astringència i acidesa. De bon cos, suau i persistent. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Setubal Setúbal, Portugal.VINYA: Bacalhoa Vinhos de Portugal. Les seves vinyes, de més de mil hectàrees de producció pròpia, es troben distribuïts en les regions més representatives de Portugal, com Península de Setúbal, Alentejo, Duero, Lisboa, Bairrada i Dao.RAÏMS: Moscatell Roxo. ENVELLIMENT: la seva criança la realitza durant 10 anys, en bótes de roure de 200 litres utilitzades anteriorment per a l'elaboració de whisky de malt sota un ambient i temperatura controlat.ELABORACIÓ: són utilitzades raïms 100% Moscatell Roxo. Es realitza la seva selecció i transport a celler on es fa un curt procés de fermentació en contacte del most amb les pells. Per interrompre la seva fermentació s'agrega alcohol de raïm d'alta qualitat, per tal de preservar la dolçor. Durant tot l'hivern el vi roman amb les seves pells. MARIDATGE: postres de xocolata negra i com a perfecte acompanyant d'un bon cafè.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 12-14 ºCGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 19.5%
T'agradarà saber que...

Al llarg dels anys, la companyia portuguesa Bacalhôa Vinhos de Portugal, SA ha aconseguit desenvolupar una bona varietat de vins, tots ells de excel·lent nivell i reconeixement. La companyia està present en set regions viticultores de Portugal i té en el seu haver 1200 hs de vinyes, 40 finques i 4 cellers. Més enllà de la seva mida, Bacalhôa Vinhos de Portugal sobresurt entre els seus competidors per tenir una important autonomia, el 70% de la seva producció és pròpia i amb valors culturals intrínsecs.

Un dels vins de Bacalhôa que ens agradaria convidar-te a provar-ho Bacalhôa moscatell Roxo 10 Years Superior , un deliciós exemple de la denominació d'origen Setúbal i del que les < strong> raïm moscatell de portugal poden oferir. Per aconseguir el seu punt màxim de sabor, aromes i qualitat, aquest moscatell Roxo va ser envellit durant 10 anys en bótes de roure de 200 litres que havien estat utilitzades per whisky . Les bótes es van mantenir en un hivernacle amb bona amplitud tèrmica.

Et convidem a acompanyar els teus postres de xocolata negra amb aromes de tarongina, roses, panses de raïm, ametlles i mel . A gaudir de la dolçor de els mateixos sabors que ja anticipa el nas matisats amb una agradable acidesa i astringència . Aquest moscatell Roxo es va prendre 10 anys per ser perfecte, pren-te tu també el teu temps per gaudir-lo de a poc.

Fitxa tècnica · Moscatel Roxo Superior Bacalhôa 10 Years

Tipus De Vi: Vi dolç
Altres Anyades: Veure
Denominació:Setubal (Setubal Peninsula,Portugal)
Celler: Bacalhoa
Volum: 75cl
Raïms: Moscatell
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 18%

Descripció · Bacalhoa

Moscatel Roxo Superior Bacalhôa 10 Years (Moscatell)

NOTA DE TAST:

  • Vista: és de color topazi fosc i brillant.
  • Nas: intens i complex. Amb aromes florals de roses i flor de taronger juntament amb panses, fruits secs, ametlles i mel.
  • Boca: intens, de bon equilibri entre astringència i acidesa. De bon cos, suau i persistent.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Setubal Setúbal, Portugal.VINYA: Bacalhoa Vinhos de Portugal. Les seves vinyes, de més de mil hectàrees de producció pròpia, es troben distribuïts en les regions més representatives de Portugal, com Península de Setúbal, Alentejo, Duero, Lisboa, Bairrada i Dao.RAÏMS: Moscatell Roxo.

ENVELLIMENT: la seva criança la realitza durant 10 anys, en bótes de roure de 200 litres utilitzades anteriorment per a l'elaboració de whisky de malt sota un ambient i temperatura controlat.ELABORACIÓ: són utilitzades raïms 100% Moscatell Roxo. Es realitza la seva selecció i transport a celler on es fa un curt procés de fermentació en contacte del most amb les pells. Per interrompre la seva fermentació s'agrega alcohol de raïm d'alta qualitat, per tal de preservar la dolçor. Durant tot l'hivern el vi roman amb les seves pells.

MARIDATGE: postres de xocolata negra i com a perfecte acompanyant d'un bon cafè.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 12-14 ºCGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 19.5%

Bacalhoa

Comprar Vi Bacalhoa:

Més comentaris sobre Moscatel Roxo Superior Bacalhôa 10 Years

Publicat el a les 03.32

4/5

És impactant

Veure més opinions sobre Moscatel Roxo Superior Bacalhôa 10 Years »

Resum de puntuacions

(1 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    1
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 1 opinions »