Quinta da Bacalhôa 2014

Bacalhoa (Setubal)

Producte no disponible a Espanya

18,70€ + 9,47€ Enviament (24h - 4 díes)

18,70/unitat

Enviament: Portugal Wine Castes (Portugal)

Rebràs 0.25 punts per cada unitat que compris

Només queden 4 unitats!

NOTA DE TAST DE Quinta da Bacalhoa 2014 : Vista: granat porpra. Nas: aromes de fruits vermells combinats amb matisos de fusta i espècies. Boca: sabors de fruites vermelles amb tanins suaus, un final fresc, una mica mineral, elegant i molt complex. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Setubal. CELLER: Bacalhoa RAÏMS: Cabernet Sauvignon i Merlot. MARIDATGE: carns vermelles i caça. TEMPERATURA DE CONSUM: 16-18 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14.5%

Fitxa tècnica · Quinta da Bacalhôa

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2014 Altres anyades
Denominació:Setubal (Setubal Peninsula,Portugal)
Celler: Bacalhoa
Volum: 75cl
Raïms: Cabernet Sauvignon, Merlot
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14%

Descripció · Bacalhoa

Quinta da Bacalhôa 2014 (Cabernet Sauvignon i Merlot)

NOTA DE TAST DE Quinta da Bacalhoa 2014 :

  • Vista: granat porpra.
  • Nas: aromes de fruits vermells combinats amb matisos de fusta i espècies.
  • Boca: sabors de fruites vermelles amb tanins suaus, un final fresc, una mica mineral, elegant i molt complex.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Setubal.

CELLER: Bacalhoa

RAÏMS: Cabernet Sauvignon i Merlot.

MARIDATGE: carns vermelles i caça.

TEMPERATURA DE CONSUM: 16-18 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14.5%

Bacalhoa

Comprar Vi Bacalhoa:

Opinions

Opinió destacada sobre Quinta da Bacalhôa 2014

Publicat el a les 11.10

4/5

Quinta da Bacalhôa 2014

El 1979 va néixer el Quinta da Bacalhôa, el primer portuguès Cabernet Sauvignon. Es va decidir portar al mercat el vi es transforma en vi Que en la seva totalitat en roure nou, amb un concepte innovador per a l'elaboració del vi portuguès

Més comentaris sobre Quinta da Bacalhôa 2014

Publicat el a les 18.24

5 /5

Excel·lent vi! molt recomanable

Publicat el a les 13.02

4 /5

NOTA DE TAST DE Quinta da Bacalhôa 2014:
- Vista: vermell granat profund, reflexos violetes.
- Nas: aromes de fruits vermells combinats amb "matisos" de fusta i espècies.
- Boca: sensacions de fruites vermelles, tanins suaus ben presents, un final fresc, una mica mineral, elegant i molt complex.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Setubal
VINYA: Bacalhoa
RAÏMS: Cabernet Sauvignon, Merlot.

ENVELLIMENT: 13 mesos en bótes noves de roure francès, amb un temps mínim de 6 mesos d'ampolla.

MARIDATGE: plats de carns vermelles i caça.
TEMPERATURA DE CONSUM: 16-18ºC
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,5%

Publicat el a les 14.59

4 /5

El millor de Portugal 2017 - Revista de Vinhos ~
Molt recomanable 2017 - Revista de Vinhos
Bacalhôa Vinhos de Portugal, SA, una de les empreses d'elaboració de vi més grans i innovadors a Portugal, ha desenvolupat una gamma de vins al llarg dels anys que ens ha assegurat una sòlida reputació i la preferència dels amants del vi nacional i internacional. Present en 7 regions del vi portuguès, amb un total de 1200ha de vinyes de 40 castes diferents i 3 centres de producció de vi, la nostra presència en el mercat es basa en els punts forts de la nostra dimensió i de l'autonomia en el 70% del procés de producció. Cadascuna de les entitats que componen Bacalhôa Vinhos de Portugal, S. A. - Aliança Vinhos de Portugal, Quinta do Carmo i Quinta dos Loridos - té el seu propi centre de producció distintiu, col·locat dins d'un entorn amb un valor cultural intrínsec. La dinàmica generada per la intersecció d'aquestes diverses identitats, van analitzar utilitzant l'última tecnologia i el coneixement d'un reconegut grup d'experts, garanteix la nostra capacitat, sense rival al mercat portuguès competitiva, per oferir el vi perfecte per a qualsevol ocasió.

Publicat el a les 14.43

4 /5

Mantenint el seu estil clàssic, Quinta da Bacalhôa en 2014 ha incorporat aromes de fruites i presents, combinats amb "matisos" de fusta i espècies. A la boca les sensacions de fruites consagrats es milloren i es combinen amb tanins suaus però present; Té un acabat fresc, una mica mineral, elegant i molt complex.

Publicat el a les 12.38

4 /5

17,5 pts Revista de Vinhos - aromes de fruits vermells combinats amb matisos de fusta i espècies. A la boca, els sabors de fruites vermelles s'intensifiquen i es combinen amb tanins suaus; té un final fresc, una mica mineral, elegant i molt complex.

Resum de puntuacions

(6 opinions)
  • 5 estrelles
    1
  • 4 estrelles
    5
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4.3/5

Basat en 6 opinions »

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Quinta da Bacalhôa 2009

Roser Mestre
Roser Mestre

4/5

Agradable olor a te. Amb presència de minerals que estaven molt ben.
Aquest negre de Setubal el sòl recomanar.

Opinions sobre Quinta da Bacalhôa 2003

Jordi Colom
Jordi Colom

4/5

Me'l va regalar un amic.
Vermell tenyit de marró. Olors a avellanes i ametlles. Fresc i agradable.

Opinions sobre Quinta da Bacalhôa 2000

Ramon Vilaregut
Ramon Vilaregut

4/5

Bon robí intens. Fa olor de baies del bosc.Per a mi sabia a raïm.
Aquest Setubal queda bé fins i tot amb entrepans.
Me'l va fer tastar algú del sector.

Opinions sobre Quinta da Bacalhôa 1990

Francesc Gaxiola
Francesc Gaxiola

4/5

Bon color. Fa olor bé, com a torrat.Aquest 1990, en la mateixa línia que els anteriors, té un bon sabor.
Jo vaig prendre amb patates amb bacallà.
Ens el vam beure el meu soci i jo.

Opinions sobre Quinta da Bacalhôa 1984

Josep Arjona
Josep Arjona

4/5

Vermell robí intens. L'olor de vainilla és evident, em va agradar.Amarg al final.
Un negre que queda bé amb una moussaka.
L'hi vaig regalar al meu germà i també li va agradar.

Top Vendes Setubal