Quinta da Bacalhôa Branco 2013

Bacalhoa (Setubal)

15,69€ + 13,00€ Enviament (6 - 7 díes)

94,14€ + 13,00€ Enviament (6 - 7 díes)

188,28€ + 13,00€ Enviament (6 - 7 díes)

15,69/unitat

Enviament: Enovinho ES (Portugal)

Rebràs 0.21 punts per cada unitat que compris

NOTA DE TAST DE Quinta da Bacalhôa Branco 2013 : Vista: groc daurat, tons verdosos. Nas: aromes complexes de caràcter afruitat, registres de maracuià, albercocs, de caràcter floral, til·ler i mel. Boca: una elegància notable, una estructura complexa, ferma i persistent. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Setubal. VINYA: Bacalhoa RAÏM: Semillón, Alvarinho i Sauvignon blanc. TEMPERATURA DE CONSUM: 10-12ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Fitxa tècnica · Quinta da Bacalhôa Branco

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2013 Altres anyades
Denominació:Setubal (Setubal Peninsula,Portugal)
Celler: Bacalhoa
Volum: 75cl
Raïms: Sémillon, Sauvignon Blanc, Alvarinho
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14%

Descripció · Bacalhoa

Quinta da Bacalhôa Branco 2013 (Sémillon, Sauvignon Blanc i Alvarinho)

NOTA DE TAST DE Quinta da Bacalhôa Branco 2013:

  • Vista: groc daurat, tons verdosos.
  • Nas: aromes complexes de caràcter afruitat, registres de maracuià, albercocs, de caràcter floral, til·ler i mel.
  • Boca: una elegància notable, una estructura complexa, ferma i persistent.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Setubal.

VINYA: Bacalhoa

RAÏM: Semillón, Alvarinho i Sauvignon blanc.

TEMPERATURA DE CONSUM: 10-12ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Bacalhoa

Comprar Vi Bacalhoa:

Més comentaris sobre Quinta da Bacalhôa Branco 2013

Portugal Vineyards

Publicat el a les 12.22

4 /5

NOTES DE TAST:
De color groc daurat, amb un tint verdós, i aromes complexos que revelen característiques fruiters i notes de fruita de la passió, aranja i albercoc, característiques florals com la flor de tell i mel. En boca elegant i amb gran profunditat, amb una estructura i un cos fort.
- Winemaker: Filipa Tomaz da Costa
- Elaboració: Cada varietat es fa per separat, respectant el seu període òptim de maduració per produir l'estil desitjat. Amb la fermentació es va iniciar en dipòsits d'acer inoxidable, només el 35% de la varietat de raïm Semillion va concloure la seva fermentació en bótes de roure francès, seguit de sis mesos d'envelliment amb batonnage '. 35% dels ferments de most i edats en bótes noves de roure francès Allier.
- Varietats de raïm: Semillon, Alvarinho, Sauvignon Blanc.
- Maridatge: Fort gust de plats de peix o aus de caça. També Azeitão formatge.
- Emmagatzemi i servir Consells: Servir temperatura a 10-12 ° C

Resum de puntuacions

(1 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    1
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 1 opinions »

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Quinta da Bacalhôa Branco 2017

Dolors Mengual
Dolors Mengual

4/5

Quinta da Bacalhôa 2017
Aniria molt bé amb un peix blau. Vi i amics sempre van molt bé.
El Quinta da Bacalhôa és de color groc clar amb reflexos brillants. Olors de plàtan i una mica a pera. Em va encantar la seva frescor.

Opinions sobre Quinta da Bacalhôa Branco 2011

Valeri Queralt
Valeri Queralt

4/5

El groc del vi brillava. En aromes destaca la llimona.El Quinta da Bacalhoa Branco és un blanc molt suau.
Aquest Bacalhoa em va agradar amb els llagostins cuits.
Amb un compromís.

Top Vendes Setubal