Tendències:

Sierras de Málaga

El Lagar de Cabrera Moscatel Seco 2018

75cl

7,14€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2018
Denominació:Sierras de Málaga (Andalusia, Espanya)
Celler: Bodega Antonio Muñoz Cabrera
Volum: 75cl
Raïms: Moscatel de Alejandría
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13%
NOTA DE TAST: Vista: és un vi net de tonalitat groc palla que presenta bells centelleigs daurats. Nas: intensitat d'aromes bastant alta, flors blanques i notes minerals que aporten complexitat al nas. Boca: és ben potent, untuós, carnós, aquest vi és refrescant i presenta un magnífic nivell d'equilibri entre sabors àcids i dolços. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: DO Serres de Màlaga. VINYA: Dimobe. Cellers A. Muñoz Cabrera. RAÏMS: 100% Moscatell d'Alexandria (moscatell de Màlaga). ENVELLIMENT: vi sense criança en fusta. ELABORACIÓ: verema manual, el raïm es talla abans que maduri més del temps apropiat i amb això s'obtenen mostos bé aromàtics, després es col·loquen en caixes que transporten 20 kg. A celler passen per la premsa pneumàtica i se sotmet a un procés de desfangat en fred. El most es fermenta en dipòsits d'acer inoxidable. MARIDATGE: es pot servir com aperitiu, amb tapes, canapès ... Amb peix i marisc. Arrossos marinats o pastes amb salses de peix. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-12 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Elaboració de El Lagar de Cabrera Moscatel Seco 2018

El Lagar de Cabrera Moscatel Seco 2018 (Moscatel de Alejandría)

NOTA DE TAST:

  • Vista: és un vi net de tonalitat groc palla que presenta bells centelleigs daurats.
  • Nas: intensitat d'aromes bastant alta, flors blanques i notes minerals que aporten complexitat al nas.
  • Boca: és ben potent, untuós, carnós, aquest vi és refrescant i presenta un magnífic nivell d'equilibri entre sabors àcids i dolços.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: DO Serres de Màlaga.

VINYA: Dimobe. Cellers A. Muñoz Cabrera.

RAÏMS: 100% Moscatell d'Alexandria (moscatell de Màlaga).

ENVELLIMENT: vi sense criança en fusta.

ELABORACIÓ: verema manual, el raïm es talla abans que maduri més del temps apropiat i amb això s'obtenen mostos bé aromàtics, després es col·loquen en caixes que transporten 20 kg. A celler passen per la premsa pneumàtica i se sotmet a un procés de desfangat en fred. El most es fermenta en dipòsits d'acer inoxidable.

MARIDATGE: es pot servir com aperitiu, amb tapes, canapès ... Amb peix i marisc. Arrossos marinats o pastes amb salses de peix.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-12 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Veure més

Opinions sobre El Lagar de Cabrera Moscatel Seco 2018

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Altres productes de la mateixa bodega