Batan de Salas

Batán de Salas (Somontano)

Producte no disponible a Estats Units

3,95€ + 4,95€ Enviament (3 - 5 díes)

3,95/unitat

Enviament: Quierovinos (Espanya)

Rebràs 0.05 punts per cada unitat que compris

Compra Veure més preus »

NOTA DE TAST: Vista: perfectament cobert i amb una gran intensitat colorant, una molt bona estructura. Tons violacis i vermells pujats Nas: de gran complexitat i franquesa tot i la joventut del vi, un gran ventall d'aromes des de fruita negra: cirera picota i prunes fins espècies: nous torrades, pebre blanc i vainilla, nous torrades o cafè. Boca: amb molt bona estructura, equilibri i llarg pas per boca, tanins càlids, dolços. Vi molt modern, sabors afruitats i torrats, sense perdre gens de frescor. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Somontano.RAÏMS: Cabernet Sauvignon. ELABORACIÓ: verema nocturna, quan el raïm expressen la màxima frescor en sabors i aromes. Cada varietat fermentada per separat i permanència en contacte amb les seves pells durant vint-i-dies a 18 graus. Després de la fermentació malolàctica, s'introdueixen en el dipòsit dogues noves de roure francès MARIDATGE: primers consistents com llegums i potatges, peixos grassos amb salses, carns blanques, vermelles, formatges curats.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 14ºCGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Fitxa tècnica · Batan de Salas

Tipus De Vi: Vi negre
Denominació:Somontano (Aragon,Espanya)
Celler: Batán de Salas
Volum: 75 cl
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció · Batán de Salas

Batan de Salas

NOTA DE TAST:

  • Vista: perfectament cobert i amb una gran intensitat colorant, una molt bona estructura. Tons violacis i vermells pujats
  • Nas: de gran complexitat i franquesa tot i la joventut del vi, un gran ventall d'aromes des de fruita negra: cirera picota i prunes fins espècies: nous torrades, pebre blanc i vainilla, nous torrades o cafè.
  • Boca: amb molt bona estructura, equilibri i llarg pas per boca, tanins càlids, dolços. Vi molt modern, sabors afruitats i torrats, sense perdre gens de frescor.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Somontano.RAÏMS: Cabernet Sauvignon.

ELABORACIÓ: verema nocturna, quan el raïm expressen la màxima frescor en sabors i aromes. Cada varietat fermentada per separat i permanència en contacte amb les seves pells durant vint-i-dies a 18 graus. Després de la fermentació malolàctica, s'introdueixen en el dipòsit dogues noves de roure francès

MARIDATGE: primers consistents com llegums i potatges, peixos grassos amb salses, carns blanques, vermelles, formatges curats.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 14ºCGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Batán de Salas

Comprar Vi Batán de Salas:

Aquest producte encara no té opinions. Sigues el primer a valorar.

Resum de puntuacions

(0 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    0
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0

Top Vendes Somontano