Tendències:

Somontano

Enate Blanco Chardonnay 234 2018

75cl

7,90€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2018
Denominació:Somontano (Aragon, Espanya)
Celler: Enate
Volum: 75cl
Raïms: Chardonnay
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: groc pàl·lid, reflexos glaucs. Nas: complex i intens aroma varietal de poma verda, préssec madur, fonoll i fruites exòtiques (guaiaba, fruita de la passió) i un discret fons mineral. Boca: paladar ampli, gras, amb un pas net i fresc gràcies a la seva acidesa sostinguda. Postgust lleugerament ensucrat. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Somontano. VINYA: vinya a una altitud pròxima als 500 metres, amb orientació est-oest, protegit dels freds primaverals i sempre ventilat per les brises que baixen del Pirineu que espanten la Botrytis d'aquests lares. Sòls molt permeables, amb una gran capacitat de drenatge i pobres en matèria orgànica. RAÏMS: 100% Chardonnay. ELABORACIÓ: el raïm arriben a celler i introduïdes en una premsa pneumàtica on es mantenen durant 5 hores en maceració pel·licular (en contacte amb les pells). Després d'un descubat estàtic a 10ºC durant 48 hores, el most net passa a fermentar, sota l'acció de llevats seleccionats, a dipòsits d'acer inoxidable a temperatura controlada (16ºC). Després de la fermentació, el vi és clarificat amb bentonita i estabilitzat a -5ºC, per eliminar l'excés de bitartrat potàssic. MARIDATGE: peix espasa a la graella. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 7-10ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Elaboració de Enate Blanco Chardonnay 234 2018

Enate Blanco Chardonnay 234 2018 (Chardonnay)

NOTA DE TAST:

  • Vista: groc pàl·lid, reflexos glaucs.
  • Nas: complex i intens aroma varietal de poma verda, préssec madur, fonoll i fruites exòtiques (guaiaba, fruita de la passió) i un discret fons mineral.
  • Boca: paladar ampli, gras, amb un pas net i fresc gràcies a la seva acidesa sostinguda. Postgust lleugerament ensucrat.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Somontano.

VINYA: vinya a una altitud pròxima als 500 metres, amb orientació est-oest, protegit dels freds primaverals i sempre ventilat per les brises que baixen del Pirineu que espanten la Botrytis d'aquests lares. Sòls molt permeables, amb una gran capacitat de drenatge i pobres en matèria orgànica.

RAÏMS: 100% Chardonnay.

ELABORACIÓ: el raïm arriben a celler i introduïdes en una premsa pneumàtica on es mantenen durant 5 hores en maceració pel·licular (en contacte amb les pells). Després d'un descubat estàtic a 10ºC durant 48 hores, el most net passa a fermentar, sota l'acció de llevats seleccionats, a dipòsits d'acer inoxidable a temperatura controlada (16ºC). Després de la fermentació, el vi és clarificat amb bentonita i estabilitzat a -5ºC, per eliminar l'excés de bitartrat potàssic.

MARIDATGE: peix espasa a la graella.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 7-10ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Veure més

El Celler

Enate

Enate

ENATE (Viñedos y Crianzas del Alto Aragón S.A.) és el principal referent en la denominació d'origen del Somontano i es defineix a si mateixa com un celler del nostre temps, aprenent de la natura, la qual respecta i admira i de la qual busca captar la perfecció per transmetre en els seus vins. Una residència del vi asèptica i funcional sense res a veure amb la imatge fosca i subterrània que té la floridura humit i espectral com a protagonista.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Enate Blanco Chardonnay 234 2018

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Altres productes de la mateixa bodega