Tendències:

Somontano

Glárima Roble 2018

75cl

Glárima Roble 2018

5,56€
5,56€
Botiga: Quierovinos Preus a altres botigues Lliurament estimat: 4 - 6 díes
Despeses d'enviament: 4,25€
Enviament gratuït a partir de 290,00€

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2018 Altres anyades
Denominació:Somontano (Aragon, Espanya)
Celler: Sommos
Volum: 75cl
Raïms: Cabernet Sauvignon, Merlot
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: Violeta molt intens, ribet blavós. Nas: intensitat aromàtica alta, unes notes inicials de torrefactes, lleugers fumats que donen pas a notes fruiters vermelles (gerd) i negres (nabius i mores), una matriu de notes fresques tipus sàlvia i menta. Boca: molt sucós, amb un taní viu i dolç, sensacions sedoses. Bona acidesa i gran recorregut. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Somontano. VINYA: Nom: Torresalas, Montesa i Monesma. RAÏMS: 50% Merlot i 50% Ull de llebre. ENVELLIMENT: criat sobre les seves mares amb "battonage" durant 4 mesos. ELABORACIÓ: verema en l'última setmana d'agost i primera setmana de setembre. Verema mecanitzada nocturna. Tot el raïm passa per taula de selecció. Fermentaciónda realitza en dipòsits d'acer inoxidable amb llevats seleccionats, a una temperatura controlada entre 26º i 28ºC. Fermentació malolàctica realitzada en dipòsits de ciment. MARIDATGE EL VI: pollastre a l'curri, quiche de bacó i porro, empanades argentines de carn TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Descripció sobre Glárima Roble 2018

Glárima Roble 2018 (Cabernet Sauvignon i Merlot)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Violeta molt intens, ribet blavós.
  • Nas: intensitat aromàtica alta, unes notes inicials de torrefactes, lleugers fumats que donen pas a notes fruiters vermelles (gerd) i negres (nabius i mores), una matriu de notes fresques tipus sàlvia i menta.
  • Boca: molt sucós, amb un taní viu i dolç, sensacions sedoses. Bona acidesa i gran recorregut.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Somontano.

VINYA: Nom: Torresalas, Montesa i Monesma.

RAÏMS: 50% Merlot i 50% Ull de llebre.

ENVELLIMENT: criat sobre les seves mares amb "battonage" durant 4 mesos.

ELABORACIÓ: verema en l'última setmana d'agost i primera setmana de setembre. Verema mecanitzada nocturna. Tot el raïm passa per taula de selecció. Fermentaciónda realitza en dipòsits d'acer inoxidable amb llevats seleccionats, a una temperatura controlada entre 26º i 28ºC. Fermentació malolàctica realitzada en dipòsits de ciment.

MARIDATGE EL VI: pollastre a l'curri, quiche de bacó i porro, empanades argentines de carn

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Veure més

Opinions sobre Glárima Roble 2018

3.5

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Glárima Roble 2018:Puntua Glárima Roble 2018:

3.5 /5

Veure més
,

Glárima Roble 2018 està magistral

Opinions sobre altres anyades de Glárima Roble 201820172014

3.5/5

Fruita negra, toffe, licorós, lleuger, directe. 90 punts
Veure més

4/5

Té un bonic color. L'olor que més es nota és el de gerds.Acidesa molt correcta.
Aquest Glárima Roble es creix amb un bon pernil ibèric al costat.
Una ampolla d'aquest negre per a dos: no cal res més.
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega