González Byass Blecua Somontano 2011

González Byass (Somontano)

Producte no disponible a Estats Units

64,40€ + 4,95€ Enviament (48h - 3 díes)

64,40/unitat

Enviament: Vinosonline (Espanya)

Rebràs 0.86 punts per cada unitat que compris

Veure tots els productes a Vinosonline

Només queden 3 unitats!

Compra Veure més preus »

NOTA DE TAST: Vista: Vinotinto molt fosc amb brillantors porpres davant la llum del sol. Nas: Intenses i impactants aromes, de llarga perdurabilitat. Es destaquen per tenir fruits vermells, especialment la cirera, com a component principal. Fons lleugerament herbaci. Boca: Sabor complex amb bon volum i estructura. De pas fàcil, poc untuós, refrescant. Compagina els sabors amb les olors. Acidesa perfecta. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Somontano. VINYA: Blecua. RAÏMS: Cabernet Sauvignon, Ull de llebre, Syrah i Merlot. ENVELLIMENT: 20 mesos en bótes de roure francès. ELABORACIÓ: Es seleccionen les varietats de raïm de les vinyes de Viñas del Vero, amb molt de compte. Es despalillan, maceren i premsen en tancs d'acer inoxidable, a temperatures baixes per mantenir la qualitat del most. Passa després per un procés de fermentació de 20 mesos en noves bótes de roure francès, a temperatures controlades. Cada raïm realitza la seva fermentació per separat. Després es tanca el líquid en una ampolla, però no sense abans aclarir i filtrar en fred. MARIDATGE: Graelles, plats amb ànec, cérvol, conill, amanides, aperitius, plats senzills, postres suaus. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Fitxa tècnica · González Byass Blecua Somontano

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2011
Denominació:Somontano (Aragon,Espanya)
Celler: González Byass
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14%

Descripció · González Byass

González Byass Blecua Somontano 2011

NOTA DE TAST:

  • Vista: Vinotinto molt fosc amb brillantors porpres davant la llum del sol.
  • Nas: Intenses i impactants aromes, de llarga perdurabilitat. Es destaquen per tenir fruits vermells, especialment la cirera, com a component principal. Fons lleugerament herbaci.
  • Boca: Sabor complex amb bon volum i estructura. De pas fàcil, poc untuós, refrescant. Compagina els sabors amb les olors. Acidesa perfecta.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Somontano.

VINYA: Blecua.

RAÏMS: Cabernet Sauvignon, Ull de llebre, Syrah i Merlot.

ENVELLIMENT: 20 mesos en bótes de roure francès.

ELABORACIÓ: Es seleccionen les varietats de raïm de les vinyes de Viñas del Vero, amb molt de compte. Es despalillan, maceren i premsen en tancs d'acer inoxidable, a temperatures baixes per mantenir la qualitat del most. Passa després per un procés de fermentació de 20 mesos en noves bótes de roure francès, a temperatures controlades. Cada raïm realitza la seva fermentació per separat. Després es tanca el líquid en una ampolla, però no sense abans aclarir i filtrar en fred.

MARIDATGE: Graelles, plats amb ànec, cérvol, conill, amanides, aperitius, plats senzills, postres suaus.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

González Byass

González Byass neix el 1835, quan el jove Manuel María González Ángel va arribar a Jerzees disposat a fer-se un lloc en el pròsper i puixant negoci del Sherry. Animat pel continu desenvolupament de les exportacions, va adquirir aquest any un petit celler, i va començar a elaborar i exportar els...

Comprar Vi González Byass:

Aquest producte encara no té opinions. Sigues el primer a valorar.

Resum de puntuacions

(0 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    0
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0

Top Vendes Somontano