Boekenhoutskloof The Chocolate Block

Boekenhoutskloof (Stellenbosch)

Producte no disponible a Estats Units

30,35€ 30,35€ + 6,25€ Enviament (4 díes)

30,35€ 27,30/unitat
  • 27,30 X 6 unitats

Enviament: Buy your wine (Netherlands)

Rebràs 0.4 punts per cada unitat que compris

Veure més preus »

NOTA DE TAST: Vista: Vermell robí, intens. Nas: Ofereix una compota malenconiosa de fruita fosca amb una gran quantitat de perfum i saborosos aromes de carn curada, olives negres i caixa de cigars. Boca: Mostra fruits vermells i foscos amb sabors de prunes vermelles madures, nabius, cireres negres i quitrà evident al paladar mitjà. Les violetes i les espècies del nas segueixen amb una acidesa vibrant i una textura suau i carnosa. Les mores i la regalèssia romanen a la boca amb tocs de xocolata negra i tabac dolç. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Alt-Adige. VINYA: Boekenhoutskloof. RAÏMS: Syrah el 64%; Garnatxa 14%; Cinsault 11%; Cabernet Sauvignon 10%; Viognier 1%. ENVELLIMENT: Tancs d'acer inoxidable. ELABORACIÓ: L'augment en el volum de Garnatxa i Cinsault en la barreja certament millora significativament el perfil de sabor, amb Garnatxa contribuint amb una puresa de fruita excepcional i Cinsault prestant notes florals i madures de maduixa. Syrah segueix sent la columna vertebral estructural. La Garnatxa va ser madurada en barrils de 600L per retenir els seus inconfusibles aromes fruiters i una marcada frescor. El vi madura en 1er (tots els Cabernet Sauvignon), 2on i 3er omplert de bótes de roure francès, així com foudres de roure francès 2500L durant 12 mesos abans de sotmetre a una lleugera clarificació i filtració de clara d'ou. MARIDATGE: Ideal per a peixos, carns, formatges, amanides. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-10 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,76%

Fitxa tècnica · Boekenhoutskloof The Chocolate Block

Tipus De Vi: Vi negre
Altres Anyades: Veure
Denominació:Stellenbosch (Western Cape,Sud-àfrica)
Celler: Boekenhoutskloof
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció · Boekenhoutskloof

Boekenhoutskloof The Chocolate Block

NOTA DE TAST:

  • Vista: Vermell robí, intens.
  • Nas: Ofereix una compota malenconiosa de fruita fosca amb una gran quantitat de perfum i saborosos aromes de carn curada, olives negres i caixa de cigars.
  • Boca: Mostra fruits vermells i foscos amb sabors de prunes vermelles madures, nabius, cireres negres i quitrà evident al paladar mitjà. Les violetes i les espècies del nas segueixen amb una acidesa vibrant i una textura suau i carnosa. Les mores i la regalèssia romanen a la boca amb tocs de xocolata negra i tabac dolç.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Alt-Adige.

VINYA: Boekenhoutskloof.

RAÏMS: Syrah el 64%; Garnatxa 14%; Cinsault 11%; Cabernet Sauvignon 10%; Viognier 1%.

ENVELLIMENT: Tancs d'acer inoxidable.

ELABORACIÓ: L'augment en el volum de Garnatxa i Cinsault en la barreja certament millora significativament el perfil de sabor, amb Garnatxa contribuint amb una puresa de fruita excepcional i Cinsault prestant notes florals i madures de maduixa. Syrah segueix sent la columna vertebral estructural. La Garnatxa va ser madurada en barrils de 600L per retenir els seus inconfusibles aromes fruiters i una marcada frescor. El vi madura en 1er (tots els Cabernet Sauvignon), 2on i 3er omplert de bótes de roure francès, així com foudres de roure francès 2500L durant 12 mesos abans de sotmetre a una lleugera clarificació i filtració de clara d'ou.

MARIDATGE: Ideal per a peixos, carns, formatges, amanides.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 8-10 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,76%

Boekenhoutskloof

Comprar Vi Boekenhoutskloof:

Opinions

Opinió destacada sobre Boekenhoutskloof The Chocolate Block

Publicat el a les 04.34

4/5

Boekenhoutskloof The Chocolate Block

Bona estructura i acabat fi amb tanins suaus.
llegir complet

Resum de puntuacions

(1 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    1
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 1 opinions »

Top Vendes Stellenbosch