Tendències:

Swartland

Allesverloren Wine Estate Tinta Rosé 2017

75cl

9,76€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi rosat
Anyada: 2017 Altres anyades
Denominació:Swartland (Coastal Region, Sud-àfrica)
Celler: Allesverloren
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 12%

Elaboració de Allesverloren Wine Estate Tinta Rosé 2017

Allesverloren Wine Estate Tinta Rosé 2017

Productor: Allesverloren

DO: Swartland

Veure més

Opinions sobre Allesverloren Wine Estate Tinta Rosé 2017

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Allesverloren Wine Estate Tinta Rosé 2017:Puntua Allesverloren Wine Estate Tinta Rosé 2017:

4 /5

- Estendre Lach Rosa
- meravellós aroma intens a fruits vermells amb notes d'herbes subtils
- Al paladar, un cop més una gran quantitat de fruites vermelles baies, estil vigoritzant, bon equilibri, bona acidesa i frescor enorme, fruita elegant, acabat d'animació
- Servir fred com a aperitiu o en solitari, amb el salmó, la truita o el besuc i els plats picants de Tailàndia i curri
- Begui aquest vi en la seva fase juvenil amb gust de fruita! Al·lèrgens: Conté sulfits
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Allesverloren Wine Estate Tinta Rosé 201720192016

4/5

NOTA DE TAST:Vista: rosat clar amb centelleigs daurats.Nas: aroma seductor amb notes de maduixes i de gerds.Boca: gust a gerds i cireres fresques al paladar amb un toc de vainilla. Demostra un gust equilibrat entre l'acidesa i la dolçor donant un postgust persistent.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Coastal Region, Sud-àfricaVINYA: Wilhelm de Vries.RAÏMS: 100% Tinta Barocca.ELABORACIÓ: només els raïms més fines són seleccionades i són collides a mà a una temperatura de 20 ° C a 22 ° C a principis de febrer. Després, es pren el suc de les pells com més aviat millor en el procés per obtenir el bell color clar. Després el suc que s'obté es fermenta lentament a una temperatura de 12 C a 14 C durant aproximadament dues setmanes per produir un rosat fresc i afruitat.MARIDATGE: peix carnós i oliós.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 12ºCGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%
Veure més

4/5

Fa olor de xiclet de maduixa. He notat cert sabor fumat.
Una bona recomanació, sens dubte.
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega