Tendències:

Swartland

Allesverloren Wine Estate Tinta Rosé 2018

75cl

Allesverloren Wine Estate Tinta Rosé 2018

10,60€ 8,62€
8,62€ 10,60€
Botiga: Perbaccowein ES (Germany) Lliurament estimat: 9 - 11 díes
Aquest producte te un temps addicional d'entrega de 48 hores.
Despeses d'enviament: 20,00€

-19%

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi rosat
Anyada: 2018 Altres anyades
Denominació:Swartland (Coastal Region, Sud-àfrica)
Celler: Allesverloren
Volum: 75cl
Raïms: Tinta Barroca
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 12%
NOTA DE TAST: Vista: Es mostra en copa un vi de bell color rosat. Nas: En nas, es percep una aroma intens a fruits vermells, amb notes d'herbes subtils. Boca: Al paladar, un cop més una gran quantitat de fruites vermelles baies, estil vigoritzant, bon equilibri, bona acidesa i frescor enorme, fruita elegant, acabat agradable i persistent. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Swartland. VINYA: Allesverloren. RAÏMS: Tinta Barroca. ELABORACIÓ: Només els millors raïms van ser seleccionades i collides a mà. Es va prendre el suc de les pells com més aviat millor en el procés per obtenir el bell color clar. El suc es va fermentar després lentament entre 12-14 ° C durant aproximadament dues setmanes per produir un rosat fresc i afruitat. MARIDATGE: És ideal com a aperitiu o en solitari, amb el salmó, la truita o el besuc i els plats picants de Tailàndia i curri. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 10-12 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%

Descripció sobre Allesverloren Wine Estate Tinta Rosé 2018

Allesverloren Wine Estate Tinta Rosé 2018 (Tinta Barroca)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Es mostra en copa un vi de bell color rosat.
  • Nas: En nas, es percep una aroma intens a fruits vermells, amb notes d'herbes subtils.
  • Boca: Al paladar, un cop més una gran quantitat de fruites vermelles baies, estil vigoritzant, bon equilibri, bona acidesa i frescor enorme, fruita elegant, acabat agradable i persistent.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Swartland.

VINYA: Allesverloren.

RAÏMS: Tinta Barroca.

ELABORACIÓ: Només els millors raïms van ser seleccionades i collides a mà. Es va prendre el suc de les pells com més aviat millor en el procés per obtenir el bell color clar. El suc es va fermentar després lentament entre 12-14 ° C durant aproximadament dues setmanes per produir un rosat fresc i afruitat.

MARIDATGE: És ideal com a aperitiu o en solitari, amb el salmó, la truita o el besuc i els plats picants de Tailàndia i curri.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 10-12 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%

Veure més

Opinions sobre Allesverloren Wine Estate Tinta Rosé 2018

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Allesverloren Wine Estate Tinta Rosé 2018:Puntua Allesverloren Wine Estate Tinta Rosé 2018:

4 /5

- Estendre Lach Rosa
- meravellós aroma intens a fruits vermells amb notes d'herbes subtils
- Al paladar, un cop més una gran quantitat de fruites vermelles baies, estil vigoritzant, bon equilibri, bona acidesa i frescor enorme, fruita elegant, acabat d'animació
- Servir fred com a aperitiu o en solitari, amb el salmó, la truita o el besuc i els plats picants de Tailàndia i curri
- Begui aquest vi en la seva fase juvenil amb gust de fruita! Al·lèrgens: Conté sulfits
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Allesverloren Wine Estate Tinta Rosé 201820192016

4/5

NOTA DE TAST:Vista: rosat clar amb centelleigs daurats.Nas: aroma seductor amb notes de maduixes i de gerds.Boca: gust a gerds i cireres fresques al paladar amb un toc de vainilla. Demostra un gust equilibrat entre l'acidesa i la dolçor donant un postgust persistent.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Coastal Region, Sud-àfricaVINYA: Wilhelm de Vries.RAÏMS: 100% Tinta Barocca.ELABORACIÓ: només els raïms més fines són seleccionades i són collides a mà a una temperatura de 20 ° C a 22 ° C a principis de febrer. Després, es pren el suc de les pells com més aviat millor en el procés per obtenir el bell color clar. Després el suc que s'obté es fermenta lentament a una temperatura de 12 C a 14 C durant aproximadament dues setmanes per produir un rosat fresc i afruitat.MARIDATGE: peix carnós i oliós.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 12ºCGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%
Veure més
Mateu Bosch

4/5

Fa olor de xiclet de maduixa. He notat cert sabor fumat.
Una bona recomanació, sens dubte.
Veure més
Patrícia Radillo

Altres productes de la mateixa bodega