Allesverloren Wine Estate Tinta Rosé 2019

Allesverloren (Swartland)

Producte no disponible a Estats Units

8,80€ 7,65€ + 4,95€ Enviament (48h - 7 díes)

8,80€ 7,65/unitat

Estalvia 1,15€! (-13%)

Enviament: Perbaccowein (Germany)

Rebràs 0.1 punts per cada unitat que compris

El temps d'entrega és aproximat:
- Aquest producte te un temps addicional d'entrega de 24 hores.

Compra Veure més preus »

NOTA DE TAST: Vista: rosat clar amb centelleigs daurats. Nas: aroma seductor amb notes de maduixes i de gerds. Boca: gust a gerds i cireres fresques al paladar amb un toc de vainilla. Demostra un gust equilibrat entre l'acidesa i la dolçor donant un postgust persistent. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Coastal Region, Sud-àfrica VINYA: Wilhelm de Vries. RAÏMS: 100% Tinta Barocca. ELABORACIÓ: només els raïms més fines són seleccionades i són collides a mà a una temperatura de 20 ° C a 22 ° C a principis de febrer. Després, es pren el suc de les pells com més aviat millor en el procés per obtenir el bell color clar. Després el suc que s'obté es fermenta lentament a una temperatura de 12 C a 14 C durant aproximadament dues setmanes per produir un rosat fresc i afruitat. MARIDATGE: peix carnós i oliós. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 12ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Fitxa tècnica · Allesverloren Wine Estate Tinta Rosé

Tipus De Vi: Vi rosat
Anyada: 2019 Altres anyades
Denominació:Swartland (Coastal Region,Sud-àfrica)
Celler: Allesverloren
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 12%

Descripció · Allesverloren

Allesverloren Wine Estate Tinta Rosé 2019

NOTA DE TAST:

  • Vista: rosat clar amb centelleigs daurats.
  • Nas: aroma seductor amb notes de maduixes i de gerds.
  • Boca: gust a gerds i cireres fresques al paladar amb un toc de vainilla. Demostra un gust equilibrat entre l'acidesa i la dolçor donant un postgust persistent.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Coastal Region, Sud-àfrica

VINYA: Wilhelm de Vries.

RAÏMS: 100% Tinta Barocca.

ELABORACIÓ: només els raïms més fines són seleccionades i són collides a mà a una temperatura de 20 ° C a 22 ° C a principis de febrer. Després, es pren el suc de les pells com més aviat millor en el procés per obtenir el bell color clar. Després el suc que s'obté es fermenta lentament a una temperatura de 12 C a 14 C durant aproximadament dues setmanes per produir un rosat fresc i afruitat.

MARIDATGE: peix carnós i oliós.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 12ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Allesverloren

Comprar Vi Allesverloren:

Més comentaris sobre Allesverloren Wine Estate Tinta Rosé 2019

Publicat el a les 13.49

4/5

NOTA DE TAST:Vista: rosat clar amb centelleigs daurats.Nas: aroma seductor amb notes de maduixes i de gerds.Boca: gust a gerds i cireres fresques al paladar amb un toc de vainilla. Demostra un gust...
llegir complet
Veure més opinions sobre Allesverloren Wine Estate Tinta Rosé 2019 »

Resum de puntuacions

(1 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    1
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 1 opinions »

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Allesverloren Wine Estate Tinta Rosé 2016

Patrícia Radillo
Patrícia Radillo

4/5

Fa olor de xiclet de maduixa. He notat cert sabor fumat.
Una bona recomanació, sens dubte.
llegir complet

Opinions sobre Allesverloren Wine Estate Tinta Rosé 2018

Perbaccowein
Perbaccowein

4/5

- Estendre Lach Rosa
- meravellós aroma intens a fruits vermells amb notes d'herbes subtils
- Al paladar, un cop més una gran quantitat de fruites vermelles baies, estil vigoritzant, bon equilibri,...
llegir complet

Opinions sobre Allesverloren Wine Estate Tinta Rosé 2017

Perbaccowein
Perbaccowein

4/5

- Estendre Lach Rosa
- meravellós aroma intens a fruits vermells amb notes d'herbes subtils
- Al paladar, un cop més una gran quantitat de fruites vermelles baies, estil vigoritzant, bon equilibri,...
llegir complet

Top Vendes Swartland