Tendències:

Terra Alta

Edetària Selecció 2016

75cl

GP93Peñín

Edetària Selecció 2016

22,90€
22,90€
Botiga: Preus a altres botigues Lliurament estimat: 24h - 3 díes
Despeses d'enviament: 4,95€
Enviament gratuït a partir de 80,00€

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2016 Altres anyades
Denominació:Terra Alta (Catalunya, Espanya)
Celler: Edetària
Volum: 75cl
Raïms: Garnacha peluda (60%), Garnacha fina (30%), Cariñena (10%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 15%
NOTA DE TAST: Vista: vermell intens. Nas: aromes són balsàmics i mentolats. A el moviment de copa sorgeixen les fruites vermelles madures, notes a espècies, cacau i fulla de tabac. Boca: potent, sedós, amb tanins rodons i molt integrats. Destaca per la seva complexitat i elegància, gràcies a una bona acidesa. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Terra Alta VINYA: 24 hectàrees en gran mesura de vinya vella de més de 40 anys i el restant d'entre 20-25 anys situades a la Plana de Gandesa en bancals ben drenats i de baixa producció. Tres tipus de sòls diferenciats (còdols; "tapàs -textura franca amb material subjacent arcilloso-;" tapàs blanc "-sòls amb fragments carbonatados-) en clima mediterrani temperat. RAÏMS: Garnatxa peluda (60%), Garnatxa fina (30%), Carinyena (10%) ENVELLIMENT: el 90% de el vi passa per una criança de dotze mesos en bótes de 500 litres de roure francès per matisar harmònicament el conjunt. El 10% restant es manté en inoxidable per aportar frescor. ELABORACIÓ:collita manual en caixes de 15 quilograms, que després es dipositen en nevera durant 48 hores per baixar la temperatura del raïm. Fermentació entre 22-25ºC durant uns 25-30 dies. Finalitzada aquesta fase els vins s'acoblen. MARIDATGE DE EL VI: Formatges curats, carns de caça, guisats de senglar, bolets. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 15%

Descripció sobre Edetària Selecció 2016

Edetària Selecció 2016 (Garnacha peluda, Garnacha fina i Cariñena)

NOTA DE TAST:

  • Vista: vermell intens.
  • Nas: aromes són balsàmics i mentolats. A el moviment de copa sorgeixen les fruites vermelles madures, notes a espècies, cacau i fulla de tabac.
  • Boca: potent, sedós, amb tanins rodons i molt integrats. Destaca per la seva complexitat i elegància, gràcies a una bona acidesa.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Terra Alta

VINYA: 24 hectàrees en gran mesura de vinya vella de més de 40 anys i el restant d'entre 20-25 anys situades a la Plana de Gandesa en bancals ben drenats i de baixa producció. Tres tipus de sòls diferenciats (còdols; "tapàs -textura franca amb material subjacent arcilloso-;" tapàs blanc "-sòls amb fragments carbonatados-) en clima mediterrani temperat.

RAÏMS: Garnatxa peluda (60%), Garnatxa fina (30%), Carinyena (10%)

ENVELLIMENT: el 90% de el vi passa per una criança de dotze mesos en bótes de 500 litres de roure francès per matisar harmònicament el conjunt. El 10% restant es manté en inoxidable per aportar frescor.

ELABORACIÓ:collita manual en caixes de 15 quilograms, que després es dipositen en nevera durant 48 hores per baixar la temperatura del raïm. Fermentació entre 22-25ºC durant uns 25-30 dies. Finalitzada aquesta fase els vins s'acoblen.

MARIDATGE DE EL VI: Formatges curats, carns de caça, guisats de senglar, bolets.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 15%

Veure més

Com servir

Punts

GP93Peñín

Opinions sobre Edetària Selecció 2016

3.5

2 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Edetària Selecció 2016:Puntua Edetària Selecció 2016:

4 /5

NOTA DE TAST:Vista: vermell intens.Nas: aromes són balsàmics i mentolats. A el moviment de copa sorgeixen les fruites vermelles madures, notes a espècies, cacau i fulla de tabac.Boca: potent, sedós, amb tanins rodons i molt integrats. Destaca per la seva complexitat i elegància, gràcies a una bona acidesa.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Terra AltaVINYA: 24 hectàrees en gran mesura de vinya vella de més de 40 anys i el restant d'entre 20-25 anys situades a la Plana de Gandesa en bancals ben drenats i de baixa producció. Tres tipus de sòls diferenciats (còdols; "tapàs -textura franca amb material subjacent arcilloso-;" tapàs blanc "-sòls amb fragments carbonatados-) en clima mediterrani temperat.RAÏMS: Garnatxa peluda (60%), Garnatxa fina (30%), Carinyena (10%)ENVELLIMENT: el 90% de el vi passa per una criança de dotze mesos en bótes de 500 litres de roure francès per matisar harmònicament el conjunt. El 10% restant es manté en inoxidable per aportar frescor.ELABORACIÓ:collita manual en caixes de 15 quilograms, que després es dipositen en nevera durant 48 hores per baixar la temperatura del raïm. Fermentació entre 22-25ºC durant uns 25-30 dies. Finalitzada aquesta fase els vins s'acoblen.MARIDATGE DE EL VI: Formatges curats, carns de caça, guisats de senglar, bolets.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16ºCGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 15%
Veure més
,

3 /5

Veure més
,

Edetària Selecció 2016 ens va semblar sensacional

Opinions sobre altres anyades de Edetària Selecció 2016201420152011

4.5/5

Llorer, clau, mores, saborós, rodó. 93 punts
Veure més

4/5

Aparentment robí, tenia reflexos més intensos. Olor de rosa i flors blanques.Era lleuger però sabia a mores.
Jo l'hauria acompanyat d'un peix gras.
El vam tastar amb uns amics molt aficionats al vi.
Veure més

4/5

Tons vermell cirera. Aromes profunds: balsàmics, violetes, mentolats.Sabor bastant potent.
Un bon Edetària que va bé amb un guisat de carn.
Un vi per celebrar amb amics.
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega