Tendències:

Terre del Volturno

Il Verro Coda di Pecora Sheep 2018

75cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2018
Denominació:Terre del Volturno (Campania, Itàlia)
Celler: L Verro
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 12%
NOTA DE TAST: Vista: Color groc palla de tonalitat baixa. Nas: Es poden percebre aromes amplis com fruita fresca, flors d'escombra i també un toc de menta fresca. Boca: Excel·lent sabor i alta frescor, és un vi de bona persistència, la sensació del bouquet es relaciona molt amb la percepció al paladar. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Campània D.O.C. VINYA: Il Verro. RAÏMS: Coda di Volpe. ENVELLIMENT: 7 mesos de criança sobre fines mares en dipòsits d'acer i 2 mesos en ampolla. ELABORACIÓ: La collita es va realitzar els primers dies del mes d'octubre, el raïm es despalillan i passen per un premsat suau. La fermentació va tenir lloc en dipòsits d'acer inoxidable amb control de temperatura i humitat. MARIDATGE: Paelles valencianes, plats que continguin mariscs com gambetes amb alls acompanyats de patates, pop servit amb salsa de vegetals. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 6-8 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%

Descripció sobre Il Verro Coda di Pecora Sheep 2018

Il Verro Coda di Pecora Sheep 2018

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color groc palla de tonalitat baixa.
  • Nas: Es poden percebre aromes amplis com fruita fresca, flors d'escombra i també un toc de menta fresca.
  • Boca: Excel·lent sabor i alta frescor, és un vi de bona persistència, la sensació del bouquet es relaciona molt amb la percepció al paladar.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Campània D.O.C.

VINYA: Il Verro.

RAÏMS: Coda di Volpe.

ENVELLIMENT: 7 mesos de criança sobre fines mares en dipòsits d'acer i 2 mesos en ampolla.

ELABORACIÓ: La collita es va realitzar els primers dies del mes d'octubre, el raïm es despalillan i passen per un premsat suau. La fermentació va tenir lloc en dipòsits d'acer inoxidable amb control de temperatura i humitat.

MARIDATGE: Paelles valencianes, plats que continguin mariscs com gambetes amb alls acompanyats de patates, pop servit amb salsa de vegetals.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 6-8 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%

Veure més

Opinions sobre Il Verro Coda di Pecora Sheep 2018

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Il Verro Coda di Pecora Sheep 2018:Puntua Il Verro Coda di Pecora Sheep 2018:

4 /5

NOTA DE TAST:Vista: Color groc palla de tonalitat baixa.Nas: Es poden percebre aromes amplis com fruita fresca, flors d'escombra i també un toc de menta fresca.Boca: Excel·lent sabor i alta frescor, és un vi de bona persistència, la sensació del bouquet es relaciona molt amb la percepció al paladar.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Campània D.O.C.VINYA: Il Verro.RAÏMS: Coda di Volpe.ENVELLIMENT: 7 mesos de criança sobre fines mares en dipòsits d'acer i 2 mesos en ampolla.ELABORACIÓ: La collita es va realitzar els primers dies del mes d'octubre, el raïm es despalillan i passen per un premsat suau. La fermentació va tenir lloc en dipòsits d'acer inoxidable amb control de temperatura i humitat.MARIDATGE: Paelles valencianes, plats que continguin mariscs com gambetes amb alls acompanyats de patates, pop servit amb salsa de vegetals.TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 6-8 ° CGRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%
Veure més
,