Il Verro Coda di Pecora Sheep 2018

Il Verro (Terre del Volturno)

Producte no disponible a Estats Units

15,20€ + 6,89€ Enviament (24h - 4 díes)

15,20/unitat

Enviament: Xtrawine (Italy)

Rebràs 0.2 punts per cada unitat que compris

Veure tots els productes a Xtrawine

Compra Veure més preus »

NOTA DE TAST: Vista: Color groc palla de tonalitat baixa. Nas: Es poden percebre aromes amplis com fruita fresca, flors d'escombra i també un toc de menta fresca. Boca: Excel·lent sabor i alta frescor, és un vi de bona persistència, la sensació del bouquet es relaciona molt amb la percepció al paladar. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Campània D.O.C. VINYA: Il Verro. RAÏMS: Coda di Volpe. ENVELLIMENT: 7 mesos de criança sobre fines mares en dipòsits d'acer i 2 mesos en ampolla. ELABORACIÓ: La collita es va realitzar els primers dies del mes d'octubre, el raïm es despalillan i passen per un premsat suau. La fermentació va tenir lloc en dipòsits d'acer inoxidable amb control de temperatura i humitat. MARIDATGE: Paelles valencianes, plats que continguin mariscs com gambetes amb alls acompanyats de patates, pop servit amb salsa de vegetals. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 6-8 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%

Fitxa tècnica · Il Verro Coda di Pecora Sheep

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2018
Denominació:Terre del Volturno (Campania,Itàlia)
Celler: Il Verro
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 12%

Descripció · Il Verro

Il Verro Coda di Pecora Sheep 2018

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color groc palla de tonalitat baixa.
  • Nas: Es poden percebre aromes amplis com fruita fresca, flors d'escombra i també un toc de menta fresca.
  • Boca: Excel·lent sabor i alta frescor, és un vi de bona persistència, la sensació del bouquet es relaciona molt amb la percepció al paladar.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Campània D.O.C.

VINYA: Il Verro.

RAÏMS: Coda di Volpe.

ENVELLIMENT: 7 mesos de criança sobre fines mares en dipòsits d'acer i 2 mesos en ampolla.

ELABORACIÓ: La collita es va realitzar els primers dies del mes d'octubre, el raïm es despalillan i passen per un premsat suau. La fermentació va tenir lloc en dipòsits d'acer inoxidable amb control de temperatura i humitat.

MARIDATGE: Paelles valencianes, plats que continguin mariscs com gambetes amb alls acompanyats de patates, pop servit amb salsa de vegetals.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 6-8 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%

Il Verro

Més comentaris sobre Il Verro Coda di Pecora Sheep 2018

Publicat el a les 13.50

4/5

NOTA DE TAST:Vista: Color groc palla de tonalitat baixa.Nas: Es poden percebre aromes amplis com fruita fresca, flors d'escombra i també un toc de menta fresca.Boca: Excel·lent sabor i alta...
llegir complet
Veure més opinions sobre Il Verro Coda di Pecora Sheep 2018 »

Resum de puntuacions

(1 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    1
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 1 opinions »