Farnese Fantini Sangiovese Terre di Chieti 2018

Farnese (Terre di Chieti)

6,45€ 5,29€ + 20,00€ Enviament (9 - 11 díes)

38,70€ 31,74€ + 20,00€ Enviament (9 - 11 díes)

77,40€ 63,48€ + 20,00€ Enviament (9 - 11 díes)

6,45€ 5,29/unitat

Estalvia 1,16€! (-18%)

Enviament: Perbaccowein ES (Germany)

Rebràs 0.07 punts per cada unitat que compris

El temps d'entrega és aproximat:
- Aquest producte te un temps addicional d'entrega de 48 hores.

NOTA DE TAST: Color: El Farnese Fantini Sangiovese Terre di Chieti 2018 té un color vermell granat. Aroma animada de fruits vermells, cireres i caràcters herbàcies que proporcionen una experiència aromàtica incomparable en el got. Boca: En boca té notes fruiters brillants de maduixes i cireres, amb subtils matisos de vainilla i roure. El vi és equilibrat, de cos mitjà, amb, tanins integrats fixos, àcid fresc i un llarg retrogust. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Terre di Chieti VINYA: Els raïms per al Sangiovese "Terre di Chieti" es conreen en els municipis de Ortona i Sant Excepte en la costa adriàtica d'Abruzzo. Les vinyes estan situats a una altitud de 540 a 1.400 peus sobre el nivell del mar i estan orientats cap al sud-est. Té sòls de pedra calcària i argila i es preparen utilitzant el sistema de pèrgola. La collita en 2018 va ser d'un clima relativament temperat amb pluges suficients. Aquests són els raïms de gran qualitat amb bon sucre, taní i contingut de color. RAÏMS: 100% Sangiovese ENVELLIMENT: maceració i fermentació a 20-22 ° C durant 9-11 dies. Entre el 10 - 20% del vi va ser envellit en roure i la resta en acer inoxidable. ELABORACIÓ: El raïm van ser escuats i premsades abans de dos dies a través d'una primera maceració en fred. El procés de producció és totalment monitoritzat per assegurar que aquest vi té una alta qualitat i un bon caràcter varietal. És fins a 3 anys de vida útil. MARIDATGE: Excel·lent amb tots els plats típics de la cuina tradicional italiana, així com la carn i el peix al forn. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° C GRAU ALCOHÒLIC: 13%

Fitxa tècnica · Farnese Fantini Sangiovese Terre di Chieti

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2018 Altres anyades
Denominació:Terre di Chieti (Abruzzo,Itàlia)
Celler: Farnese
Volum: 75cl
Raïms: Sangiovese
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 12.5%

Descripció · Farnese

Farnese Fantini Sangiovese Terre di Chieti 2018 (Sangiovese)

NOTA DE TAST:

  • Color: El Farnese Fantini Sangiovese Terre di Chieti 2018 té un color vermell granat.
  • Aroma animada de fruits vermells, cireres i caràcters herbàcies que proporcionen una experiència aromàtica incomparable en el got.
  • Boca: En boca té notes fruiters brillants de maduixes i cireres, amb subtils matisos de vainilla i roure. El vi és equilibrat, de cos mitjà, amb, tanins integrats fixos, àcid fresc i un llarg retrogust.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Terre di Chieti

VINYA: Els raïms per al Sangiovese "Terre di Chieti" es conreen en els municipis de Ortona i Sant Excepte en la costa adriàtica d'Abruzzo. Les vinyes estan situats a una altitud de 540 a 1.400 peus sobre el nivell del mar i estan orientats cap al sud-est. Té sòls de pedra calcària i argila i es preparen utilitzant el sistema de pèrgola. La collita en 2018 va ser d'un clima relativament temperat amb pluges suficients. Aquests són els raïms de gran qualitat amb bon sucre, taní i contingut de color.

RAÏMS: 100% Sangiovese

ENVELLIMENT: maceració i fermentació a 20-22 ° C durant 9-11 dies. Entre el 10 - 20% del vi va ser envellit en roure i la resta en acer inoxidable.

ELABORACIÓ: El raïm van ser escuats i premsades abans de dos dies a través d'una primera maceració en fred. El procés de producció és totalment monitoritzat per assegurar que aquest vi té una alta qualitat i un bon caràcter varietal. És fins a 3 anys de vida útil.

MARIDATGE: Excel·lent amb tots els plats típics de la cuina tradicional italiana, així com la carn i el peix al forn.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18 ° C

GRAU ALCOHÒLIC: 13%

Farnese

Comprar Vi Farnese:

Opinions

Opinió destacada sobre Farnese Fantini Sangiovese Terre di Chieti 2018

Anònim

Publicat el a les 21.26

5/5

Farnese Fantini Sangiovese Terre di Chieti 2018

El nom Frescobaldi porta amb si la responsabilitat de conrear el millor de la diversitat de la Toscana, per:
cultius sostenibles de la terra, per produir vins fins que representen perfectament i mostrar tota la diversitat de les nostres finques de la família.
Comunicació i promoció de la cultura de la Toscana i els seus diferents territoris a través de les nostres finques, els nostres vins i projectes de valor específiques.
Volem que les propietats de la família, amb les seves vinyes, són l'expressió d'aquesta diversitat i que els vins reflecteixen cada terroir,
respectant la seva naturalesa i autenticitat.
La diversitat és també una promesa de sabors purs, a partir de vi a l'oli d'oliva als plats cuinats en els nostres restaurants.
La diversitat és en última instància, creix en el renaixement de les arts i dels homes: amb el patrocini de el projecte Artistes Frescobaldi i la responsabilitat social de la rehabilitació de l'illa de Gorgona dels presos.

Castelgiocondo prové d'una rigorosa selecció de raïm Sangiovese només en la vinya, on el rendiment de totes les característiques necessàries per millorar aquesta vella vinya: l'elevació ideals, sòls ben drenats i l'exposició a l'sud- a l'oest. És un vi ben estructurat, elegant, equilibrat, amb aromes intensos i gran finor.

Més comentaris sobre Farnese Fantini Sangiovese Terre di Chieti 2018

Carles Toraya

Publicat el a les 15.55

4 /5

NOTA DE TAST:

  • Vista: granat.
  • Nas: un bouquet únic: una fragància de gerds madures, nabius i cireres dolces, matisos de pebre i clau d'olor, una experiència d'aroma incomparable a la copa.
  • Boca: harmoniós i equilibrat amb tanins ben integrats.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Terre di Chieti.

VINYA: raïm cultivades a les comunes de Ortona i Sant Excepte en la costa adriàtica dels Abruços. Vinyes plantades amb una orientació del sud-est en un sòl d'argila-pedra calcària i entrenat utilitzant un sistema d'entrenament de pèrgola.

RAÏMS: Sangiovese.

ENVELLIMENT: entre el 10 i el 20% del vi envellit en roure amb la resta envellit en acer inoxidable.

ELABORACIÓ: raïms escuats i triturades abans de sotmetre a una primera maceració en fred durant 2 dies. Maceració i fermentació seguides a 20-22 ° C durant 9-11 dies.

MARIDATGE: carns italianes tradicionals i les carns i formatges picants.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13%

Carme Bajo

Publicat el a les 20.03

4 /5

Farnese Fantini Sangiovese 2018

Un vi de tapes que vaig acompanyar d'uns pinxos. Amics, xerrada, Farnese Fantini Sangiovese. Perfecte.
La vora era de color gairebé marró. Sorprèn l'olor d'aquest Farnese a maduixa. Sàvia a pa torrat, molt ric.

Resum de puntuacions

(4 opinions)
  • 5 estrelles
    1
  • 4 estrelles
    3
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

5/5

Basat en 4 opinions »

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Farnese Fantini Sangiovese Terre di Chieti 2016

Anne Jackson
Anne Jackson

5/5

vi molt bo. Molt agradable al paladar, no pesat i fàcil de beure cada dia amb o sense menjar.

Opinions sobre Farnese Fantini Sangiovese Terre di Chieti 2015

Melvyn Shulman
Melvyn Shulman

5/5

Un vi molt agradable, PRIMERA A encounted Un vaixell de creuer i va haver de comprar al nostre retorn.

Opinions sobre Farnese Fantini Sangiovese Terre di Chieti 2017

Penèpole Parés
Penèpole Parés

4/5

NOTA DE TAST DE Farnese Fantini Sangiovese Terre di Chieti 2017:
- Vista: vermell granat.
- Nas: nas afruitada de nabius, cirera, pebre, terra del bosc, herbes i violetes.
- Boca: carnós, paladar sucós, vellutat, fruita especiada fina, equilibrat, encant rural i un agradable acabat.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Terre di Chieti

RAÏMS: Sangiovese.

MARIDATGE: barbacoa, formatge dur, pasta amb salsa de tomàquet, pizza, embotits.
TEMPERATURA DE CONSUM: 16-18ºC
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%

Top Vendes Terre di Chieti