Tendències:

Terre Siciliane

Gulfi Nerobaronj Nero d'Avola 2015

75cl

19,50€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2015 Altres anyades
Denominació:Terre Siciliane (Sicilia, Itàlia)
Celler: Gulfi
Volum: 75cl
Raïms: Nero D'Avola (100%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14%
NOTA DE TAST: Vista: Color vermell robí, amb reflexos violeta. Nas: Aromes elegants de fruits vermells i negres, amb tons de vainilla, espècies i torrats de fusta. Boca: Cos complet, estructurat, harmoniós, elegant, amb tanins suaus i tons de fruits vermells. Final llarg i persistent. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Sicília, Itàlia. VINYA: Gulfi. RAÏMS: Nero d'Avola. ENVELLIMENT: 24 mesos en bótes de roure francès, seguit per 24 mesos en ampolla. ELABORACIÓ: El raïm és collides a mà i sotmeses a un premsat suau, on es va obtenir el most. Es va realitzar una maceració en fred del most, durant un període de 18 dies. La fermentació es va realitzar en bótes d'acer inoxidable a temperatures controlades de 15 a 18ºC, durant un període de 20 dies. Després de la fermentació malolàctica, el vi es va envellir durant 24 mesos en bótes de roure francès, per després ser embotellat, on es va deixar reposar durant un període de 24 mesos abans de ser comercialitzat. MARIDATGE: Carns vermelles, rostits, embotits, tapes, carns de caça, aus de corral, pastes amb salses vermelles, formatges madurs i vells. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,5%

Elaboració de Gulfi Nerobaronj Nero d'Avola 2015

Gulfi Nerobaronj Nero d'Avola 2015 (Nero D'Avola)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color vermell robí, amb reflexos violeta.
  • Nas: Aromes elegants de fruits vermells i negres, amb tons de vainilla, espècies i torrats de fusta.
  • Boca: Cos complet, estructurat, harmoniós, elegant, amb tanins suaus i tons de fruits vermells. Final llarg i persistent.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Sicília, Itàlia.

VINYA: Gulfi.

RAÏMS: Nero d'Avola.

ENVELLIMENT: 24 mesos en bótes de roure francès, seguit per 24 mesos en ampolla.

ELABORACIÓ: El raïm és collides a mà i sotmeses a un premsat suau, on es va obtenir el most. Es va realitzar una maceració en fred del most, durant un període de 18 dies. La fermentació es va realitzar en bótes d'acer inoxidable a temperatures controlades de 15 a 18ºC, durant un període de 20 dies. Després de la fermentació malolàctica, el vi es va envellir durant 24 mesos en bótes de roure francès, per després ser embotellat, on es va deixar reposar durant un període de 24 mesos abans de ser comercialitzat.

MARIDATGE: Carns vermelles, rostits, embotits, tapes, carns de caça, aus de corral, pastes amb salses vermelles, formatges madurs i vells.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,5%

Veure més

Opinions sobre Gulfi Nerobaronj Nero d'Avola 2015

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Gulfi Nerobaronj Nero d'Avola 2015:Puntua Gulfi Nerobaronj Nero d'Avola 2015:

4 /5

Fa olor molt a fusta de cedre o pi. El sabor d'aquest Nero D'Avola em va alegrar el cos.
Ull amb la temperatura de servei d'aquest vi negre.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Gulfi Nerobaronj Nero d'Avola 20152016

4/5

Es noten les olors de baies. Més suau el 2016.
Em va semblar un vi suau.
Veure més
Neus Oriol

Altres productes de la mateixa bodega