Tendències:

Terre Siciliane

Gulfi Nerojbleo 2016

75cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2016 Altres anyades
Denominació:Terre Siciliane (Sicilia, Itàlia)
Celler: Gulfi
Volum: 75cl
Raïms: Nero D'Avola (100%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 14%
NOTA DE TAST: Vista: Color vermell robí, amb reflexos porpres. Nas: Aromes intensos de fruits negres, espècies, vainilla, xocolata i tons torrats de fusta. Boca: Cos harmoniós, complet, estructurat, complex, amb tanins sedosos i sabors de fruits negres. Final persistent. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Sicília, Itàlia. VINYA: Gulfi. RAÏMS: Nero d'Avola. ENVELLIMENT: 12 mesos en bótes de roure francès, seguit per 12 mesos en ampolla. ELABORACIÓ: Els raïms són collides de forma manual, per després ser premsades de forma suau en bandes pneumàtiques. El most obtingut és macerat a temperatures fredes durant un període de 15 dies. La fermentació es realitza en bótes d'acer inoxidable a temperatures controlades de 22 a 28ºC, durant un període de 20 dies. El vi s'envelleix en bótes de roure francès durant un període de 12 mesos, per després ser embotellat, on es va deixar reposar durant altres 12 mesos abans de ser comercialitzat. MARIDATGE: Carns vermelles, rostits, embotits, tapes, carns de caça, aus de corral, pastes amb salses vermelles, formatges madurs i vells. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Descripció sobre Gulfi Nerojbleo 2016

Gulfi Nerojbleo 2016 (Nero D'Avola)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color vermell robí, amb reflexos porpres.
  • Nas: Aromes intensos de fruits negres, espècies, vainilla, xocolata i tons torrats de fusta.
  • Boca: Cos harmoniós, complet, estructurat, complex, amb tanins sedosos i sabors de fruits negres. Final persistent.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Sicília, Itàlia.

VINYA: Gulfi.

RAÏMS: Nero d'Avola.

ENVELLIMENT: 12 mesos en bótes de roure francès, seguit per 12 mesos en ampolla.

ELABORACIÓ: Els raïms són collides de forma manual, per després ser premsades de forma suau en bandes pneumàtiques. El most obtingut és macerat a temperatures fredes durant un període de 15 dies. La fermentació es realitza en bótes d'acer inoxidable a temperatures controlades de 22 a 28ºC, durant un període de 20 dies. El vi s'envelleix en bótes de roure francès durant un període de 12 mesos, per després ser embotellat, on es va deixar reposar durant altres 12 mesos abans de ser comercialitzat.

MARIDATGE: Carns vermelles, rostits, embotits, tapes, carns de caça, aus de corral, pastes amb salses vermelles, formatges madurs i vells.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%

Veure més

Opinions sobre Gulfi Nerojbleo 2016

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Gulfi Nerojbleo 2016:Puntua Gulfi Nerojbleo 2016:

4 /5

Color picota, com tots. S'aprecia olor de fruits del bosc.Bona entrada i pas.
Per gaudir en companyia.
Amb amics i xerrada agradable.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Gulfi Nerojbleo 201620182017

4/5

El tenien en un bar de vi per copes.
Bon color picota, i de capa mitja. Aromes de roure. M'ha semblat lleuger.
Veure més

4/5

Vaig aprofitar una de les ofertes d'Uvinum.
Color cirera picota intens, d'opacitat mitjana. Aromes forts a roure i cedre. Em va semblar suau de sabor.
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega