Vi Tierra De León

Veure tots els productes a Vi Tierra De León »

La denominació d'origen Terra de Lleó es situa al sud de la província de Lleó (Castella i Lleó) abastant les zones de la ribera de Esla i Cea i integrant a més 19 municipis de la província de Valladolid. El clima de la DO a causa de les altiplans de mitjana altura, no és totalment atlàntic continental, beneficiant les uvasde un clima fred. Hi ha grans diferències de temperatures entre el dia i nit, amb estius calorosos i hiverns freds.

El sòl de la DO Terra de Lleó, és ideal per a l'elaboració de brous, facilitant el drenatge de la vinya. El sòl és sobre terrasses al · luvials a mitjana altura amb alta penetrabilitat de les arrels de les vinyes ia més sòls aturats amb baix nombre de sals minerals.

La denominació d'origen s'estén sobre 1.500 hectàrees de vinyes, en les quals 35 cellers elaboren vins. Les varietats de raïm negre són: prieto picudo, mencía, garnahca i ull de llebre. Pel que fa als ceps de raïm blanc la DO treballa amb Albarín, verdejo, godello, palomino i malvasia. El 2008, la producció de Terra de Lleó es va elevar a 3,2 milions de quilos.

Comprar Vins de Tierra De León online.

Veure més

Uvinum et recomana

Vi Tierra De León: Top Vendes

Vi Tierra De León: negre

Vi Tierra De León: blanc

Vi Tierra De León: rosat

Robert ParkerRobert Parker

Vi Tierra De León: Puntuació de Robert Parker