Tendències:

Toro

El Pícaro Magnum 2018

Magnum

El Pícaro Magnum 2018

18,50€
18,50€
Botiga: Lliurament estimat: 24h - 3 díes
Despeses d'enviament: 4,95€
Enviament gratuït a partir de 150,00€

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2018
Denominació:Toro (Castilla y León, Espanya)
Celler: Bodega Matsu
Volum: 150cl
Raïms: Tinta de Toro (100%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: amb capa alta i color morat. Nas: notes de fruites negres com mores i nabius, fruites vermelles i notes minerals. Vi fresc i complex. Boca: sensacions afruitades, amb cos i a el mateix temps llaminer. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Toro. VINYA: vinyes amb edats compreses entre els 80 i els 100 anys. Sòls sorrencs i terrenys pobres. RAÏM: Tinta de Toro 100%. ENVELLIMENT: criança sobre lies durant 3 mesos en dipòsits de formigó. ELABORACIÓ: verema manual durant la primera quinzena d'octubre i transport fins al celler en caixes i en petits remolcs. La fermentació es va dur a terme en petits dipòsits de formigó de 15.000 quilograms de capacitat, amb control de temperatura per evitar superar els 24ºC. La fermentació malolàctica es desenvolupa també en aquests mateixos dipòsits. MARIDATGE EL VI: bacallà confitat, tonyina vermella a la planxa, mussaca o cecina de Lleó. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 12-14 ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,5%

Descripció sobre El Pícaro Magnum 2018

El Pícaro Magnum 2018 (Tinta de Toro)

NOTA DE TAST:

  • Vista: amb capa alta i color morat.
  • Nas: notes de fruites negres com mores i nabius, fruites vermelles i notes minerals. Vi fresc i complex.
  • Boca: sensacions afruitades, amb cos i a el mateix temps llaminer.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Toro.

VINYA: vinyes amb edats compreses entre els 80 i els 100 anys. Sòls sorrencs i terrenys pobres.

RAÏM: Tinta de Toro 100%.

ENVELLIMENT: criança sobre lies durant 3 mesos en dipòsits de formigó.

ELABORACIÓ: verema manual durant la primera quinzena d'octubre i transport fins al celler en caixes i en petits remolcs. La fermentació es va dur a terme en petits dipòsits de formigó de 15.000 quilograms de capacitat, amb control de temperatura per evitar superar els 24ºC. La fermentació malolàctica es desenvolupa també en aquests mateixos dipòsits.

MARIDATGE EL VI: bacallà confitat, tonyina vermella a la planxa, mussaca o cecina de Lleó.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 12-14 ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,5%

Veure més

El Celler

Bodega Matsu

Bodega Matsu

Matsu és més que un celler o un vi, és un modern projecte de viticultura sostenible que reuneix una col · lecció exclusiva de vins d'alta expressió.

Més sobre el Celler

Opinions sobre El Pícaro Magnum 2018

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Altres productes de la mateixa bodega