Teso la Monja 2015

Teso La Monja (Toro)

RP99

1.245,00€ + 19,18€ Enviament (8 - 10 díes)

3.735,00€ + 19,84€ Enviament (8 - 10 díes)

3.735,00€ + 19,84€ Enviament (8 - 10 díes)

1.245,00/unitat

Enviament: Grand Cru Wijnen (Netherlands)

Rebràs 16.6 punts per cada unitat que compris

Només queden 3 unitats!

Fitxa tècnica · Teso la Monja

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2015 Altres anyades
Denominació:Toro (Castilla y León,Espanya)
Celler: Teso La Monja
Volum: 75cl
Puntuació: RP99
Raïms: Tempranillo
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13%

Descripció · Teso La Monja

Teso la Monja 2015 (Tempranillo)

Productor: Teso La Monja

DO: Toro

Els raïms: Tempranillo

Teso La Monja

Prenent com a referència el bon fer del ja fet, la família Eguren reinventa el vi de Toro dotant-lo de beneficis i millores, producte de la recerca i l'experiència. El resultat, Bodega Teso La Monja. Després l'esdevenir de diversos anys seleccionant els millors vinyes i, alhora, realitzant...

Comprar Vi Teso La Monja:

Aquest producte encara no té opinions. Sigues el primer a valorar.

Resum de puntuacions

(0 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    0
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Teso la Monja 2013

Gerard Rodallegas
Gerard Rodallegas

4/5

Aromes a grosella. El Toro sabia com a fruits del bosc.
Vi de Toro per tornar a comprar.

Opinions sobre Teso la Monja 2012

Invinic
Invinic

4/5

Vi Negre reserva de Toro (Espanya) elaborat pel celler Teso La Monja amb raïm ull de llebre. Maridarà bé amb rostits, estofats, carns vermelles guisades i carn a la graella. Es pot beure en perfectes condicions des d'ara fins al 2037. Creiem que aquest vi ha de decantar, i servir-lo a una temperatura d'entre 14ºC i 18ºC preferiblement en una copa de tipus ull de llebre.

Opinions sobre Teso la Monja 2011

Invinic
Invinic

4/5

Vi Negre reserva de Toro (Espanya) elaborat pel celler Teso La Monja amb raïm ull de llebre. El seu maridatge ideal seria amb estofats, carn a la graella, carns vermelles guisades i rostits. El consum òptim serà des d'ara fins al 2036. Creiem que aquest vi ha de decantar-se. Ha de servir-se a una temperatura d'entre 14ºC i 18ºC preferiblement en una copa de tipus ull de llebre.

Top Vendes Toro