Tignanello Antinori Toscana 2003

Tenuta Tignanello Antinori (Toscana)

RP92WS91

148,77€ + 21,00€ Enviament (9 - 12 díes)

892,62€ + 33,00€ Enviament (9 - 12 díes)

1.785,24€ + 45,00€ Enviament (9 - 12 díes)

148,77/unitat

Enviament: Fons Vinum ES (Italy)

Rebràs 1.98 punts per cada unitat que compris

Veure tots els productes a Fons Vinum ES

T'agradarà saber que...

Tignanello 2003 es produeix exclusivament a la vinya del mateix nom, una parcel·la de 57 hectàrees amb sòls rics en calcària i una exposició sud-oest a 350-400 metres Nivell del mar a la finca de Tignanello. Va ser el primer vi Sangiovese a ser envellit en bótes petites de roure, el primer vi negre modern per utilitzar varietats no tradicionals com el Cabernet en la barreja, i entre els primers vins negres de la zona Chianti Classico a ser produït sense raïm blanc.

Fitxa tècnica · Tignanello Antinori Toscana

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2003 Altres anyades
Denominació:Toscana (Toscana,Itàlia)
Celler: Tenuta Tignanello Antinori
Volum: 75cl
Puntuació: RP92WS91
Raïms: Sangiovese (85%)
Maridatge: CarnPastaArrossosCarn vermellaRisottoPasta a la bolonyesa
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13%

Descripció · Tenuta Tignanello Antinori

Tignanello Antinori Toscana 2003 (Sangiovese)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Antinori Tignanello 2003 és vermell robí intens amb reflexos granat llum.
  • Nas: Complex de Perfum i ben barrejat blackberry tabac, curri i melmelada i grosella.
  • Bocca: En Bocca és sedós sensació deliqüescent s'estén volum i dolçor. Els tanins són dolços i ben arrodonit, lleugerament tànnic percepció, el tast final, amplia encara més la persistència del vi.

RAÏM: 85% Sangiovese, 10% Cabernet Sauvignon i 5% Cabernet Franc

CELLER: Antinori

Tenuta Tignanello Antinori

Les vinyes de Tinganello es divideixen en petites parcel·les que inclouen dues joies: les 57 hectàrees de la vinya de Tignanello i les 20 hectàrees de la vinya de Solaia. Les terres de la finca, d'origen pliocènic, tendeixen a ser primes, amb escàs abastament d'aigua i amb un esquelet ric en...

Comprar Vi Tenuta Tignanello Antinori:

Més comentaris sobre Tignanello Antinori Toscana 2003

Antoni Jaimes

Publicat el a les 12.35

4 /5

NOTA DE TAST DE Marchesi Antinori Tignanello Toscana Rosso 2003:
- Vista: vermell robí fort.
- Nas: aromes de fruits vermells madurs i espècies.
- Boca: vigorós, ple, complex i elegant.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Toscana.
CELLER: Antinori
RAÏM: Sangiovese, Cabernet Sauvignon i Cabernet Franc.

MARIDATGE: plats abundants, fregits o carns vermelles estofades.
TEMPERATURA DE CONSUM: 18-20ºC
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14,5%

Resum de puntuacions

(3 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    3
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 3 opinions »

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Tignanello Antinori Toscana 2013

Anònim
Anònim

4/5

Tignanello 2013
- Un intens color vermell robí amb reflexos porpra, el 2013 Tignanello mostra un nas de gran intensitat de fruita vermella juntament amb notes molt agradables de vainilla, xocolata i cuir de la contribució equilibrada i la fusió de les aromes del roure.
- Les sensacions especiats i balsàmics que donen una complexitat addicional també són molt importants. El vi és ampli i envoltant en boca, amb tanins suaus i una frescor saborosa que respecti plenament el caràcter i la personalitat del raïm Sangiovese.
- L'equilibri entre acidesa i tanins és excel·lent, i l'acabat i el regust són d'una longitud preciós i persistència.

Opinions sobre Tignanello Antinori Toscana 2012

Kerry Hammond
Kerry Hammond

5/5

Antinori Tignanello Toscana 2012
Simplement meravellós.
Anònim
Anònim

4/5

Tignanello 2012
- El Tignanello 2012 és d'un intens color vermell robí amb reflexos de color porpra. El vi és potent i complex en nas amb notes especiades que es barregen amb aromes de fruites vermelles, fum i sensacions balsàmiques; cireres, prunes, regalèssia, romaní i, a més, se sentien. Els sabors són omplert boca- i elegant, amb molt volum i un excel·lent equilibri en la textura, i el roure es fusionen a la perfecció en l'acabat i el regust picant i afruitat.
- 80% Sangiovese, 5% Cabernet Franc, 15% Cabernet Sauvignon.

Top Vendes Toscana