Tignanello Antinori Toscana 2006

Tenuta Tignanello Antinori (Toscana)

257,87€ + 21,00€ Enviament (9 - 12 díes)

1.547,22€ + 33,00€ Enviament (9 - 12 díes)

3.094,44€ + 45,00€ Enviament (9 - 12 díes)

257,87/unitat

Enviament: Fons Vinum ES (Italy)

Rebràs 3.44 punts per cada unitat que compris

Veure tots els productes a Fons Vinum ES

Una barreja de 85% Sangiovese, 10% Cabernet Sauvignon i 5% Cabernet Franc. Molt intens color vermell robí. bé aromes varietals expressats amb notes de fruits vermells madurs i espècies. En boca és pesat, dens i elegant amb complexos estructura gràcies a l'acidesa. Llarg i persistent amb notes de xocolata, cafè i melmelada en l'acabat. Els tanins molt ben manejats des de la criança del vi i la fusta fa que Tignanello un vi molt complex, elegant i sofisticat. Nota de l'enòleg de Wine.com

Fitxa tècnica · Tignanello Antinori Toscana

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2006 Altres anyades
Denominació:Toscana (Toscana,Itàlia)
Celler: Tenuta Tignanello Antinori
Volum: 75cl
Raïms: Sangiovese (85%)
Maridatge: CarnPastaArrossosCarn vermellaRisottoPasta a la bolonyesa
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13%

Descripció · Tenuta Tignanello Antinori

Tignanello Antinori Toscana 2006 (Sangiovese)

Una barreja de 85% Sangiovese, 10% Cabernet Sauvignon i 5% Cabernet Franc.

Molt intens color vermell robí. bé

aromes varietals expressats amb notes de

fruits vermells madurs i espècies. En boca és pesat, dens i elegant amb complexos estructura gràcies a l'acidesa. Llarg

i persistent amb notes de xocolata, cafè i melmelada en l'acabat. Els tanins molt ben manejats des de la criança del vi i la fusta fa que Tignanello un vi molt complex, elegant i sofisticat.

Nota de l'enòleg de Wine.com

Tenuta Tignanello Antinori

Les vinyes de Tinganello es divideixen en petites parcel·les que inclouen dues joies: les 57 hectàrees de la vinya de Tignanello i les 20 hectàrees de la vinya de Solaia. Les terres de la finca, d'origen pliocènic, tendeixen a ser primes, amb escàs abastament d'aigua i amb un esquelet ric en...

Comprar Vi Tenuta Tignanello Antinori:

Més comentaris sobre Tignanello Antinori Toscana 2006

Fons Vinum

Publicat el a les 12.41

4 /5

Antinori Tignanello Toscana Rosso 2006

Marchesi Antinori Tignanello 2006 Toscana Vermell
Tignanello 2006 Marchesi Antinori Toscana ROJO
La família - Marchesi Antinori
La família Antinori ha estat actiu en la producció de vi des de 1385.

En aquest any els Di Piero Antinori es va unir a l'art florentina de Vinattieri.

Des de llavors, la direcció ha estat transmès a través de 26 generacions.

Avui dia la companyia està dirigida per Albiera Antinori, amb les dues germanes Allegra i Alessia, que participen en activitats comercials.

El marquès Piero Antinori és actualment el president d'honor de l'empresa.

La tradició, la passió i l'instint han portat demandes del Antinori Marchesi 'com un dels principals productors de vi italià.

El Marchese Piero sosté que les antigues arrels juguen un paper important en la nostra filosofia, però mai han impedit el nostre esperit innovador.

A les finques de la Toscana i Umbria, i és part de la família, que es van agregar més de les inversions de temps en altres àrees adequades per a la producció de vins de qualitat a Itàlia ia l'estranger.

El Marchesi Antinori té experiments en curs a les vinyes i cellers amb seleccions de clons nadius i internacionals de raïm, tipus de cultiu, mètodes de fermentació i temperatures, tècniques tradicionals i modernes de vinificació i la variació de la longitud d'afinament en ampolla.
any 2006
Després d'una tardor plujós i decididament fred i un hivern rígid amb que consisteix precipitacions, les plantes han brollat ​​tard en comparació amb la mitjana en anys anteriors.

Fins i tot en primaverasi que estan experimentant les precipitacions que no comprometi laregolare formació i el creixement de les agrupacions.

A la segona quinzena de juliol és molt s'aconsegueixen altes temperatures, però a l'agost el temps va canviar de nou, amb pluges freqüents i temperatures inferiorialla mitjans de comunicació.

Les bones condicions climàtiques al setembre i octubre, amb canvis regulars de temperatura que han afavorit una maduració perfecta dels raïms, va permetre unavendemmia molt favorable en termes de qualitat i quantitat amb raïms dialtissimo nivell. Préstecs van acabar en primasettimana d'octubre per Sangiovese
i nellaseconda per al Cabernet.
Notes de tast Tignanello 2006 Marchesi Antinori Toscana ROJO

vermell robí profund en color amb notes aromàtiques de fruttarossa madura i espècies
En boca és un vi ric, ple i rodó, gruixuda en el punt correcte sense emmascarar l'elegància que distingeix i lasua complexitat
Enoteca-italiana

Publicat el a les 05.04

4 /5

Tignanello 2006

Per tant, és Tignanello en un vestit de color vermell robí intens. El seu nas és equilibrat amb sabors de fruits vermells madurs i espècies. Al paladar és ric i complet i rodó. Tignanello és sens dubte un dels més grans vins d'Itàlia. Amb gran elegància, mentre que l'energia i la concentració, és molt agradable, amb tanins pronunciats però suau i sedosa combinada amb una acidesa equilibrada, fent un molt bon potencial de guarda.
Tignanello va ser el primer vi de la regió de Chianti per associar-se amb els Sangiovese tradicional, varietats no natives, aquí Bordeus Cabernet Sauvignon i Cabernet Franc. Envellit en bótes, la primera collita va néixer el 1970. Piero Antinori té un requisit de nivell de manera que es produeix només en els millors anys. L'èxit és per suposat la cita. Piero també causa darrere de molts productors de la Toscana faran el mateix.
Membre de la prestigiosa associació que agrupa PFV entre els enòlegs més famosos del món, la finca Antinori fundada el 1385, és una de les més antigues d'Itàlia. Igual que el vi Solaia mític i Tignanello, Antinori produeix vins de molt alta qualitat, elegant i complex que sovint distingeixen per guanyar els premis més prestigiosos. La producció de vins negres de Antinori històricament s'ha concentrat a la regió de la Toscana, on el camp té tres propietats: Santa Cristina (Solaia i Tignanello) Pèppolin i Badia a Passignano un total de gairebé 618 hectàrees de vinyes.
Luxurious Drinks BV

Publicat el a les 05.05

4 /5

Antinori Tignanello 2006

Vi - vermell - 2006 Marchesi Antinori Tignanello Toscana IGT - Itàlia - Regió: Toscana - DO: Toscana - Sangiovese barreja - 750 ml. 93 RP

Resum de puntuacions

(3 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    3
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 3 opinions »

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Tignanello Antinori Toscana 2013

Anònim
Anònim

4/5

Tignanello 2013
- Un intens color vermell robí amb reflexos porpra, el 2013 Tignanello mostra un nas de gran intensitat de fruita vermella juntament amb notes molt agradables de vainilla, xocolata i cuir de la contribució equilibrada i la fusió de les aromes del roure.
- Les sensacions especiats i balsàmics que donen una complexitat addicional també són molt importants. El vi és ampli i envoltant en boca, amb tanins suaus i una frescor saborosa que respecti plenament el caràcter i la personalitat del raïm Sangiovese.
- L'equilibri entre acidesa i tanins és excel·lent, i l'acabat i el regust són d'una longitud preciós i persistència.

Opinions sobre Tignanello Antinori Toscana 2012

Kerry Hammond
Kerry Hammond

5/5

Antinori Tignanello Toscana 2012
Simplement meravellós.
Anònim
Anònim

4/5

Tignanello 2012
- El Tignanello 2012 és d'un intens color vermell robí amb reflexos de color porpra. El vi és potent i complex en nas amb notes especiades que es barregen amb aromes de fruites vermelles, fum i sensacions balsàmiques; cireres, prunes, regalèssia, romaní i, a més, se sentien. Els sabors són omplert boca- i elegant, amb molt volum i un excel·lent equilibri en la textura, i el roure es fusionen a la perfecció en l'acabat i el regust picant i afruitat.
- 80% Sangiovese, 5% Cabernet Franc, 15% Cabernet Sauvignon.

Top Vendes Toscana