Pepe Emidio Trebbiano D'Abruzzo 2004

Emidio Pepe (Trebbiano d'Abruzzo)

257,87€ + 18,00€ Enviament (5 - 12 díes)

1.547,22€ + 22,00€ Enviament (5 - 12 díes)

1.547,22€ + 22,00€ Enviament (5 - 12 díes)

257,87/unitat

Enviament: Passione Vino ES (Italy)

Rebràs 3.44 punts per cada unitat que compris

Només queden 6 unitats!

NOTA DE TAST DE Pepe Emidio Trebbiano D'Abruzzo 2004: Vista: Brillant groc palla amb reflexos verdosos Aroma fruita, cítrics, ametlles, minerals Boca: elegant, sec i afruitat, marina, profund, persistent; envoltant DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Abruzzo RAÏMS: Trebbiano d'Abruzzo ENVELLIMENT: amb sifó i la canya de canyella embotellat a mà, sense aclarir i sense filtre ELABORACIÓ: la fermentació en dipòsits de formigó 22 o 30 hl, llevats sense agregats MARIDATGE: peixos, carns blanques, formatges en edat mitjana TEMPERATURA: entre 12 i 14 ° C ALCOHOL: 12%

Fitxa tècnica · Pepe Emidio Trebbiano D'Abruzzo

Tipus De Vi: Vi blanc
Anyada: 2004 Altres anyades
Denominació:Trebbiano d'Abruzzo (Abruzzo,Itàlia)
Celler: Emidio Pepe
Volum: 75cl
Raïms: Trebbiano
Al·Lergogens: Conté sulfits

Descripció · Emidio Pepe

Pepe Emidio Trebbiano D'Abruzzo 2004 (Trebbiano)

NOTA DE TAST DE Pepe Emidio Trebbiano D'Abruzzo 2004:

  • Vista: Brillant groc palla amb reflexos verdosos
  • Aroma fruita, cítrics, ametlles, minerals
  • Boca: elegant, sec i afruitat, marina, profund, persistent; envoltant

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Abruzzo

RAÏMS: Trebbiano d'Abruzzo

ENVELLIMENT: amb sifó i la canya de canyella embotellat a mà, sense aclarir i sense filtre

ELABORACIÓ: la fermentació en dipòsits de formigó 22 o 30 hl, llevats sense agregats

MARIDATGE: peixos, carns blanques, formatges en edat mitjana

TEMPERATURA: entre 12 i 14 ° C

ALCOHOL: 12%

Emidio Pepe

Comprar Vi Emidio Pepe:

Més comentaris sobre Pepe Emidio Trebbiano D'Abruzzo 2004

Tannico

Publicat el a les 12.04

4 /5

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: DOC Trebbiano d'Abruzzo
TIME per provar: el sopar amb els amics
Ideal de consum: 2013/2019
TEMPERATURA: 10/12 ° C
MARIDATGE: pastes
RAÏMS: Trebbiano
ALCOHOL: 12%
Qualificació de tànic: 9/10
Passione Vino

Publicat el a les 15.47

4 /5

Pepe Emidio Trebbiano D'Abruzzo Doc 2004

TIPUS: Blanc
REGIÓ: Abruzzo
FABRICANT: Pepe EmidioUVAGGIO: 100% Trebbiano d'Abruzzo
ALCOHOL: 12, 5
CONTINGUT: 0, 75 l
DESCRIPCIÓ: Com tots els vins d'en Pep, la recol·lecció es fa a mà en diverses etapes, depenent de la maduresa, la selecció dels raïms. El premsat es realitza amb els peus en una tina de fusta i està fet a mà en tines de fusta de-lematització. Totes les etapes permeten en un delicat tractar el raïm, ja que només un home pot fer per evitar que les tiges es trenquin i les mongetes tendres entrar al most. El raïm fermenta sana sense l'addició de llevats seleccionats o de sofre, però és que els llevats naturals presents a les vinyes, i només llavors, per obrir la fase de fermentació natural gloriosa! Això té lloc en petits tancs de ciment, amb el seu gruix, a mantenir la temperatura i lluny de la constant fins i tot els vins de soroll durant la seva maduració. Després de 6 mesos, el Trebbiano d'Abruzzo s'embotella a mà amb sifó i marró canyella sense filtre, ampolla de l'ampolla, lliscant el vi sense patir cap sacsejada. , On descansa durant almenys 18 mesos. de vi blanc sec, floral, afruitat, de boca saborós i pienaABBINAMENTI: perfecte combinat amb plats a base de peix, sopes, pasta amb verdures i espaguetis amb salsa de tomàquet, bigoli amb tòfona negre PORCIÓ fondue formaggiCOME: A una temperatura de 12 - 14 de CTEMPO lliurament de més de 5 DIES

Resum de puntuacions

(2 opinions)
  • 5 estrelles
    0
  • 4 estrelles
    2
  • 3 estrelles
    0
  • 2 estrelles
    0
  • 1 estrella
    0
La teva puntuació:
Puntuació de Uvinum:

4/5

Basat en 2 opinions »

Opinions d'altres anyades

Opinions sobre Pepe Emidio Trebbiano D'Abruzzo 2011

Passione Vino
Passione Vino

4/5

TIPUS: regió blanca: Abruzzo FABRICANT: Pepe EmidioUVAGGIO: 100% Trebbiano d'AbruzzoGRADAZIONE: 12,5 CONTINGUT: 0,75 l DESCRIPCIÓ: Igual que tots els vins d'en Pep, la recol·lecció es fa a mà en diverses etapes, depenent de la maduresa, la selecció dels raïms. El premsat es realitza amb els peus en una tina de fusta i està fet a mà en tines de fusta de-lematització. Totes les etapes permeten en un delicat tractar el raïm, ja que només un home pot fer per evitar que les tiges es trenquin i les mongetes tendres entrar al most. El raïm fermenta sana sense l'addició de llevats seleccionats o de sofre, però és que els llevats naturals presents a les vinyes, i només llavors, per obrir la fase de fermentació natural gloriosa! Això té lloc en petits tancs de ciment, amb el seu gruix, a mantenir la temperatura i protegit de vins soroll constant, fins i tot durant els seus sis mesos maturazione. Dopo Trebbiano d'Abruzzo s'embotella a mà amb sifó i la canya de canyella sense filtre, ampolla de l'ampolla, lliscant el vi sense patir cap sacsejada. , on descansa durant almenys 18 mesos. de vi blanc sec, floral, afruitat, de boca saborós i pienaABBINAMENTI: perfecte combinat amb plats a base de peix, sopes, pasta amb verdures i espaguetis amb salsa de tomàquet, bigoli amb tòfona negre PORCIÓ fondue formaggiCOME: A una temperatura de 12 - 14 de CTEMPO lliurament de més de 5 DIES
Tannico
Tannico

4/5

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: DOC Trebbiano d'Abruzzo
TIME per provar: el sopar amb els amics
Ideal de consum: 2013/2019
TEMPERATURA: 10/12 ° C
MARIDATGE: pastes
RAÏMS: Trebbiano
ALCOHOL: 12,5%
Qualificació de tànic: 8/10

Opinions sobre Pepe Emidio Trebbiano D'Abruzzo 2010

Passione Vino
Passione Vino

4/5

Pepe Emidio Trebbiano D'Abruzzo Doc 2010
TIPUS: Blanc
REGIÓ: Abruzzo
FABRICANT: Pepe EmidioUVAGGIO: 100% Trebbiano d'Abruzzo
ALCOHOL: 12,5
CONTINGUT: 0,75 l
Descripció: Com tots els vins de Pepe, la recol·lecció es fa a mà en diferents etapes depenent de la maduresa, mitjançant la selecció dels raïms. El premsat es realitza amb els peus en una tina de fusta i l'extracció es fa a mà en tines de fusta. Totes les fases permeten que el raïm per tractar delicats, ja que només els éssers humans poden fer, per mantenir les tiges de trencar i les mongetes tendres van en el most. El raïm fermenta sana sense l'addició de llevats seleccionats o de sofre, però són els llevats indígenes presents a les vinyes, i només llavors, per entrar a la fase de fermentació natural gloriosa! Això es porta a terme en petits tancs de ciment que, gràcies al seu gruix, mantenen a la temperatura i l'abric dels vins sorolls sempre constant, fins i tot durant els seus sis mesos maturazione.Dopo Trebbiano d'Abruzzo s'embotella a mà amb sifó i la canya de canyella sense filtre, ampolla de l'ampolla, lliscant el vi sense patir cap sacsejada., on descansa durant almenys 18 mesos. de vi blanc sec, floral, afruitat, de la boca saborosa i pienaABBINAMENTI: Perfecte per acompanyar plats de peix, sopes, pasta amb verdures i espaguetis amb salsa de tomàquet, bigoli amb tòfona negre PORCIÓ fondue formaggiCOME: A una temperatura de 12 - 14a CTEMPO LLIURAMENT durant 5 dies

Top Vendes Trebbiano d'Abruzzo