Vi Trentino

Veure tots els productes a Vi Trentino »

Trentino és la regió més al nord d'Itàlia. Només aprox. 5% de les terres agrícoles es troba per sota de 500 metres sobre el nivell del mar i només el 15% de la terra pedregosa i rocosa és realment adequat per als cultius.

La regió es divideix en dues àrees: Trentino sud amb prou feines toca l'extrem nord del llac de Garda, amb Trento com la capital de la regió i l'àrea. Alto Adige, que porta el nom del riu Adige (que significa "per sobre del Adige"), al nord de Bolzano, la capital també es diu Tirol del Sud. La producció de vi es remunta a al voltant de 2700 aC

Encara Trentino produeix excel · lents vins blancs, com el Chardonnay, es Trentino és famosa pels seus vins negres, Sauvignon i Pinot Grigio. No obstant això, els blancs han guanyat molt terreny en el passat i poden competir amb els millors vins blancs d'Europa.Els Alps fresca ofereix bones oportunitats per cultivar un bon vi negre, i durant algun temps, els fabricants han posat més èmfasi en els vins de parcel · les individuals, i els resultats són molt prometedors.

Comprar Vins de Trentino online.

Veure més

Uvinum et recomana

Vi Trentino: Top Vendes

Vi Trentino: negre

Vi Trentino: blanc

Vi Trentino: escumosos

Robert ParkerRobert Parker

Vi Trentino: Puntuació de Robert Parker