Tendències:

Vi de Trentino-Alto-Adige

Veure tots els productes a Vi de Trentino-Alto-Adige

La denominació d'origen de Trentino-Alt Adige és una regió situada al nord d'Itàlia limita amb Àustria, la seva capital és Trento. Aquesta DO aquesta conformada per dues províncies: El Trentino i el Tirol del Sud o també conegut com el Alt Adigio, on es parlen fins a tres grups lingüístics diferents, l'italià, l'alemany i el ladino dolomita.

L'economia de la regió està basada principalment en la seva producció de vi, fruites i turisme, encara que també produeixen metall i exporten energia hidroelèctrica. Amb importants pistes d'esquís, el turisme es converteix en una font molt important d'ingressos. Una de les obres d'art més simbòliques de la regió i que podem contemplar en Botzano, és la Porta de vi tallada amb imatges dels camperols de l'època que treballaven el raïm per fer el vi, la qual està situada a l'interior del seu catedral d'estil gòtic.

Dins de la seva producció de vins, podem destacar els seus vins escumosos tant rosats com blancs, basats en un 98% en raïm de tipus Chardonnay. La seva àrea s'estén fins a les 1.200 hectàrees de producció, on es poden trobar fins a uns 3000 productors de vi i com unes 20 bodegues de grans dimensions.

Comprar Vins de Trentino-Alto-Adige online.

Veure més

Vi de Trentino-Alto-Adige: Top Vendes

veure tots

Vi De Trentino-Alto-Adige: escumós

veure tots

Vi De Trentino-Alto-Adige: Puntuació de Robert Parker