Tendències:

Trentino-Alto-Adige

Abbazia di Novacella St. Magdalener 2018

75cl

9,15€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2018 Altres anyades
Denominació:Trentino-Alto-Adige (Itàlia)
Celler: Abbazia di Novacella
Volum: 75cl
Raïms: Schiava Grossa, Schiava Grigia, Schiava Gentile
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13%
NOTA DE TAST: Vista: Color vermell robí brillant. Nas: Aroma de flors i fruits vermells madurs. Boca: regust suau i vellutada d'ametlles amargues. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Trentino-Alto-Adige VINYA: Les vinyes sobre a baixa altitud (250 m s.l.m.) a la conca Bolzano, soni ideal per al creixement de les vinyes Vernatsch i Lagrein -vitigno autòcton- utilitza per fer que deliciós Abbazia di Novacella St. Magdalener 2018. La terra és propietat d'Agustín de Novacella Abbey, de la naturalesa llimosa i sorrenca, amb la presència de pòrfir. Ells gaudeixen d'una bona ventilació i l'exposició al sol cap al sud - sud-oest. Les vinyes són capacitats per la pèrgola a raó de 3.500 plantes per hectàrea, el rendiment de la qual és d'aproximadament 80 hectolitres per parcel·la. RAÏMS: Lagrein 10%, 90% Schiava ENVELLIMENT: Es pot acumular molts anys al soterrani. ELABORACIÓ: El clima temperat permet la collita de raïm Lagrein i Schiava, ja a finals de setembre. És llavors que el raïm ha arribat a la maduració completa, i poden ser arreplegat i enviat a la compressió manual. La vinificació es produeix a una temperatura de 25 ° C en dipòsits d'acer en llevats. Maduració dura sis mesos, de nou en dipòsits d'acer inoxidable, després de la qual cosa el vi s'embotella i es pot consumir, o comencen a envellir durant molts anys al soterrani. MARIDATGE: Menjar típic i carns, excel·lent amb carns vermelles i de caça. TEMPERATURA DE SERVEI: 12è -14 ° C ALCOHOL: 13%

Elaboració de Abbazia di Novacella St. Magdalener 2018

Abbazia di Novacella St. Magdalener 2018 (Schiava Grossa, Schiava Grigia i Schiava Gentile)

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color vermell robí brillant.
  • Nas: Aroma de flors i fruits vermells madurs.
  • Boca: regust suau i vellutada d'ametlles amargues.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Trentino-Alto-Adige

VINYA: Les vinyes sobre a baixa altitud (250 m s.l.m.) a la conca Bolzano, soni ideal per al creixement de les vinyes Vernatsch i Lagrein -vitigno autòcton- utilitza per fer que deliciós Abbazia di Novacella St. Magdalener 2018. La terra és propietat d'Agustín de Novacella Abbey, de la naturalesa llimosa i sorrenca, amb la presència de pòrfir. Ells gaudeixen d'una bona ventilació i l'exposició al sol cap al sud - sud-oest. Les vinyes són capacitats per la pèrgola a raó de 3.500 plantes per hectàrea, el rendiment de la qual és d'aproximadament 80 hectolitres per parcel·la.

RAÏMS: Lagrein 10%, 90% Schiava

ENVELLIMENT: Es pot acumular molts anys al soterrani.

ELABORACIÓ: El clima temperat permet la collita de raïm Lagrein i Schiava, ja a finals de setembre. És llavors que el raïm ha arribat a la maduració completa, i poden ser arreplegat i enviat a la compressió manual. La vinificació es produeix a una temperatura de 25 ° C en dipòsits d'acer en llevats. Maduració dura sis mesos, de nou en dipòsits d'acer inoxidable, després de la qual cosa el vi s'embotella i es pot consumir, o comencen a envellir durant molts anys al soterrani.

MARIDATGE: Menjar típic i carns, excel·lent amb carns vermelles i de caça.

TEMPERATURA DE SERVEI: 12è -14 ° C

ALCOHOL: 13%

Veure més

El Celler

Abbazia di Novacella

En Abadia de Novacella, una abadia agustiniana fundada el 1142, han estat l'elaboració del vi durant almenys nou segles. A la sala de degustació podrà varietals mostra produïda a la Vall Isarco; Novacella és més famós per la delicada pedra fruit del seu caràcter Sylvaner blanc sec. També pot passejar pels jardins encantadors, tingui en compte l'evolució dels estils romànic, construcció gòtica i barroca. Visites guiades de l'abadia (en italià i alemany) surten diàriament a les 10, 11, 2, 3 i 4, així com al migdia i una a l'estiu.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Abbazia di Novacella St. Magdalener 2018

4

1 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Abbazia di Novacella St. Magdalener 2018:Puntua Abbazia di Novacella St. Magdalener 2018:

4 /5

NOTA DE TAST:Vista: Color vermell robí brillant.Nas: Aroma de flors i fruits vermells madurs.Boca: regust suau i vellutada d'ametlles amargues.DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Trentino-Alto-AdigeVINYA: Les vinyes sobre a baixa altitud (250 m s.l.m.) a la conca Bolzano, soni ideal per al creixement de les vinyes Vernatsch i Lagrein -vitigno autòcton- utilitza per fer que deliciós Abbazia di Novacella St. Magdalener 2018. La terra és propietat d'Agustín de Novacella Abbey, de la naturalesa llimosa i sorrenca, amb la presència de pòrfir. Ells gaudeixen d'una bona ventilació i l'exposició al sol cap al sud - sud-oest. Les vinyes són capacitats per la pèrgola a raó de 3.500 plantes per hectàrea, el rendiment de la qual és d'aproximadament 80 hectolitres per parcel·la.RAÏMS: Lagrein 10%, 90% SchiavaENVELLIMENT: Es pot acumular molts anys al soterrani.ELABORACIÓ: El clima temperat permet la collita de raïm Lagrein i Schiava, ja a finals de setembre. És llavors que el raïm ha arribat a la maduració completa, i poden ser arreplegat i enviat a la compressió manual. La vinificació es produeix a una temperatura de 25 ° C en dipòsits d'acer en llevats. Maduració dura sis mesos, de nou en dipòsits d'acer inoxidable, després de la qual cosa el vi s'embotella i es pot consumir, o comencen a envellir durant molts anys al soterrani.MARIDATGE: Menjar típic i carns, excel·lent amb carns vermelles i de caça.TEMPERATURA DE SERVEI: 12è -14 ° CALCOHOL: 13%
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Abbazia di Novacella St. Magdalener 2018201920162015

4/5

El vaig prendre amb un pastís d'aniversari. Me'l va portar un amic i el vaig obrir amb ell.
Colors vermell i, a continuació, teula. Vaig olorar a fusta de roure. Al paladar es notava l'astringència típica de Abbazia di Novacella.
Veure més

4/5

Aquest Abbazia di Novacella St. Magdalener no necessita menjar per acompanyar. Aquest negre és perfecte per a ocasions especials.
És vermell fosc. En aquest Abbazia di Novacella estan presents les aromes a fruits del bosc. Amb tocs com de sal, mineral.
Veure més

4/5

Olor de fusta. Sabor com torrat o de fum.
Realment el vaig gaudir.
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega