Tendències:

Ferrari Perle Nero 2009

75cl

Aquest producte no està disponible a Espanya.
Mira les alternatives que podem oferir-te.

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi escumós
Anyada: 2009 Altres anyades
Denominació:Trentino-Alto-Adige (Itàlia)
Celler: Ferrari
Volum: 75cl
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 12.5%
NOTA DE TAST: Vista: Color robí profund, amb reflexos violeta. Nas: Aromes intensos de fruites exòtiques i madurs, amb tons florals, balsàmics i torrats de fusta. Boca: Cos balancejat, complet, rodó, carnós, amb tons torrats de fusta i dolç de fruits madurs. Final llarg i persistent. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Trento. VINYA: Ferrari. RAÏMS: Pinot Noir. ENVELLIMENT: 6 anys en bótes de roure francès. ELABORACIÓ: El raïm és collides a mà a finals de tardor. Es realitza un desrapat complet del raïm, seguit per una maceració en contacte amb les seves pells. Després de l'premsat suau, el most és fermentat en dipòsits de ceràmica a temperatures controlades de 26 a 28ºC. Es realitza un bombat regular dels raïms. Després d'un període de 6 anys d'envelliment en bótes de roure francès, el vi va ser embotellat. MARIDATGE DEL VI: Carns vermelles, rostits, embotits, carns de caça, aus de corral, crema de xampinyó, formatges madurs i vells. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%

Descripció sobre Ferrari Perle Nero 2009

Ferrari Perle Nero 2009

NOTA DE TAST:

  • Vista: Color robí profund, amb reflexos violeta.
  • Nas: Aromes intensos de fruites exòtiques i madurs, amb tons florals, balsàmics i torrats de fusta.
  • Boca: Cos balancejat, complet, rodó, carnós, amb tons torrats de fusta i dolç de fruits madurs. Final llarg i persistent.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Trento.

VINYA: Ferrari.

RAÏMS: Pinot Noir.

ENVELLIMENT: 6 anys en bótes de roure francès.

ELABORACIÓ: El raïm és collides a mà a finals de tardor. Es realitza un desrapat complet del raïm, seguit per una maceració en contacte amb les seves pells. Després de l'premsat suau, el most és fermentat en dipòsits de ceràmica a temperatures controlades de 26 a 28ºC. Es realitza un bombat regular dels raïms. Després d'un període de 6 anys d'envelliment en bótes de roure francès, el vi va ser embotellat.

MARIDATGE DEL VI: Carns vermelles, rostits, embotits, carns de caça, aus de corral, crema de xampinyó, formatges madurs i vells.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16-18ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12,5%

Veure més

Opinions sobre Ferrari Perle Nero 2009

4

4 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    4
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Ferrari Perle Nero 2009:Puntua Ferrari Perle Nero 2009:

4 /5

Bé amb marisc de roca. El provaré una altra vegada quan tingui l'ocasió.
El color del Ferrari Perle Nero és entre groc i transparent. Té aromes cítrics. Vaig seguir notant el gust una bona estona.
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Ferrari Perle Nero 2009201020082006

4/5

Bon vi que, tot i el menú tan variat com el que vam menjar, es va adaptar. Vaig prendre 2 ampolles de Ferrari Perle' Nero amb una antiga parella.
Tenia un color més aviat pàl·lid. Aromes de fleca. Amb tocs com de sal, mineral.
Veure més
Ferrari Perle' Nero 2010

4/5

El vaig provar a suggeriment d'una amiga.
El Ferrari Perle Nero té un característic color groc ambarí. Es perceben flors blanques en el Ferrari Perle Nero. Una acidesa més que correcta.
Bon vi per a un bon marisc del nord.
Veure més

4/5

Molt bo amb un arròs amb llet. El vaig tastar amb la meva germana.
Color agradable. Rics olors, de poma i flors blanques. És clar el gust de pruna.
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega