Tendències:

Utiel-Requena

6 X Bassus Pinot Noir 2017

Volum 75cl

126,00€ (Preu aproximat)

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2017
Denominació:Utiel-Requena (Comunidad Valenciana, Espanya)
Celler: Bodegas Hispano Suizas
Volum: 75cl
Raïms: Pinot Noir (100%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: color vermell fosc i profund amb reflexos violacis. Nas: bona intensitat aromàtica amb presència de fruita vermella madura, notes torrades i especiades. Boca: entrada untuosa i envoltant. De pas vellutat amb records especiats. Lleuger i fàcil de beure, amb tanins no molt marcats. Final persistent. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Utiel-Requena (València, Espanya). VINYA: Cellers Hispano Suïsses. RAÏMS: 100% Pinot Noir. ENVELLIMENT: envelleix per 10 mesos en bóta de roure francès d'Allier. ELABORACIÓ: el raïm procedeixen de vinyes plantades a en sòls calcari-argilosos, la verema se realitza de forma manual durant les primera hora del dia i es transporten a celler en caixes. Un cop al celler, el raïm es macera a 8 ° C durant 4 dies, per a posteriorment fermentar el most a 26 ° C per 15 dies. Un cop envellit, passa per un procés de filtrat suau abans de embotellar. MARIDATGE: va de meravelles amb carns vermelles rostides, bolets, xai estofat, arrossos de carn, risottos, peix blau, pernil ibèric de gla i embotits. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 14 - 16 ° C GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Elaboració de 6 X Bassus Pinot Noir 2017

6 X Bassus Pinot Noir 2017 (Pinot Noir)

NOTA DE TAST:

  • Vista: color vermell fosc i profund amb reflexos violacis.
  • Nas: bona intensitat aromàtica amb presència de fruita vermella madura, notes torrades i especiades.
  • Boca: entrada untuosa i envoltant. De pas vellutat amb records especiats. Lleuger i fàcil de beure, amb tanins no molt marcats. Final persistent.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Utiel-Requena (València, Espanya).

VINYA: Cellers Hispano Suïsses.

RAÏMS: 100% Pinot Noir.

ENVELLIMENT: envelleix per 10 mesos en bóta de roure francès d'Allier.

ELABORACIÓ: el raïm procedeixen de vinyes plantades a en sòls calcari-argilosos, la verema se realitza de forma manual durant les primera hora del dia i es transporten a celler en caixes. Un cop al celler, el raïm es macera a 8 ° C durant 4 dies, per a posteriorment fermentar el most a 26 ° C per 15 dies. Un cop envellit, passa per un procés de filtrat suau abans de embotellar.

MARIDATGE: va de meravelles amb carns vermelles rostides, bolets, xai estofat, arrossos de carn, risottos, peix blau, pernil ibèric de gla i embotits.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 14 - 16 ° C

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Veure més

El Celler

Bodegas Hispano Suizas

Bodegas Hispano Suizas

Bodegas Hispano-Suizas pertany a la Denominació d'Origen Utiel Requena, una de les zones vitivinícoles espanyoles de major tradició i en la qual han apostat per produir els seus vins. Aquesta regió, situada a cavall entre l'altiplà i la Mediterrània permet una combinació climàtica per produir raïm de gran qualitat i amb singularitats molt acusades.

Més sobre el Celler

Opinions sobre 6 X Bassus Pinot Noir 2017

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.