Tendències:

Utiel-Requena

Bobos Finca Casa la Borracha 2015

75cl

Bobos Finca Casa la Borracha 2017

21,90€
21,90€

Aquest producte no està disponible.
Pots comprar Bobos Finca Casa la Borracha 2017

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2015 Altres anyades
Denominació:Utiel-Requena (Comunidad Valenciana, Espanya)
Celler: Bodegas Hispano Suizas
Volum: 75cl Altres volums
Raïms: Bobal (100%)
Al·Lergogens: Conté sulfits
Vol. D'alcohol: 13.5%
NOTA DE TAST DE Bobos Finca Casa la Borracha 2015 : Vista: vermell picota intens, reflexos violacis i rivet teula. Nas: complex, aromes de fruita, fruita madura, roure, notes balsàmiques i notes torrades. Boca: ple, gras, equilibrat, tanins elegants, fruiter, noble, notes de criança, fusta ben integrada i bona acidesa. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Utiel-Requena. RAÏMS: Bobal. ENVELLIMENT: 10 mesos en bótes noves de roure francès Allier. TEMPERATURA DE CONSUM: 16-18ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Descripció sobre Bobos Finca Casa la Borracha 2015

Bobos Finca Casa la Borracha 2015 (Bobal)

NOTA DE TAST DE Bobos Finca Casa la Borracha 2015:

  • Vista: vermell picota intens, reflexos violacis i rivet teula.
  • Nas: complex, aromes de fruita, fruita madura, roure, notes balsàmiques i notes torrades.
  • Boca: ple, gras, equilibrat, tanins elegants, fruiter, noble, notes de criança, fusta ben integrada i bona acidesa.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Utiel-Requena.

RAÏMS: Bobal.

ENVELLIMENT: 10 mesos en bótes noves de roure francès Allier.

TEMPERATURA DE CONSUM: 16-18ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Veure més

El Celler

Bodegas Hispano Suizas

Bodegas Hispano Suizas

Bodegas Hispano-Suizas pertany a la Denominació d'Origen Utiel Requena, una de les zones vitivinícoles espanyoles de major tradició i en la qual han apostat per produir els seus vins. Aquesta regió, situada a cavall entre l'altiplà i la Mediterrània permet una combinació climàtica per produir raïm de gran qualitat i amb singularitats molt acusades.

Més sobre el Celler

Opinions sobre Bobos Finca Casa la Borracha 2015

4

2 opinions de clients
  • 5
    0
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
La teva puntuació de Bobos Finca Casa la Borracha 2015:Puntua Bobos Finca Casa la Borracha 2015:

4 /5

El vi Babaus 2015 és un dels sinònims amb què es coneix a la varietat Boval a Requena. L'última aposta enològica d'Hispano Suïsses ha estat elaborar un monovarietal d'aquesta varietat, per obtenir un Boval diferent i d'acord amb els paràmetres de la resta dels vins del celler. El resultat és el vi Babaus, un vi singular, que cridarà l'atenció als que ja coneixen la varietat però també serà una bona benvinguda als que s'acosten per primera vegada, i sense prejudicis, a la Boval.
Veure més
,

4 /5

- NOTA DE TAST: Color: Vermell intens amb reflexos violacis i fons lleugerament teula.
Aroma: Complex, combinant aromes de roure amb fruita madura sobre un fons torrat balsàmic.
Sabor: Ple, gras i amb pas de boca majestuós, combinant l'equilibri del taní elegant, amb bon pes de fruita i un final molt roure amb records a torrat lleuger de la fusta i una bona acidesa.
- DETALLS D'ELABORACIÓ: Seleccionem els millors raïms de ceps de baixa producció de les nostres vinyes de Bobal, amb una densitat de plantació de 1600 plantes per hectàrea. El raïm es recol·lecta en caixes especials de 15kg. Cadascuna. Només es verema al matí per mantenir una bona temperatura en el raïm fins a l'arribada al celler. Un cop al celler, es dipositen les caixes plenes de raïm en una cambra frigorífica, mantenint el raïm 3 dies a -10ºC. Seleccionem caixa per caixa i procedim al desrapat i encubat en bótes de roure americà nou de 400 litres de capacitat on prèviament hem eliminat un fons de la pròpia bóta. Introduïm una placa d'acer inoxidable refrigerada per aigua a cada bóta per poder macerar en fred a 8ºC durant 4 dies. Diàriament enfonsem el barret, bóta per bóta, de forma manual i un cop iniciada la fermentació tanquem l'aigua refrigerant perquè la pròpia bóta pugui arribar durant la fermentació com a màxim a 26º de temperatura. Passats 15 dies, vam passar de raïm a la premsa pneumàtica per a realitzar un lleuger premsat de no més de 0,5 Bars. El final resultant el envellim un mínim de 10 mesos de bótes noves de roure francès Allier i el embotellem filtrant lleugerament.
- GRAU ALCOHÒLIC: 13. 5è
- TEMPERATURA DE SERVEI: 16º a 18ºC
Veure més
,
Opinions sobre altres anyades de Bobos Finca Casa la Borracha 201520162013

4/5

Fruita confitada, farigola, anís, coco, llaminer, rodó. 91 punts
Veure més

4/5

Figues, perfumat, vegetal, llaminer, carnós, fresc. 91
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega