Tendències:

Utiel-Requena

Quod Superius 2014

75cl

GP93Peñín

Quod Superius 2014

43,90€
43,90€
Botiga: Lliurament estimat: 24h - 3 díes
Despeses d'enviament: 4,95€
Enviament gratuït a partir de 150,00€

Fitxa tècnica

Tipus De Vi: Vi negre
Anyada: 2014 Altres anyades
Denominació:Utiel-Requena (Comunidad Valenciana, Espanya)
Celler: Bodegas Hispano Suizas
Volum: 75cl
Raïms: Bobal, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah
Al·Lergogens: Conté sulfits
NOTA DE TAST: Vista: vermell intens de capa alta. Nas: aroma potent i elegant, gran diversitat de matisos, un fons de fruita vermella madura sobre una fusta molt ben integrada, amb complexitat i distinció. Boca: majestuós, vellutat, de tacte sedós, amb taní madur i ben integrat amb el roure. Final de boca molt llarg i harmoniós. DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Utiel - Requena. VINYA: sòls calcari-argilosos. RAÏM: Bobal, Cabernet sauvignon, Merlot i Syrah. ENVELLIMENT: lka elaboració de les diferents varietats de raïm es realitza per separat i després d'un mínim de 20 mesos en bótes de roure americà de 400 litres i bótes de 300 litres de roure francès de gra fi. Després de 20 mesos es tasten totes la bótes i es seleccionen les millors de cada varietal per elaborar un cupatge que es fica novament en bótes noves de 300 litres de roure francès, on passa 10 mesos més com a mínim. ELABORACIÓ: el raïm es recol·lecta en caixes especials de 15 quilograms cadascuna. Només es verema al matí per mantenir una bona temperatura en el raïm fins a l'arribada al celler. Un cop al celler, es dipositen les caixes plenes en una cambra frigorífica, mantenint el raïm a -10ºC. Es selecciona caixa per caixa i es procedeix a l'desrapat i encubat en bóta de roure americà nou de 400 litres de capacitat on prèviament s'ha eliminat un fons de la pròpia bóta. S'introdueix una placa d'acer inoxidable refrigerat en cada bóta per poder macerar en fred a 8ºC durant 4 dies. Diàriament s'enfonsa el barret, bóta per bóta, de forma manual i un cop iniciada la fermentació es tanca l'aigua refrigerada perquè la pròpia bóta pugui arribar durant la fermentació com a màxim a 26ºC de temperatura. 15 dies després es descuba sobre la premsa pneumàtica per a realitzar un lleuger premsat. MARIDATGE EL VI: carns de boví de llarga curació, amb xocolata d'alta puresa de cacau. TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16ºC GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Descripció sobre Quod Superius 2014

Quod Superius 2014 (Bobal, Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah)

NOTA DE TAST:

  • Vista: vermell intens de capa alta.
  • Nas: aroma potent i elegant, gran diversitat de matisos, un fons de fruita vermella madura sobre una fusta molt ben integrada, amb complexitat i distinció.
  • Boca: majestuós, vellutat, de tacte sedós, amb taní madur i ben integrat amb el roure. Final de boca molt llarg i harmoniós.

DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Utiel - Requena.

VINYA: sòls calcari-argilosos.

RAÏM: Bobal, Cabernet sauvignon, Merlot i Syrah.

ENVELLIMENT: lka elaboració de les diferents varietats de raïm es realitza per separat i després d'un mínim de 20 mesos en bótes de roure americà de 400 litres i bótes de 300 litres de roure francès de gra fi. Després de 20 mesos es tasten totes la bótes i es seleccionen les millors de cada varietal per elaborar un cupatge que es fica novament en bótes noves de 300 litres de roure francès, on passa 10 mesos més com a mínim.

ELABORACIÓ: el raïm es recol·lecta en caixes especials de 15 quilograms cadascuna. Només es verema al matí per mantenir una bona temperatura en el raïm fins a l'arribada al celler. Un cop al celler, es dipositen les caixes plenes en una cambra frigorífica, mantenint el raïm a -10ºC. Es selecciona caixa per caixa i es procedeix a l'desrapat i encubat en bóta de roure americà nou de 400 litres de capacitat on prèviament s'ha eliminat un fons de la pròpia bóta. S'introdueix una placa d'acer inoxidable refrigerat en cada bóta per poder macerar en fred a 8ºC durant 4 dies. Diàriament s'enfonsa el barret, bóta per bóta, de forma manual i un cop iniciada la fermentació es tanca l'aigua refrigerada perquè la pròpia bóta pugui arribar durant la fermentació com a màxim a 26ºC de temperatura. 15 dies després es descuba sobre la premsa pneumàtica per a realitzar un lleuger premsat.

MARIDATGE EL VI: carns de boví de llarga curació, amb xocolata d'alta puresa de cacau.

TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 16ºC

GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 13,5%

Veure més

El Celler

Bodegas Hispano Suizas

Bodegas Hispano Suizas

Bodegas Hispano-Suizas pertany a la Denominació d'Origen Utiel Requena, una de les zones vitivinícoles espanyoles de major tradició i en la qual han apostat per produir els seus vins. Aquesta regió, situada a cavall entre l'altiplà i la Mediterrània permet una combinació climàtica per produir raïm de gran qualitat i amb singularitats molt acusades.

Més sobre el Celler

Punts

GP93Peñín

Opinions sobre Quod Superius 2014

Aquest producte encara no té comentaris. Sigues el primer a valorar.

Opinions sobre altres anyades de Quod Superius 2014201320112010

4.5/5

Fruita negra, cafè, licorós, carnós, potent. 93 punts
Veure més

4/5

Figues, cacau, regalèssia, intens, càlid. 91 punts
Veure més

4/5

Fruita confitada, xocolata, regalèssia, potent, càlid. 92
Veure més

Altres productes de la mateixa bodega